Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!

Väduren
21 mars – 20 april

Väduren Årshoroskop Horoskop 2017

2017 överblick: Ett kärleksfullt år väntar dig, kära Vädur, där du njuter av att få utvecklas tillsammans med någon annan. Det här är ett otroligt år för alla sorters relationer, och du lär dig på många sätt att se världen genom andras ögon. En intensiv förälskelse kommer till någon slags kulmen i början av året, och detta kan handla om att ni går skilda vägar såväl som att ni tar relationen till en ny nivå. Du gör också en inre nystart tidigt under året, där du går in i en fas av att lära känna dina egna känslor på ett nytt sätt. Du släpper fram känslor som du hållt undan tidigare, vilket ger stor befrielse. För Vädurar som pluggar är det ett tufft men avgörande år som väntar, där du verkligen kan bevisa för dig själv att du klarar det här. För det är också ett framgångsrikt år där du under hösten kan räkna med att framgången också börjar synas på kontot.

Kärlek & Sex: Ditt kärleksliv utvecklas mycket detta är, och du med det. Du som har en relation kommer att märka av utvecklingen i hur ni ger och tar, stöttar och pushar varandra och att ni får allt mer balans i relationen. Vädurar som har en relation på distans kan få ett slitigt år med ständig längtan, men får också tillfälle att öva dig i att uppskatta den tid ni faktiskt får tillsammans. Det är också ett år där du tar intitiativen till romantik, i allt från att flirta till att se till att du och din sötnos får tillräckligt med tid ihop. Du satsar allt på den du tycker om och har inget intresse av att mata ditt eget ego, utan föredrar att mata någon annans. Under hösten väntar en passionerad och lustfylld period där du kan lära dig mer om dina sensuellare sidor.

Jobb & Skola: Du är restriktiv i din spontanitet när det kommer till jobb i år, och tar fler uttänkt strategiska beslut än vanligt. Du har ett tydligt mål och en riktning, och vet precis vart du vill. Lite tuffare blir det för de Vädurar som pluggar, där det pågår en ständig fight med att orka, hinna och vilja. Oavsett plugg eller jobb så har alla Vädurar någon överordnad i sitt liv som är svår att ha att göra med, en chef eller en lärare, detta år. Denna knepiga dynamik blir allt lättare att deala med under året, och du tvingas att lära dig att sätta hårt mot hårt. Det kan också vara en förälder eller liknande som har höga krav eller lägger sig i för mycket i dina beslut som du måste få att backa ett steg. Det klarar du.

Resor, vänskap & nöjen: Att få omge dig med bästisar och bekanta fortsätter vara något av det viktigaste för dig detta år, och är din källa till glädje och pepp. Många av dina vänskaper utvecklas främst genom egentid, och du har många som du gärna träffar helt på egen hand. Alla sorters en-och-en-relationer är lite extra magiska i år. Att resa är inte direkt något du bör uppmuntras att göra i år, men om du ändå åker så är det bäst att dessa resor är otroligt välplanerade. Men du behöver inte heller resa i år för att känna att du upplever saker. Det händer så mycket mellan dig och andra människor att du blir rik på erfarenheter ändå. Se till exempel fram emot en stor festlighet i slutet av sommaren som blir oförglömlig på alla sätt.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Du har hittat en bra rytm i din fysiska vardag, och många Vädurar har en tydlig rutin vad gäller träning detta år. Det sitter i ryggmärgen nu, och istället kan du börja utmana dig själv på ett mentalt plan. Att satsa mer på ett lugnt sinne, genom att meditera, slappna av och ge dig själv möjlighet att bearbeta alla de olika känslor du annars rusar genom. Det kan hända flera gånger att dina behov av att vara ifred krockar med dina relationer i år, och det blir viktigt att hitta en balans här. Under slutet av året kommer du åt många inre behov som du inte tidigare upplevt, som blir spännande att utforska.

Mest romantiska perioder: Februari blir magiskt på alla sätt, och maj blir fint. Se dock upp för missförstånd i kärlek i mars. Juli och augusti blir stegrande intensiva och passionerade. Oktober har hög mysfaktor. Mer om: Väduren

 

oxen Årshoroskop Horoskop 2017

Oxen
21 april – 21 maj

2017 överblick: Du är en kraft att räkna med detta år, kära Oxe, och backar inte för något nu. Din produktivitet är off the charts och du strävar efter dina mål med glädje, pepp men också en otrolig drivkraft. Du mår också otroligt bra detta år, fysiskt och psykiskt, och om du inte gör det så hittar du sätt att ta dig tillbaka till en lugn och utvecklande plats. Alla beslut du tar i år strävar mot att öka på ditt välmående, och förbättra din situation. Du är sparsam och försiktig med din ekonomi, och bygger upp ett verkligt starkt sparkapital under hela året. Under våren fullbordar du en flytt eller löser en situation med din familj, och detta ger dig chansen att fokusera på något helt nytt. Nya vänner, nya sammanhang och lovande kreativa kontakter dyker upp strax efter, och för Oxar som kämpar med ett stort projekt på jobbet eller i skolan kan fira stort i slutet av sommaren. Hösten bjuder på magi i en relation som blir din viloplats, och där du kan hämta styrka. Den kan vara både romantisk, men också ett samarbete som ger dig massor av kraft.

Kärlek & Sex: Det är inte kärlek som du fokuserar på under den största delen av detta år, men det finns mycket som du upptäcker när det gäller din lust. Du är på väg att släppa fram åtrå och passion som legat gömd långt inombords, och Oxar som har en aktiv intim relation kommer märka att det blir svårare och svårare att hålla emot att dessa fysiska önskningar kommer till uttryck. Vänskapliga relationer blir också allt starkare nu, och många Oxar bygger upp en viktig vänskap som en del av en kärleksrelation, eller låter en romantisk relation ta sin början i vänskap. Under hösten händer alltmer i ditt kärleksliv, och om du längtar efter att träffa någon speciell så blir den här perioden väldigt viktig och rik på händelser som du växer av. Den person som kommer in i ditt liv nu kan låsa upp dig på ett sätt som ingen annan kunnat.

