Fiskarnas sex och kärleksastro 2017

fisk

Fiskarna

2017 erbjuder en fantastisk start på ditt kärleksliv kära Fisk. Vilka planeter vi har med i bilden, Neptunus och dessutom ödet, Mars OCH Venus, helt galet bra! Detta kan bli vansinnigt förtjusande, om det är precis vad du är ute efter. Du har möjligheterna nu att styra och få det du längtat efter. Har du en älskling kan det hända avgörande saker er emellan som får relationen att blomma ut på riktigt, där ni tillsammans tar beslut om framtiden. Många dörrar står öppna för dig och är du singel, dejtar och vill hitta något seriöst finns det hög potential nu i Januari. Mycket troligt att du träffar på någon som är meant to be och du har inte en chans att ducka undan, bara låt det hända. Även sexet under den här perioden är något utöver det vanliga och du lyckas ta det till en annan dimension. I mars sen kommer vår kärleksplanet Venus att backa på sin bana vilket kan göra det extra svårt för just kärlekslivet. För er som har en partner kan vardagsbekymmer ta mer plats än vanligt, så som ekonomi, vart och hur ni ska bo, om ni ska bo ihop osv. Nu kan det kännas lite kämpigt och du gör bäst i att härda ut, vara så tydlig du bara kan med hur du vill att saker och ting ska vara. En del par kanske tar en paus eller inser att det finns något bättre som väntar. Är du ute för att hitta någon är just våren ingen bra tidpunkt. Träffar du människor och blir känslomässigt involverad, finns det en risk att du upptäcker helt andra sidor vid ett senare tillfälle, lite försent dessutom, surt. När sommaren sen drar i gång är läget annorlunda och du är på ett strålande flirthumör. Nu tar du för dig, visar vem du är, umgås och roar dig till tusen. Passionen väntar runt hörnet på varenda tillställning och du är sexigare än någonsin! Många utekvällar som slutar med en romans eller kanske två. Se upp för drama eller att lova bort dig till alldeles för många. Har du en älskling kommer ni ägna många timmar i sängen och med varandra, utforska nya platser och våga ta för er mer i sexlivet. Du är vild och galen! I juli har du fått för mycket av det goda och vill helst dra dig lite tillbaka, umgås med familj, vänner och softa. För dig som har en relation kommer det bli toppen! Men är du singel kan du lätt träffa på folk som du hittar fel på, du liksom nöjer dig inte alls med vad som helst, och det är ju bra. I augusti har du tröttnat på att ligga i hängmattan, då är det på med klackarna igen och festligheterna fortsätter, lika så chansen att möta någon som får hjärtat att banka lite extra. Lusten och drivet är tillbaka, du är på hugget och visar gärna din kärlek öppet för hela världen. I början på hösten har du sedan turen att kunna gå in i en relation som blir varaktig, någon att satsa på och där ni är på samma nivå. Har du en älskling väntar en romantisk tid där ni kanske pratar om giftermål, barn och framtiden på ett nytt sätt. Ni vill så mycket och ägnar mest tid åt varandra. Njut av nuet och visar vad du känner och vill. Hösten bjuder verkligen på intensiva känslor, passion och att ni kommer varandra på djupet på riktigt. Finns också en risk för drama, svartsjuka och känslor som blir svåra att hantera, men sitt lugn i båten. Du måste lita på dig själv och på den du är tillsammans med, annars fungerar ingenting. Hösten levererar underbart sex och kärlek för din del.

Bästa månaderna för sex och kärlek: Januari, Juni, Oktober

Foto: Astrologi.nu

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..