Positiva utmaningar på gång!

roesenempowerment

På torsdag inträffar en Nymåne igen, på cirkus 8 grader i Stenbocken. Den här Nymånen vill få oss att satsa stort, sätta höga mål och dessutom utmana oss själva. Högre än vad vi själv kan tänka oss alltså. Ibland är det lätt att bli bekväm, inte hoppa på alla tåg som passerar eller gå all in för något utan bara hålla sig lite flytande, det flyter ju på ändå. Men hur vore det om vi höjde ribban och faktiskt trodde på oss själva, satsade, allt? Det blir ett nytt år snart och våran ambitionsnivå borde ligga utöver det vanliga. Det är såklart Stenbocksteman som blir aktuella, karriären, framtiden, planer, mål, pengar, buisness, familjen och traditioner, så. Stenbockar tar sig framåt, oavsett vad, dom bara gör det. Och nu får vi också en liten släng av deras driv här, ta vara på det och fundera på vad som är den stora utmaningen i just ditt liv.

Ni ska ha koll på era hus, era planeter och hela ert personliga horoskop egentligen, det är guld! Då kan ni få en aning om vad som väntar i livet. För mig infaller den återigen i mitt andra hus då det råkar vara lite stort, men det gör ju inget. Andra huset handlar om ekonomi, fastigheter, arbete och dessutom om självvärdet bland annat. Intressant.

//N

Foto: Roesen Empowerment

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..