Kärlekshoroskop 2017: Januari

Väduren
21 mars – 20 april
Kärleken lockar och pockar denna månad, kära Vädur, och du känner hur den ligger precis under ytan. Det är som att ditt kärleksliv befinner sig i en växande fas, där den inte är helt redo för exponering, men bygger sig stark ändå. Medan du håller dig lite passiv, kanske osäker och fundersam, så bubblar det sakta under ytan. Du gör plats för mer, städar undan gammalt, funderar på vad du saknar och lyssnar noggrant på vad andra säger och uttrycker om kärlek. Om du bor tillsammans med din partner så kan ni få en prövning i mitten av månaden, där era bilder om vad det är att dela livet går en aning isär, och där ni tvingas att konfronteras kring något som ni tidigare försökt hantera med största möjliga diplomati. Var så ärlig du bara kan. I övrigt blir det en tystlåten och lugn månad, medan du förbereder dig för en spännande februarimånad. Störst romantisk potential har 8, 12, 19 & 27-28 januariVädurens årshoroskop 2017

kärlekshoroskop, januari

Mer om: Väduren
Vädurens årshoroskop 2017
Så passar Väduren ihop med…
Vädurens Sexastro

 

Oxen
21 april – 21 maj
Kärlek går hand i hand med gemenskap och vänskap denna månad, kära Oxe, och om du inte har en sötnos i ditt liv så lägger du gärna all din omsorg på just vänner och andra nära och kära. Du hjälper andra att lösa problem i deras kärleksliv, snarare än aktiverar ditt eget. Samtidigt kan en flirt som pågått på distans att intensifieras, och dra in dig med full kraft i början av månaden. Under månadens mitt kan du råka på en rejäl krock, där en flirt uppstår på ett sätt som inte alls passar med ditt liv just nu. Du och flirten har kanske helt olika arbetstider, eller verkar överlag inte vilja leva samma sorts liv, men attraktionen är stor ändå. Om ni går skilda vägar så väntar en stark vänskap på andra sidan. Detta kan också vara en relation med någon som du inte borde ha en relation med, till exempel en kompis gamla flirt. Se till att du har öppen kommunikation med alla inblandade så att ingen blir sårad. Störst romantisk potential har 1-3, 7, 11- 13, 20, 23 & 29 januari. Oxens årshoroskop 2017

Mer om: Oxen
Oxens årshoroskop 2017
Så passar Oxen ihop med…
Oxens Sexastro

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Ditt intresse för romantik är absolut närvarande, men inte drivande, denna månad, kära Tvilling. Du anstränger dig gärna lite extra för att öppna dig för någon, och går gärna på en dejt eller två, men vare sig förväntningarna eller den stora peppen på romantik infinner sig riktigt. Undvik framförallt att i mitten av månaden försöka ”göra någon till din” utan att på riktigt ha koll på dina känslor. Se också upp för kraftig svartsjuka i en relation som inte ännu är etablerad eller stabil. I slutet av månaden väcks nyfikenhet på personer som har udda idéer och är lite speciella, personer som andra har svårt att förstå sig på men som du liksom känner att du delar en del konstigheter med. En relation mellan er två ligger vanskligt nära vänskap, så undersök den försiktigt. Tvillingar i stabila relationer får en ovanligt lugn månad, där lite drama i slutet av månaden alltsom oftast har med ren tidsbrist att göra. Störst romantisk potential har 8, 19 & 27-28 januariTvillingarnas årshoroskop 2017

Mer om: Tvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2017
Så passar Tvillingarna ihop med…
Tvillingarnas Sexastro

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du får en mycket intressant kärleksmånad, kära Kräfta, speciellt om du har en flirt eller partner sedan länge. En lång resa tillsammans blir magisk och full av inspiration. Du som är tillsammans med någon på distans får chans att äntligen ses, eller höras mer frekvent. Goda nyheter seglar också gärna in från en sötnos, och de handlar mest av allt om hur denna vill ta hand om och ge dig mer. Allt är väldigt drömmigt nu i relationer, så se upp för att nästan bli för indragen i en magisk vardag där inga måsten finns – det kan leda till ett någorlunda brutalt uppvaknande i mitten av månaden. För Kräftor som söker kärlek så är månaden mer lockande än faktisk. Leenden och blickar att fundera och hoppas på är mer närvarande än faktiska kramar och pussar. Störst romantisk potential har 1-3, 7, 11- 13, 20, 23 & 29 januariKräftans årshoroskop 2017