Jobb & Skola: Du har ett gyllene år för att åstadkomma det du vill i båda jobb och skola, och det är fritt fram att sätta upp stora, till synes omöjliga mål och bara satsa. Starta eget, starta om, fortsätta kämpa med samma – oavsett vilket så är ditt hårda slit givande och hjälper dig att växa och utvecklas. Din position i början av året kanske inte är den du direkt hoppats på, men du kan ta dig långt nu, och bli chockad av din egen utveckling under året när du ser tillbaka på allt. Se fram emot augusti, då saker faller på plats. Ett samarbete som inleds i eller efter oktober blir speciellt gynnsamt.

Resor, vänskap & nöjen: Tidigt under året kommer en chans för dig att organisera om i ditt sociala liv, öppna det för nya personer eller hitta nya sammanhang där du känner att du passar bättre in. Om du känt att ditt sociala liv inte varit så aktivt som du velat, eller att du släppt in personer i ditt liv utan att fundera på vilka de är och varför du släppt in dem, så får du nu chansen att se vilka de verkligen är. I samband med att din kreativitet blomstrar så växer också vänskaper fram, och det är av stor vikt att dessa personer inte bromsar dig. Det nya sociala liv du går in i nu är (typ) mer värt än alla pengar i världen. Under sommaren kan det bli en hel del resor med en social underton, men i övrigt är du inte på språng i världen särskilt mycket i år.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Ditt självförtroende är starkt i år, mycket tack vare att du känner dig så stark i vad du gör på jobb eller i skola. En flytt tidigt under åren försätter dig i ett lugnare, tryggare tillstånd, där stressen inte jagar dig, utan där du verkligen kan slappna av och mysa. Träning blir otroligt viktigt för dig detta år, och under sommaren mår du speciellt bra i din kropp och hittar en balans i vad den behöver och ger det till dig själv. Du hittar mycket kraft i din vardag detta år, så se till att den är fullproppad av positiva energier och känslor.

Mest romantiska perioder: Januari och februari är båda magiska, men innehåller främst vänskaplig kärlek. April har potential, medan juni och juli är flirtiga och passionerade. September, oktober, november och december är alla högst lovande för dig. Mer om: Oxen

 

horoskop Tvillingarna 2017

Tvillingarna
22 maj – 21 juni

2017 överblick: Du har ett kreativt superår, kära Tvilling, och väldigt tidigt under året får du också klart för dig att du kan ro hem även utmanande projekt. Även om du redan då upplever att du liksom är färdig med din stora utmaning för året, så finns det oanande mängder energi att använda sig av under 2017. Detta stora projekt leder till nya möjligheter, och fortsätt gärna under våren att gasa på. Romantiken är också på topp, och många Tvillingar blir djupt förälskade i år, men kan också krossa en del hjärtan på vägen. En lång resa under sommaren blir magisk, och har också en romantisk underton. Under hösten får du fantastisk fart på jobbet eller i skolan och hittar ett tempo som verkligen funkar för dig. Din rastlöshet hittar äntligen sitt utlopp. Om du satt upp mål för dig själv vad gäller träning, eller andra sorters skills du vill skaffa dig, så kommer du allt närmare dessa nu.

Kärlek & Sex: Kärleken är stark för dig detta år, och du hittar den liksom lite överallt. I vänskaper, i projekt du engagerar dig i, men också såklart i sötnosar till höger och vänster. Det sprakar om din elektriska energi att dra till dig andra, men du är också en hejare på att uppvakta tills du bli oemotståndlig. Men du kan tröttna snabbt, och ha svårt för att gå in i längre relationer. Där är du betydligt mycket mer försiktig, och att öppna dig för andra tar lång tid nu. Att ha roligt med andra är inga problem, men att komma nära är en helt annan sak. Det här blir speciellt tydligt för Tvillingar som har en stabil partner, där ni kan fortsatt möta svårigheter, speciellt i form av att få kvalitetstid tillsammans. Ni hinner aldrig riktigt ta det lugnt och bara sjunka in varandras närhet. Samtidigt är det ett högst lärorikt år, där du lär dig saker om kärlek som du aldrig förut tänkt på.

Jobb & Skola: Din kreativitet är som sagt på topp, och det är ju magiskt i sig. Men du kan istället behöva se upp med att blir för kreativ, och glömma bort att hålla deadlines, eller tappa bort det viktigaste i allt det roliga. Tidigt under året kommer en superchans för dig att få ett drömjobb, tack vare att du glänser som en diamant i ett projekt du avslutar, och du närmar dig ett stort framtidsmål. Det här blir också en chans att verkligen utnyttja all den där kreativiteten som bor i dig i år. Under hösten är du mer produktiv, vet precis vad du ska göra för att komma dit du vill. Det är bara att kämpa på! För pluggande Tvillingar blir slutet av sommaren en oväntat viktig tid. Se upp för att jobba i för nära samarbeten nu, då din kreativitet lätt bromsas av andra. Det kan vara bra i små doser, men låt inte andra hålla tillbaka dig nu. Det är okej att avbryta samarbeten om du känner att du kan leverera något bättre på egen hand.

Resor, vänskap & nöjen: Du är en otroligt social person som det är, och detta år är självklart inget undantag. Du fortsätter att socialisera runt i högt tempo, och ofta träffar du en del udda eller annorlunda personer som du snabbt fastnar för, just för att de är så speciella. Dessa personer inspirerar dig också att vara ditt mest kreativa jag, och förverkliga drömmar. En del vänskaper blir som förälskelser i år, där du liksom håller dig till en ny intensiv vänskap i taget. Du reser gärna, speciellt i slutet av sommaren, men du är lite mer petig med var du åker i år. Helst vill du bocka av några av de där drömresmålen, hellre än att bara åka varsomhelst för att få lite ledigt. Du vill att resorna ska betyda något för dig.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Det är ett högst utåtriktat år, där det mentala läggs åt sidan, och du utvecklar dig själv genom att engagera dig med omvärlden. Men framförallt är det också genom att skapa, att uttrycka inre önskningar genom något kreativt, som får dig att må som allra bäst. Du kan också komma att hitta en person som blir din pelare, din klippa, din stabilitet, som du under året vänder dig till först och främst för att få stöd. Denna person är ofta någon äldre, mer erfaren, och det kan också vara någon du håller lite för dig själv och inte gärna pratar med andra om. Kärleken är stark för dig i år, och det betyder att du har mycket kärlek att ge din omvärld överlag. I detta givande ligger också något viktigt för dig, och hjälper dig växa. Öva på det.

