Årshoroskop 2017: Väduren

Väduren
21 mars – 20 april

Väduren Årshoroskop Horoskop 2017

2017 överblick: Ett kärleksfullt år väntar dig, kära Vädur, där du njuter av att få utvecklas tillsammans med någon annan. Det här är ett otroligt år för alla sorters relationer, och du lär dig på många sätt att se världen genom andras ögon. En intensiv förälskelse kommer till någon slags kulmen i början av året, och detta kan handla om att ni går skilda vägar såväl som att ni tar relationen till en ny nivå. Du gör också en inre nystart tidigt under året, där du går in i en fas av att lära känna dina egna känslor på ett nytt sätt. Du släpper fram känslor som du hållt undan tidigare, vilket ger stor befrielse. För Vädurar som pluggar är det ett tufft men avgörande år som väntar, där du verkligen kan bevisa för dig själv att du klarar det här. För det är också ett framgångsrikt år där du under hösten kan räkna med att framgången också börjar synas på kontot.

Kärlek & Sex: Ditt kärleksliv utvecklas mycket detta är, och du med det. Du som har en relation kommer att märka av utvecklingen i hur ni ger och tar, stöttar och pushar varandra och att ni får allt mer balans i relationen. Vädurar som har en relation på distans kan få ett slitigt år med ständig längtan, men får också tillfälle att öva dig i att uppskatta den tid ni faktiskt får tillsammans. Det är också ett år där du tar intitiativen till romantik, i allt från att flirta till att se till att du och din sötnos får tillräckligt med tid ihop. Du satsar allt på den du tycker om och har inget intresse av att mata ditt eget ego, utan föredrar att mata någon annans. Under hösten väntar en passionerad och lustfylld period där du kan lära dig mer om dina sensuellare sidor.

Jobb & Skola: Du är restriktiv i din spontanitet när det kommer till jobb i år, och tar fler uttänkt strategiska beslut än vanligt. Du har ett tydligt mål och en riktning, och vet precis vart du vill. Lite tuffare blir det för de Vädurar som pluggar, där det pågår en ständig fight med att orka, hinna och vilja. Oavsett plugg eller jobb så har alla Vädurar någon överordnad i sitt liv som är svår att ha att göra med, en chef eller en lärare, detta år. Denna knepiga dynamik blir allt lättare att deala med under året, och du tvingas att lära dig att sätta hårt mot hårt. Det kan också vara en förälder eller liknande som har höga krav eller lägger sig i för mycket i dina beslut som du måste få att backa ett steg. Det klarar du.

Resor, vänskap & nöjen: Att få omge dig med bästisar och bekanta fortsätter vara något av det viktigaste för dig detta år, och är din källa till glädje och pepp. Många av dina vänskaper utvecklas främst genom egentid, och du har många som du gärna träffar helt på egen hand. Alla sorters en-och-en-relationer är lite extra magiska i år. Att resa är inte direkt något du bör uppmuntras att göra i år, men om du ändå åker så är det bäst att dessa resor är otroligt välplanerade. Men du behöver inte heller resa i år för att känna att du upplever saker. Det händer så mycket mellan dig och andra människor att du blir rik på erfarenheter ändå. Se till exempel fram emot en stor festlighet i slutet av sommaren som blir oförglömlig på alla sätt.

Flytt, inre förändringar & hälsa: Du har hittat en bra rytm i din fysiska vardag, och många Vädurar har en tydlig rutin vad gäller träning detta år. Det sitter i ryggmärgen nu, och istället kan du börja utmana dig själv på ett mentalt plan. Att satsa mer på ett lugnt sinne, genom att meditera, slappna av och ge dig själv möjlighet att bearbeta alla de olika känslor du annars rusar genom. Det kan hända flera gånger att dina behov av att vara ifred krockar med dina relationer i år, och det blir viktigt att hitta en balans här. Under slutet av året kommer du åt många inre behov som du inte tidigare upplevt, som blir spännande att utforska.

Mest romantiska perioder: Februari blir magiskt på alla sätt, och maj blir fint. Se dock upp för missförstånd i kärlek i mars. Juli och augusti blir stegrande intensiva och passionerade. Oktober har hög mysfaktor. Mer om: Väduren

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

  1. Vilket fint årshoroskop! Jag blev glad av att läsa det! 2017 ser ut att bli riktigt magiskt! :)

    Och mycket av det som stod var verkligen spot on – redan nu så här i slutet av året. Jag känner igen läskigt mycket i vad det nya året kommer handla om och de känslor och tankar som upptagit mitt liv på sista tiden. Skönt att de kommer ligga kvar och bubbla ett tag till för att fortsätta utvecklas – jag tror det behövs! :)
    Tack Scorpio! <3 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..