Vattumannens sex och kärleksastro 2017

vattuman

Vattumannen

När 2017 drar i gång är det stabilitet du söker i din relation och du vill gärna veta att ni båda drar åt samma håll och mot samma mål i livet. Du är så fokuserad på att få vardagen att rulla men samtidigt lyckas du vara sensuell och skapa en fantastisk stämning kring sexlivet och göra de nattliga timmarna minnesvärda. Åtrå och elegans är vad du söker och du vill alla gånger ha det bekvämt. Njut med din älskling på t ex ett spa! Är du singel dras du gärna till människor med status, som vet hur man lever det goda livet. Håll dig i lyxiga miljöer och på ställen du vanligtvis kanske inte besöker så ofta, det kan ge resultat. I mars månad kommer våran kärleksplanet Venus att backa på sin bana vilket kan skapa en del drama kring kärlekslivet. I ditt fall får du vara extra försiktig med hur du uttrycker dig till din älskling eller någon du dejtar. Missförstånden kan verkligen ta plats i ditt liv och du kanske dessutom råkar flirta hejvilt på fester och tillställningar. En tid som sätter er relation på prov i värsta fall. Ingen bra tidpunkt för att inleda en ny relation heller tyvärr. Om du dejtar någon kan du uppleva att du blir förd bakom ljuset och personen visar sig vara en helt annan. Gamla romanser och gamla älskare kan dyka upp som gubben i lådan, fråga dig själv om det är värt att inleda något igen? Du leker gärna med elden men va uppmärksam och ärlig mot dig själv om vart du står. En vän kan visa sig ha känslor för dig och det kan skapa problem. När sommaren drar i gång är det mer fart i dig och du provar gärna på olika älskare i sängen. Hett och passionerat är vad som väntar men du kan också bli extra känslig och vilja mer än vad du från början kunnat ana. Räkna kallt med att inte kunna leka och lattja utan att bli känslomässigt involverad. Sommaren bjuder på mycket flirtande och där du har möjligheten att verkligen ta för dig. Nattliga och spännande möten med människor som får ditt hjärta att slå några extra slag. Hela tiden är du medveten om vad du söker och du granskar dina romanser från topp till tå, är det något att satsa på här? Finns där material nog? Först när hösten kommer är du beredd att släppa in någon på djupet och där och då finns chansen att möta en verklig soulmate kära Vattuman. Du bara måste satsa och ge allt den här gången. Har du en älskling är det troligt att ni kommer ännu närmre varandra, flyttar ihop, förlovar er eller på andra sätt delar vardagen ännu mer än förut. Det finns också risk såklart med såhär mycket känslor med i bilden att du blir något svartsjuk eller att det uppstår scener. Va försiktig med vad du säger och anklaga ingen i onödan. Nu får du känna på äkta kärlek och i sängen blir det passionerat till tusen. Du vågar släppa på alla spärra och bara låta dig ryckas med av stundens hetta. I november är det bra tajming för att dra iväg på en resa med din partner eller dejt. Vidga vyerna, kanske gå en kurs ihop eller hitta ett gemensamt intresse. Äventyr och spänning väntar på dig! Mot slutet av året börjar du fundera på mer allvarliga saker som framtiden. Hur ser det ni har ut och åt vilket håll strävar ni? Checka av alla pusselbitar och våga vara ärlig om hur du vill ha det. Du har absolut inget att förlora.

Bästa dagarna för sex och kärlek: Juni och September

Foto: Astrologi.nu

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..