Mest romantiska perioder: Februari blir en flirtig pangmånad, medan april och maj bjuder på mer intensivt passionerad romantik. Juli blir en dröm, och augusti blir ännu bättre. Oktober och november har båda stor romantisk potential. Mer om: Tvillingarna

 

Kräftan Årshoroskop, Astrologi, Scorpio Rising, Horoskop, Astrobloggen, 2017

Kräftan
22 juni – 22 juli

2017 överblick: Det blir ett spännande år för dig, kära Kräfta, där du kommer se stora förändringar på djupare plan. Våren öppnar upp för en lång resa, nya studier, eller en flytt utomlands rentav. Du börjar gärna om nu, och söker ny inspiration. Samtidigt har du en väldigt kärleksfull relation till ditt hem, och är inte på flykt från någonting – utan snarare på väg till en plats där du kan landa. Familj är en viktig fråga för dig i år, och det kan ha en väldigt bred betydelse. Kanske vill du bygga din egen familj, bestående av de du tycker om, eller så kommer du närmare den familj du har, eller undersöker mer om var du kommit ifrån – utan att stänga resten av världen ute. Under hösten dundrar både kärlek och kreativitet in, och saker kan hända snabbt. Ditt känsligaste område är hur mycket press du sätter på dig själv på jobbet, och här kan en ordentlig inventering vara på sin plats.

Kärlek & Sex: Lugn, ro, närhet och passion är det som väntar den Kräfta som har en stabil sötnos i sitt liv detta år. Men för alla Kräftor, oavsett relationsstatus, får en magisk höst, där kärleken är starkare, djupare och verkligen omfamnar hela dig. Det här blir en stark kontrast till för bara några år sedan, då kärleken hade en tendens att dra sig undan och spela svårfångad mest hela tiden. Så om du vant dig vid att behöva kämpa vid flirtar, eller att saker hela tiden går snett, så kommer denna höst bjuda på något av en chock. Men du kan bli lite chockad tidigare än så också, om du har en sötnos som bor långt bort som bestämmer sig för att ta sig närmare dig igen.

Jobb & Skola: Din största utmaning i år är att ta det lugnare, inte kräva så mycket av dig själv, och inte alltid göra saker med hela hjärtat. Visst är jobb och skola viktiga, men det är inte allt. Många Kräftor har en tuff chef, överordnad eller lärare som kräver mer än mycket, men det betyder inte automatiskt att du måste ge hen exakt allt hela tiden. Men missförstå inte – om det är någon som imponerar på studiekamrater och kollegor nu så är det du. Samtidigt kan andra lovande möjligheter som öppnar sig för dig nu, som innehåller både resmöjigheter och roligare upptåg än de du är fast med nu. Eventuell tristess eller trötthet på jobbet botar du med att skapa din egen väg ut ur det, vidare, och genom att alltid ha ett ess i rockärmen.

Resor, vänskap & nöjen: Du har nog redan förstått att resor är en viktig del av ditt liv detta år, och om du inte själv reser så reser gärna andra till dig. Långdistansrelationer, hem på flera olika platser och att bo på en plats men hela tiden längta lite till en annan är vanliga teman i Kräftors liv nu. Men du har också ett otroligt sug efter att lära dig alla möjliga sorters skills nu, och signar gärna upp dig på allt från kvällskurser till ovanlig sorts träning eller går med i en bokcirkel. Vänskap är inte ett område där det händer något dramatiskt detta år, men du kan lätt lära känna nya människor i samband med att du lär dig något helt annat. Under hösten vaknar din kreativitet än mer, och du satsar mer än gärna på att göra något helt eget, ett stort projekt på egen hand.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Trots att du på många sätt i år befinner dig ute i världen, med att göra långa resor eller lära dig något nytt, så befinner du dig ofta i tanken på en plats full av minnen. Du ser dig själv genom tiden, hur du kommit hit, utan att döma och mer för att se vad du varit med om och vad det gjort med dig. Se upp för att pusha dig själv för hårt, dels på jobb och i skola, men också när det kommer till träning och fysisk hälsa. Vi mår sällan bättre för att vi är hårda mot oss själva. Du kan absolut nå ett mål för vem du vill bli som person nu, men sätt den ribban på en rimlig, och rolig att nå, nivå.

Mest romantiska perioder: Både januari och februari blir magiska, men även april har fina dagar. Hela sommaren bär på romantisk potential, men inget blir så galet romantiskt som oktober, med november och december på delad andraplats. Mer om: Kräftan

 

lejonet Årshoroskop, Astrologi, Scorpio Rising, Horoskop, Astrobloggen, 2017

Lejonet
23 juli – 23 augusti

2017 överblick: Ett otroligt fint år väntar dig, kära Lejon, där du hela tiden är redo för nästa utmaning, nästa projekt, nästa äventyr. Du har inget till övers för sådant du redan sett, de du redan träffat eller det du redan gjort – utan allt är lite nytt i år. Det betyder inte att du gör dig av med det gamla, men att du längtar efter att utöka dina upplevelser. Året inleds med en stor personlig händelse för dig i februari, där du når ett mål eller på något annat sätt kommer dit du längtat, och kan lägga en hel periods hårt arbete bakom dig och bara njuta. Ditt kärleksliv är fortfarande inte det mest öppna, tillåtna och generösa området, men det här året har du ett större behov av att flirta, och det i sig leder dig långsamt mot något större vad gäller kärlek.

Kärlek & Sex: Oavsett om du har en relation sedan tidigare eller står på helt egna ben så kommer kärleksåret 2017 tyvärr bli lite av en upprepning från de två senaste åren, där kärleken inte direkt kommit serverad på ett silverfat. Inte så att det inte går att hitta den, eller att glöden slocknar, men det finns garanterat en del hinder att ta sig över. Distans kan vara ett sånt, men än troligare är det att vardagen hela tiden kommer ivägen för någon djupare, dramatisk romantik – som du ändå gärna vill ha. I augusti kan några stora kliv tas i en relation, men i övrigt är det ganska tyst på kärleksfronten i år. Med ett stort undantag. Ditt flirtande är oemotståndligt, och få kan charma som du nu. Problemet kan snarare vara att du också vill bli flirtad med tillbaka – och där kan du åka på en del besvikelser. Och det är inga små besvikelser för ett Lejon, som helst av allt vill bli avgudad och badade i komplimanger dagen runt.

