Kärleksastro för Nyårshelgen!

astro2

Väduren

Nyårshelgen erbjuder dig en hel del minglande och flirtande kära Vädur. Möjligt att du möter upp med en tidigare romans som får ditt hjärta att slå lite extra. Helt klart en rolig helg där du har möjligheten att träffa nya inspirerande människor som får dig att vilja planera för framtiden. Har du en älskling är det festen som kommer i första hand och ni njuter av att ha roligt ihop!

Oxen

Under den här helgen kan du möta någon som har status eller vill bjuda med dig som gäst på en VIP fest. En person att se upp till och du kan verkligen få bli bortskämd nu. Har du en älskling skålar ni säkerligen i det här året med en tydlig bild om hur ni vill att framtiden ska bli. Sätter upp gemensamma mål och driver projekten tillsammans, underbart!

Tvillingarna

Nu kan det hända grejer i kärlekslivet kära Tvilling. Det gäller att du är tydlig med vad du vill i dina relationer. En flirt kan förvänta sig mycket mer och bli något sårad om du inte har ärliga avsikter utan bara vill leka. Du kan räkna med en galen fest och där det dessutom kan utspela sig dramatik. Har du en älskling kan ni få upp ögonen för varandra och bli som kära på nytt!

Kräftan

Nu är du intensiv i dina relationer och denna helgen lovar en spännande tid för romantik och även förföriska stunder kära Kräfta. Du är inte rädd för att visa vem du är och vad du vill. I sängen är du hetlevrad och ta för dig! Som singel kan du träffa någon om du är på en kortare resa eller besöker någon plats som du vanligtvis inte brukar göra, det kan bli minnesvärt!

Lejonet

Om du dejtar kan denna Nyårshelg blir något utöver det vanliga där du och din dejt bestämmer er för att köra på en egen liten mysig hemmafest. Detta kan såklart ta er relation en bra bit på vägen och du kommer vara jätteglad! Annars firar du gärna ihop med din älskling och ni båda två är nu redo för att ta relationen till en helt annan nivå vilket gör er superlyckliga!

Jungfrun

Nu får du vara beredd på att höra en hel del sanningens ord från din dejt, din älskling eller kanske till och med från en vän som vill lite mer. Positiva saker såklart och du kan få svårt att hantera alla dessa känslor som väller över dig kära Jungfru. Du vill ha en festlig afton men romantik står på agendan så va inställd på det och va ärlig med vad du känner.

Vågen

Nyårshelgen blir ett utmärkt tillfälle för dig och din älskling att ta tag i nästa steg i livet, planera och låta tankarna och känslorna springa iväg. Nu gäller det att du är modig och vågar stå för dina ord. Är du singel kan det här nyåret vara då det händer, romanser, flirtar och passion finns med i bilden. Du vet ditt värde och hela världen är din känns det som.

Skorpionen

Om du har en relation finns där nu möjligheter under helgen att verkligen visa din älskling vart du står och du får dessutom en massa bekräftelse tillbaka. Våga ta steget och dra er relation till en annan nivå, du kommer inte bli besviken. Är du singel kan det bli galet och med din sexiga utstrålning kan vad som helst hända, förberedd dig på något utöver det vanliga!

Skytten

Den här helgen är du känslosam och fundera en del över framtiden tillsammans med din älskling. Ni ägnar massor tid med varandra och är ni sugna på att endast vara ni två på nyår så behöver du inte känna dig tråkig. Som singel däremot kan det ske galenskaper i området där du bor, festligheter alldeles intill kan verkligen ge resultat som du bara vågat drömma om!

Stenbocken

Den här helgen kan bli storslagen i ditt fall kära Stenbock. Du och din älskling kommer unna er all lyx som går att få tag på i din smak och du kommer känna dig tillfreds med allt som sker runt omkring. Är du singel kan du räkna med att det går vilt till på småtimmarna och du blir absolut inte lämnad ifred. Flirt och lekfullhet är vad som väntar dig, underbart!

Vattumannen

Det är din helg det här kära Vattuman! Nu sätter du upp mål för kärleken och lyckligtvis är det du som håller i riktningen. Har du en älskling kommer ni två har det bekvämt, unna er saker och ägna tid åt varandra, massage, tända ljus, you name it. Som singel är du den coola katten på festen som alla vill ha och du vet dessutom att ditt värde är högt!

Fiskarna

Den här helgen har du chansen att verkligen gå loss kära Fisk. På alla nivåer och du kommer älska det! Nu är du öppen för att läka gamla sår, förlåta och bara se positivt på framtiden. Kärlekslivet blir hett, passionerat och verkar ta dig till en annan dimension faktiskt. Du går all in och dejtar du så kan du räkna kallt med att vara eftertraktad och poppis!

Foto: instagram.com/girlyinspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..