Jobb & Skola: Vilket jobb du än gör, så gör du det bra 2017. Du har en aldrig falnande drivkraft som tar dig igenom i princip vadsomhelst, där du först efteråt liksom inser att du tog dig igenom något som andra är djupt imponerade över. Det där? tänker du, och inser inte vilka utmaningar du med en klackspark hoppar in i. Du jobbar långsiktigt nu, med både skola och arbete, metodiskt och utan stress. Många Lejon uppnår en stor framtidsdröm redan i februari, och njuter av det resten av året.

Resor, vänskap & nöjen: Att resa är det som håller lusten på topp detta år, och det är en lust som aldrig tycks sina. Små utflykter, långa resor, fram och tillbaka, tur och retur. Det verkar som att du är ute efter att se hela världen nu, och alla dess människor också. Var du än åker pratar du med alla, ser fram emot att höra om nya människors liv och samlar på intryck och inspiration. Om det blir vänner för livet eller stunden spelar mindre roll för dig nu, så länge mötena är ärliga och genuina. Om du är ett kreativt Lejon som håller på med ett stort projekt eller sitter fast i ditt skapande, så är alla sorters resor, minismå såväl som omständiga, att rekommendera för att väcka skaparlusten igen.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Om du längtat efter att flytta så kommer du älska höstens stora tema, nämligen en positiv utveckling vad gäller hem, men också familj. Men den största utvecklingen i ditt liv detta år handlar ändå om kärleken. Trots allt som skrevs ovan om detta, så finns det något djupare att undersöka här. Vad längtar du efter, hoppas du på, behöver du? Vågar du släppa in någon annan nära, nära, eller är du inte riktigt redo än? Flirtandet hjälper dig att få kontakt med andra, men hur nära får de sedan komma? Vad en relation ska bestå av, hur den ska se ut och vad din roll i relationen egentligen borde vara, är frågor som du alltmer reder ut nu. Allt ditt resande ser också ut att svara på dessa frågor, som handlar både om det yttre och det inre.

Mest romantiska perioder: Februari blir strålande på alla sätt – njut! Juli bjuder på mycket, men inget slår augusti när det kommer till kärlek. Septemer och oktober har en hel del romantisk potential. Mer om: Lejonet

 

jungfrun Årshoroskop, Astrologi, Scorpio Rising, Horoskop, Astrobloggen, 2017

Jungfrun
24 augusti – 22 september

2017 överblick: 2017 blir ett högst generöst år för dig, kära Jungfru, och året överöser dig med gåvor, både ekonomiska och andra sorter. Din personliga ekonomi är otroligt stark i år, och du kan pusha för att få den att bli ännu bättre. En ny viktig relation blir tidigt under året tongivande, och det samarbete eller den kärleksrelation som inleds nu väcker en stark kreativ kraft och längtan inom dig. Använd den! Men du går också igenom viktiga inre förändringar nu, och avslutar en lång komplicerad situation där du och en familjemedlem haft olika åsikter om saker. Det är dags att begrava stridsyxan och lägga detta bakom er nu. En målbild du har, att hinna med något mer i din vardag, leva sundare eller avsluta ett projekt där bara finslipningen är kvar eller där du väntat på någon annans sista finslipningar kommer till ett efterlängtat slut i augusti.

Kärlek & Sex: Det är inget dumt kärleksår för dig alls, du har mängder av nyfikenhet och längtan efter passion för att få saker att hända. I februari rivstartar ditt kärleksliv, oavsett om du redan har en sötnos eller är på jakt, och bjuder in till drömska men omvälvande romantiska händelser. Du dras till två typer detta år, dels de mystiska och gåtfulla som du ständigt får klura på hur de egentligen fungerar, men också till de ambitiösa och uppstyrda, som imponerar med sin drivkraft och sitt självklara sätt. Du som bor med din partner kan få det lite tufft i år, inte i att ni nödvändigtvis har dålig stämning mellan er, men att en längtan efter något annat än vardag ibland blir svårt för er båda att hantera. Du vill gärna ha en perfekt uppstyrd vardag med ordning och reda, och kanske har ni motsatta åsikter om hur det ska gå ihop. Under hösten vaknar en flirtigare och lättsammare sida av dig, som är mer intresserad av vad som händer utanför hemmet, men också under ytan hos en sötnos.

Jobb & Skola: Det händer inte så värst mycket för dig vad gäller vare sig jobb eller skola detta år, utan det glider på i en vanlig takt. I augusti lämnar du in eller avslutar något stort, som du kanske bara väntat på ska få bli helt officiellt klart ett bra tag. Däremot är det som sagt ett starkt ekonomiskt år, och det är här de stora förändringarna sker istället. Du klättrar uppåt i inkomst, eller hittar andra sätt att budgetera dig fram till en god ekonomi nu. Njut av detta, och ta varje chans du får att löneförhöja, speciellt där i augusti när saker kulminerar.

Resor, vänskap & nöjen: Du håller dig till ett fåtal nära vänner och kommer allt närmare dem detta år, och har ingen större längtan efter stora grupper. Du spenderar också ovanligt mycket tid med gamla vänner från förr, eller i sammanhang som påminner dig om dåtid. Det är inte alltid friktionsfritt rent emotionellt att göra det, men visar dig samtidigt hur mycket du vuxit. Men din viktigaste vänskap i år kommer i form av en partner – en sötnos eller någon du jobbar ihop med, eller båda – och lyser upp din tillvaro genom att kombineras med ett projekt ni jobbar med, eller som ditt bollplank i en kreativ process. Under hösten blir du mer sugen på att flirta, resa, uppleva, och då väntar också alltfler resor.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Det blir ett hälsosamt år på många sätt, och om du redan lever med ett tydligt mål i sikte – en träningsform du satsat på eller med en målbild typ springa ett lopp – så har du perfekta förutsättningar att nå ditt mål. Du är stark i dig själv i år, i vem du är och vad du står för, och det hjälper dig också att minimera andelen bullshit som får tränga in i ditt liv. Vanligtvis blir du lätt nervös och orolig över småsaker, men 2017 är lite mer på din sida i och med att ditt självförtroende är av en helt annan kaliber än föregående år. En viktig detalj är att se till att du får det du behöver i relationer, inte minst i relationerna med din familj och släkt.

Mest romantiska perioder: Både januari och februari bjuder på stora romantiska möjligheter. Juni kan bli mysigt, men september, oktober och november ser absolut starkast ut romantiskt sett. Mer om: Jungfrun

 

Vågen Årshoroskop Horoskop 2017

Vågen
23 september – 22 oktober

2017 överblick: Du har ett strålande år framför dig, kära Våg, ett år som går över dina förväntningar och ger dig en rejäl push framåt i livet. Det är ett år av äventyr, nya människor, nya situationer och aktiviteter mest hela tiden. Årets stora utmaning är att inte trötta ut dig själv med att ha varje dag full av planer, eller hela tiden vilja göra mer. Det är ett otroligt socialt år, där mycket händer på vänskapsfronten. Sikta in dig på, eller fortsätt att jobba mot, en dröm som du har, och satsa allt på denna i år. Alla projekt du tar dig an med en personlig glöd resluterar i succé nu, och din övertygelse gör halva jobbet. Under hösten får dina inkomster en boost och du kan leva gott på ett nytt sätt. Ett socialt, aktivit och väldigt lyckosamt år.

Kärlek & Sex: Året börjar med en stor fest i ditt kärleksliv i februari, som sedan får sin uppföljning i augusti. Attraktioner som uppstår i år är starka, och släpper inte i första taget. Speciellt faller andra lite extra hårt för dig i år, och du kan dela ut en hel del heartbreaks när du säger att du bara flirtar och dejtar runt till någon som fått en crush vid första ögonkastet. För det är något du inte har något emot detta år, att flirta och dejta, även om du är ordentligt kräsen med vem du släpper in. Om du har en stabil partner i ditt liv så kommer du vara hens klippa under 2017. Relationen lyfter tack vare din positiva energi, och det betyder inte att den behöver ha varit låg, eller att något är fel, men att du är den som bjuder på det lilla extra – utan ansträngning. Din partner fortsätter i sin tur att överraska dig precis när du behöver det som bäst.

Jobb & Skola: Det enda rätta är för dig att satsa på det du verkligen vill göra detta år, för när du väl gör det börjar saker hända som av sig själv, som om du med minsta intitiativ väcker något större. Om du inte följer din magkänsla och längtan, så kan du i år missa en chans att göra det du drömmer om. Att starta upp något helt nytt detta år är en bra idé, och att ta ett språng, om så bara ett sidosprång, kan förändra allt. Om det du behöver mest av allt bara är att göra något helt annat, att få byta arbetsuppgifter eller läroböcker för ett tag, så gör det! En paus från en dröm kan leda till en ny dröm i år. Dina framgångar sträcker sig också till din ekonomi, som under hösten växer till sig ordentligt. Om du blivit snålare eller om dina inkomster ökat återstår att se.

Resor, vänskap & nöjen: Du kan lätt få något av ett socialt storhetsvansinne detta år, och vilja vara inbjuden på varje fest, känna alla ”viktiga” och liksom nätverka dig in överallt. Försök att inte fastna i dessa mönster, då de kan bli väldigt uttröttande. Däremot är chansen stor att du träffar en ny grupp vänner, eller kanske till och med gör ett val mellan två grupperingar. Om du får välja så umgås du helst i grupper i år, tillsammans med din sötnos om du har en sådan. Resor i år blir korta och ofta på grund av jobb eller skola, och de är sällan särskilt avkopplande. En lång resa bort i slutet av maj kan bli magisk.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Du växer inombords detta år, och lär dig ta hand om dig själv på ett bättre sätt. Det är som att du ser saker ur ett bredare perspektiv i år, och inte längre oroar dig för de små sakerna. Men det är också ett år där det faktiskt är av yttersta vikt att du följer en dröm nu, och verkligen satsar, för allt annat vore bortslösad tid. Hitta ditt mål, och ta dig dit. Men se upp för att inte fastna i att planera in även det som ska vara spontant nu, i din jakt på att göra och se mer, lära känna fler. Låt det finnas dagar utan planer där du kan gå runt i bekväma kläder utan minsta fomo.

Mest romantiska perioder: Februari blir sprakande, och maj ser otroligt lovande ut. Både juli och augusti ser magiska ut, och oktober har hög romantisk potential. Mer om: Vågen

 

skorpionen Årshoroskop, Astrologi, Scorpio Rising, Horoskop, Astrobloggen, 2017

Skorpionen
23 oktober – 21 november

2017 överblick: Ett harmoniskt år väntar, kära Skorpion, där du på många sätt är ovanligt mjuk. Du glider problemfritt in och ut ur olika sammanhang, och kan komma att ägna dig åt saker i år som du aldrig skulle trott under årets början. Du överraskar ständigt dig själv i vad du blir intresserad av, och vilka du plötsligt attraheras av. Men pröva att möta dessa nya sidor av dig själv, och även de sorts människor du dras till. Om de inte är för dig så kan du alltid gå vidare. Ett svårare område är din ekonomi, som är en aning pressad. Du kan ha lite svårt att hitta balansen mellan ditt mer lustfyllda spenderande, och din inte lika generösa budget. Du kan också vara otroligt duktig på att snåla, och därför inte ha råd med något storartat alls, och där är din disciplin är beundransvärd. Hösten blir en magisk period där du kan få allt du önskar dig.

Kärlek & Sex: En intensiv romans redan i början av året präglar 2017. Det kan vara ännu starkare känslor för någon du redan är kär i, men många Skorpioner träffa också någon helt ny nu. Romanser som inleds i februari blir drömska och kreativa, och har en stark kemi som nästan går att ta på. Du fortsätter att dras till personer som är en aning mystiska, och som ofta har något glamoröst över sig. Du dras också till personer som på något sätt gör väldigt annorlunda val i livet jämfört med dig. Om det gör er till en perfekt match eller försvårar för er att mötas återstår att se. Under hösten händer mycket i ditt liv överlag, men inte minst i ditt kärleksliv, där planeterna är extra generösa mot dig.

Jobb & Skola: Förutom att du har ett stort behov av att ha någon form av kreativt utlopp vid sidan av jobb eller studier, så får du också se effekten av beslut du som du tog under 2016 i år, speciellt vad gäller jobb. Stora jobbprojekt och uppdrag, eller så lämnar du en plats du varit trogen ett tag. Du kan med säkerhet känna dig väldigt stolt och nöjd, och dessutom göra en viktig ekonomisk vinst. Under hösten väntar en liknande upplevelse, där något stort går mot sitt slut, men detta handlar mer om en praktisk detalj i ditt arbets- eller vardagsliv. Oavsett vilket så blir hösten också den mest utvecklande och positivt laddade perioden vad gäller att nå dina mål. Inte bara ekonomiska, men definitivt sådana också.

Resor, vänskap & nöjen: Att resa betyder mycket för dig 2017, och det är framförallt att få komma iväg på kortare utflykter som väcker inspiration och lust. Dina intressen ändras från vecka till vecka, och du upptäcker att du plötsligt intresserar dig för saker som du tidigare aldrig tänkt på. Du kan känna att du behöver försvinna iväg ett tag, speciellt i juni och oktober, även om att försvinna inte behöver betyda att du inte vill socialisera. Du träffar faktiskt helst nya människor detta år, då du också upplever att du genom andra förstår livet bättre. Personliga utbyten är det som matar din nyfikenhet och livslust nu. Under hösten och vintern är du din egen källa till nöje, då du, delvis tack vare bättre ekonomiska förutsättningar, njuter mer av livet.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Ditt känsloliv är det område där du kommer uppleva allra störst förändring i år. Det är något inom dig som växer sig stort nu, och snart kommer vilja släppas ut. Du öppnar under året upp dig alltmer, blir mer utåtriktad och i kontakt med andra människor rent socialt. Under den första delen av året är du mer i kontakt med dina egna känslor vid sociala tillfällen, medan du under årets andra halva kan fokusera ditt intresse utåt, och blir öppen och tillgänglig för andra. Att prata ärligt och öppet om dina känslor är inte det lättaste för dig, men väl värt att öva på. För i längden kan det ge dig just det du längtar efter. Om du flyttar i år är det troligast under sommaren, och i så fall till en plats du längtat efter.

Mest romantiska perioder: Januari och februari blir rent magiska. April charmar dig lätt. Juni blir drömmigt, men både juli och augusti har potential också. Oktober, november och december ser alla väldigt lovande ut. Mer om: Skorpionen

 

skytten Årshoroskop, Astrologi, Scorpio Rising, Horoskop, Astrobloggen, 2017

Skytten
22 november – 21 december

2017 överblick: Ditt år präglas av en hel del allvar, kära Skytt, att du tar livet på allvar, andra på allvar men också dig själv och dina egna mål på allvar. Du är noggrann i vad du engagerar dig i, och är otroligt organiserad i i ditt liv, inte minst i din ekonomi, som du värnar om i år. Men det är också ett år där du längtar efter att resa och uppleva, och tar en hel del språng ut i världen. Ditt sociala liv är otroligt viktigt för dig under 2017, och är det område som expanderar allra mest. Nya och gamla vänner, fester och middagar, upptåg och utflykter väntar, och du lär dig mycket om dig själv genom att umgås med andra. Under hösten går du in i en mer harmonisk, nästan spirituell fas där du är mer fokuserad på vad du kan ge omvärlden, och där du får en lugnare energi i ditt liv.

Kärlek & Sex: Ditt kärleksliv fortsätter att bjuda på överraskningar, och du kan ofta uppleva det som att livet spelar ett spratt med dig. Nästan komiskt liknande situationar avlöser varandra, och det du tror du har koll på visar sig vara någonting helt annat. Inte minst när det kommer till vänskap. I år är risken stor att du faller för en vän, att en vän faller för dig, eller att vänskaper på något sätt står i tät kontakt med kärlek. Men om du har lite extra roligt med ”bara en vän”, bli inte förvånad om det planterar ett frö som blir något mer passionerat med tiden. I övrigt är det alltid det spontana som lockar fram kärlek nu, så våga ge dig iväg på resor eller engagera dig i ett projekt där du får använda både kreativitet och din sociala förmåga. I alla allmänt sociala situationer finns stor chans till möten som blir något mer i år, en ovanlig aspekt som du verkligen kan använda dig av.

Jobb & Skola: Du jobbar hårt, väldigt hårt, även detta år, och det betyder inte alltid att du kämpar bara med arbetet i sig – utan också allting omkring det. En svår chef, hård lärare eller konstiga arbetsvillkor spökar, utöver det inte att du ofta detta år sätter upp orimligt höga krav på dig själv. Se upp för det! Det räcker med din seriositet för att klara av arbetsåret 2017. I slutet av tunneln finns det ett mål, något du jobbar och har jobbat dig mot under en lång tid, och i slutet av året kommer du att vara framme. För den pluggande Skytten gäller samma sak, även om du har bättre möjligheter att plocka upp ny energi för varje delkurs som passerar, och trivs med omväxlingen som studierna ger.

Resor, vänskap & nöjen: Något du brinner för knyter ditt sociala nät allt tightare, och större, under detta år. De du inte träffat på år blandas med de som du precis lärt känna, och du vill inget hellre än att alla ska umgås mest hela tiden. Det är ditt sociala liv som ger dig den största känslan av mening i år. Under våren åker du på, eller återvänder ifrån, en lång resa som knyter ihop ett viktigt kapitel för dig – och kanske också en viktig relation. Det är ett år fullt av nöjen, men de är sällan ytliga, fluffiga nöjen, utan saker du gör som du också känner en brinnande delaktighet med. Engagera dig mer än gärna i hjärtefrågor eller ideella föreningar i år.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Du har blivit stark tack vare, eller på grund av beroende på hur en ser det, att du har tagit dig igenom en del svårigheter de senaste åren, och det här syns i år. För det syns nästan fysiskt på dig att du är en mer självsäker person nu, stoltare och stabilare, som också bär stor ödmjukhet för livet. Du håller förvisso fortfarande på att bli av med de sista resterna av den oro du burit på, men du står på dig och visar att du i slutändan inte ger dig. Det här året är du alltmer motståndskraftig mot att låta andra påverka dina beslut, och styr helt din egen skuta.

Mest romantiska perioder: Februari blir flirtigt och festligt, maj blir strålande. Juli har fina dagar, och augusti blir magiskt. Du kan se fram emot oktober, men också bli överraskad av både november och december. Mer om: Skytten

 

stenbocken Årshoroskop, Astrologi, Scorpio Rising, Horoskop, Astrobloggen, 2017

Stenbocken
22 december – 19 januari

2017 överblick: Ett år av växande väntar, kära Stenbock, där du framförallt kommer märka av att när det kommer till jobb och framtid så tar du stora, viktiga steg nu. Men det är också ett år av ekonomiskt välmående, ambitiösa sparplaner och nya inkomster. Många Stenbockar gör grundliga efterforskningar i sitt inre nu, och förändringarna du genomför är sällan synliga för omvärlden. Nya prioriteringar och motton du lever efter dyker upp i år. Du funderar en hel del över var du hör hemma, men tappar aldrig fotfästet för var du är på väg. Du går under våren från att vara självreflekterande och hemlighetsfull, till att under hösten bli allt mer social och utåtriktad. Nya vänskaper lockar fram en allt känsligare sida hos dig under vintern.

Kärlek & Sex: Det blir inget stort år av kärlek för dig, även om romantiken såklart är närvarande. Du kan gå på en del nitar där du tror att det som uppstått mellan dig och en sötnos är helt exceptionellt, tills det visar sig att samma person har många liknande relationer. Men det är inte helt fel att våga testa en ny form av dejting eller sorts person att dejta, för du lär dig mycket av dessa relationer. Men om du hoppas på att hitta kärleken 2017, får du jobba ganska hårt. Den är svår att fånga, och personerna du dras till är ännu svårare. Se upp så du inte fastnar i jakten och viljan att ”vinna” någon, utan att ha någon djupare kontakt med dina känslor. För Stenbockar som har en stabil partner så blir året väldigt ”vardagligt”, bortsett från att du vågar öppna dig mer och avslöja en eller annan hemlighet. Oroa dig inte, det kommer kännas svårare att berätta hemligheter, än det kommer vara för din partner att ta emot dem.

Jobb & Skola: Ett högst framgångsrikt år väntar, så ligg inte på latsidan nu. Viktiga kontakter, oväntade erbjudanden och fina möjligheter väntar, och de kommer alla till dig. Du kan faktiskt välja och vraka mellan vad du helst vill göra, utan att behöva slåss för chanserna. Om du har ett mål – sikta på det. Sikta inte strax nedanför, eller nöj dig med det näst bästa, utan våga satsa på att ta dig hela vägen. Det blir också ett år med minimal konflikt på jobbet och i skolan. Om du vant dig vid att andra motarbetar dig så kan du nu upptäcka att andra unnar dig positiva utvecklingar och nyheter. Så vänta inte med att låta 2017 sprida sin magi, utan häng på redan från årets första dagar. Under hösten kommer denna trend inte vara lika starkt till din fördel.

Resor, vänskap & nöjen: Det blir en lustfylld vår med chans till små resor och utflykter som lätt ger dig fantasier om att alltid resa runt och träffa nya människor. Så smittsamt härliga är de personer du möter, och de liv de lever. Sug åt dig inspirationen och ta med den under hösten. Det kan visa sig att vissa av dessa speciella människor du träffar under våren blir en allt viktigare del av ditt liv under hösten, då du fördjupar dig i en helt ny typ av vänskaper. Om du tidigare ofta omgett dig med likasinnade, personer som tycker som du och har samma mål i livet, så bjuder hösten på något nytt. Det betyder inte att du börjar umgås med personer som är din raka motsats, absolut inte, men snarare personer som är som du, men gjort andra val. Dessa vänskaper för i sig med sig tur, så värna om dem!

Flytt, inre förändringar & hälsa: Det råder en viss förvirring detta år, som du känt av ett längre tag, där inre osäkerheter eller tvivel blandas med yttre framgång, och där balansen mellan dessa två teman långsamt kommer på plats. Ju mer du tillåter osäkerheten bara vara där, och accepterar den, desto mer får du ihop bilden om dig själv som komplex person. Att andra tycker om dig för att du också är sårbar kommer lätt som en nyhet, men en viktig sådan. Du funderar en hel del kring vad som är ditt hem i år, men gör ingen större flytt. Istället fokuserar du på personlig utveckling, och att tillåta dig själv vara alla motsägelsefulla delar av dig själv som du faktiskt är.

Mest romantiska perioder: Januari och februari är fullt av flirt och möjligheter. I mars råder attraktion, men också förvirring. Juni kittlar på alla de rätta ställena, medan oktober, november och december inspirerar.  Mer om: Stenbocken

 

vattumannen Årshoroskop, Astrologi, Scorpio Rising, Horoskop, Astrobloggen, 2017

Vattumannen
20 januari – 18 februari

2017 överblick: Det blir ett kärleksfullt år, kära Vattuman, där du kan se fram emot många meningsfulla relationer, både romantiska och vänskapliga. Närhet till andra personer gör dig stark i år, och att möta de utmaningar som er relation ställs inför. Det här året backar du inte undan för att stötta dina vänner och visa att du bryr dig, och ställer upp i alla lägen. Du bär på ett starkt självförtroende detta år, och andra lutar sig gärna mot dig. Du skaffar dig också en mängd nya erfarenheter detta år. Kurser och utbildningar, men också resor och inspirerande möten gör att du växer inuti och får nya perspektiv. Under hösten börjar du alltmer tänka på hur du kan vända dessa erfarenheter till en framtidsplan som du verkligen vill satsa på.

Kärlek & Sex: Det är ett starkt år för relationer, där din generositet är ovanligt stor. Du är noggrann med att den som betyder mest för dig ska veta det, och bygger på det här sättet upp en ny nivå av förtroende i redan befintliga eller nya relationer. Destruktiva relationer löses upp detta år, då brister och problem avslöjas och blir ohållbara i längden, medan starka relationer bara växer. Romantik kommer ofta från en oväntad plats nu, och kan kännas som att den rest långt för att hitta till dig. Men även den Vattuman som fysiskt reser mycket har en hög romantisk potential i år, speciellt om resorna är långa. Om du inte har någon speciell person i ditt liv i början av året, så ta tillfället i akt att verkligen göra plats för att släppa in någon.

Jobb & Skola: 2017 är ett otroligt lärorikt år, där du hela tiden törstar efter att förstå och kunna mer. Samtidigt gäller detta inte nödvändigt exakt jobb eller skola, utan ofta intressen runt omkring. Men släpp inte dessa intressen! De kan visa sig bli viktiga inspiratörer i framtida beslut, beslut som redan under hösten börjar visa sig. Året i sig är ett framgångsår vad gäller både jobb och skola för dig, men självklart måste du ta dig igenom några snår också. Den största fällan är att jämföra dig med andra, eller att enbart lita på andras åsikter och råd om vad du ska göra i ditt liv, eller inte lyssna på detta alls. Det blir lätt att du tar på dig för mycket nu, och tappar fokus på det som betyder något för dig på riktigt.

Resor, vänskap & nöjen: Många Vattumän fortsätter att bo långt ifrån sina vänner, eller har svårt att få tid att träffa dem under året, inte minst för att du själv gärna reser i år. Under våren lättar du på ditt ankare och ser världen lite mer, men du kan också se fram emot många äventyr i mindre skala hemma. Världen är din lekplats detta år. Vänskaper blir dels svåra att hålla koll på, men du tröttnar också på vänskaper där du upplever att du inte kan utvecklas i en trygg och positiv riktning. Istället blir det de få vänner som du verkligen känner en levande kontakt med, som blir allt viktigare för dig.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Du är en klippa för din omgivning i år, men frågan är om du känner dig som en klippa för dig själv. Det här året är det viktigt för dig att ta till dig av att andra ser dig som ett stöd, och därmed tro på att du också kan vara ditt eget stöd. Du reser hellre än du flyttar, så visst kan det vara svårt att tydligt svara på vad som är ”hemma” i år, men du känner dig samtidigt bekväm i att vara just utan fast punkt. Att må bra detta år är det samma som att omfamna möjligheter att resa, utforska och lära dig mer om världen.

Mest romantiska perioder: Det slår gnistor om februari, men hettar också till i maj. Juli har hög potential men augusti blir årets romantiska peak. Oktober blir också fint. Mer om: Vattumannen

 

fiskarna Årshoroskop, Astrologi, Scorpio Rising, Horoskop, Astrobloggen, 2017

Fiskarna
19 februari – 20 mars

2017 överblick: Det blir ett år fullt av nyskapande för dig, kära Fisk, där planeterna pushar dig att utmana dig själv och att lägga hämningar åt sidan. Redan inledningen på året kommer med spännande möjligheter till att liksom börja om, göra något helt nytt och hitta ditt unika sätt att närma dig världen på. En solförmörkelse i slutet av februari ger dig en chans att starta om på nytt. Du kommer att märka av stora förändringar i ditt hem, din familj men också, under hösten, i ditt arbetsliv och din lust till att resa. Det blir ett tufft år vad gäller jobb och skola, men du har redan övat dig på att möta dessa motgångar och vet förhoppningsvis hur de ska tacklas nu.

Kärlek & Sex: Kärleken växer fram inifrån dig detta år, och det låter klyschigt men är extra sant för dig i år: du måste älska dig själv innan du kan hitta kärlek hos andra. Undvik att rusa in i romanser, och öva dig i att se på dig själv som en otroligt speciell växt som bara vissa personer klarar av att ta hand om. Om du haft många små flirtar utan att egentligen vilja utveckla dem är det dags att vara rak, ärlig och satsa bara när du verkligen vill något mer. Men du behöver också våga lite mer för att finna kärlek nu. Våga testa att dejta personer du förut undvikit, och våga framförallt undersöka din egen åtrå och lust. Hösten ger dig magiska chanser att träffa någon när du är på resande fot.

Jobb & Skola: Ribban ligger kvar på högsta pinnen detta år, och du är redo att ge allt för att nå dina mål. Du bär på en känsla av att andra också förväntar sig ren magi från dig, men försök att under året verkligen medvetet berömma dig själv för vad du redan har åstadkommit, och lägg mindre vikt vid att försöka göra mer. Det är istället balans och lagom som du behöver sikta på nu, och där behöver ribban ligga högt så att du kan säga nej vid rätt tillfällen och istället kräva av andra att de stöttar och hjälper dig. Om du planerar att plugga under hösten så har du fantastiska förutsättningar att snabbt utvecklas och lära dig om något du alltid velat djupdyka i.

Resor, vänskap & nöjen: Vänskap betyder allt för dig även detta år, det är den punkt i ditt liv som ger dig allra mest stabilitet och som du organiserar ditt liv kring, men ge dig själv tillåtelse att utveckla detta område. Om du gett en grupp vänner så mycket tid att det känns mer som jobb, eller om du upplever att deras åsikter om ditt liv tar över, så är det helt upp till dig att träffa nya människor, utveckla nya vänskaper och testa dina vingar helt solo. Våga lita på att dina nuvarande vänner också vill att du ska få göra nya upptäckter, utan dem och deras bild av dig. Under hösten lockar en lång resa, och den kan bli den katapult ut i världen som du behövt, för att hitta nya sidor av dig själv att utvecklas med.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Du byter inte direkt hem detta år, men kanske utmanar du vilka gränser ditt hem och din vardag kan ha. Kan du ha flera hem samtidigt, kan du känna dig lika hemma när du är borta, och kan ditt liv vara uppdelat i en sorts rutiner här, och en sorts rutiner där? Du utmanas också i att ta ansvar för flera av dina egna behov som du inte sett till tidigare, och verkligen se till att ge dig själv vad du behöver. Våga sätta dig själv i första rummet och inte ge efter för vad andra verkar tycka. Det viktigaste är vad du tycker.

Mest romantiska perioder: Januari och februari bjuder på allt och lite mer, men var försiktig med flirtandet i mars. Juli hettar till ordentligt. Oktober, november och december har alla stor romantisk potential. Mer om: Fiskarna

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..