Mer om: Kräftan
Kräftans årshoroskop 2017
Så passar Kräftan ihop med…
Kräftans Sexastro

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Det blir en lågintensiv men ändå spännande månad för dig, kära Lejon, där speciellt du som har någon som kan hålla dig varm har mycket att hämta. Det är en sensuell, passionerad och lustfylld tid för dig, där du kan släppa efter på en hel del hämningar och spärrar. Men när känslor och lustar väcks på djupet, så kan du också upptäcka att den eller det du trodde du ville ha, inte fyller dina behov trots allt. En fling eller flirt kan bli dumpad på grund av detta, när du inser att du behöver något mer, eller helt annat. I längre relationer kan det snarare handla om att ni behöver hitta ett nytt sätt att få igång en gnista. Här kan du behöva gräva ordentligt för att finna på vad du verkligen behöver. Se upp för att det i slutet av månaden kan bli rätt skakigt när det kommer till romantik, och håll förväntningarna på en lagom nivå. Störst romantisk potential har 8, 19 & 27-28 januari. Lejonets årshoroskop 2017

Mer om: Lejonet
Lejonets årshoroskop 2017
Så passar Lejonet ihop med…
Lejonets Sexastro

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Närheten och gemenskapen med en partner är stark denna månad, kära Jungfru, så du som har en relation har verkligen något att se fram emot. En starkt fysisk och samtidigt spirituell passion pågår mellan er, men det här sprider sig också till de som letar kärlek. Redan en vecka in i månaden väntar en djupt transformerande händelse, och den är med största sannolikhet romantisk. För Jungfruar som har en crush på någon som främst varit en vän hittills, så kommer mitten av månaden med en chans att visa vad du känner. Håll förväntningarna på en rimlig nivå bara, för även om dina känslor är besvarade, så kommer saker ta lite tid mellan er. Slutet av månaden blir inte lika dramatiskt, men den nästan elektriska kemin håller i sig för den som har en stabil relation – och gynnar också dig som hoppas på mer. Störst romantisk potential har 1-3, 7, 11- 13, 20, 23 & 29 januariJungfruns årshoroskop 2017

Mer om: Jungfrun
Jungfruns årshoroskop 2017
Så passar Jungfrun ihop med…
Jungfruns Sexastro

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Du har inga problem med att charma andra eller få relationer att rulla på åt rätt håll, kära Våg, men det verkar inte som att kärlek är det du nödvändigtvis fokuserar på nu. Om du har en stabil partner som du bor med, så kan januaris första vecka ge er en hel del extra kemi och viktiga insikter att dela tillsammans, men i övrigt är det en vilsam månad. Se upp för en jobbflirt som inte går som du tänkt dig i mitten av månaden, och för en spontan fling med en främling som blir mer jobb än kul månadens tredje vecka. I övrigt har du en charmerande energi som andra dras till, men planeterna överlåter det till dig vad du ska göra med denna. Det är först under månadens allra sista dagar som saker börjar spraka mer i ditt kärleksliv. Störst romantisk potential har 8, 19 & 27-28 januari. Vågens årshoroskop 2017

Mer om: Vågen
Vågens årshoroskop 2017
Så passar Vågen ihop med…
Vågens Sexastro

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Allt handlar om kärlek när du möter 2017, kära Skorpion, och en stark förälskelse tar tag i dig. Om den är ny eller gammal spelar ingen större roll, det viktigaste är att du låter den ta dig med sig. Säg ja till det som dyker upp nu, och släpp tankarna på att du måste ha kontroll på exakt allt. Den här relationen kommer inte hålla dig gisslan, utan du är fri att komma och gå som du vill, men kan hjälpa dig att växa, som person eller in i relationen. Var lite mer försiktig i mitten av månaden, då fullmånen väcker dina allra oroligaste sidor och lätt får dig att ifrågasätta var du är på väg och med vem. Det viktigaste i den andra delen av månaden är att inte hetsa, att inte tro att du måste ta några beslut i kärlek just nu, eller att det magiska som var i början av månaden ska hålla i sig för alltid. Störst romantisk potential har 1-3, 7, 11- 13, 20, 23 & 29 januariSkorpionens årshoroskop 2017

Mer om: Skorpionen
Skorpionens årshoroskop 2017
Så passar Skorpionen ihop med…
Skorpionens Sexastro

 

Skytten
22 november – 21 december
Du tenderar att nästan undvika kärlek just nu, kära Skytt, eller i alla fall den sorts relation som känns alltför känslosam och liksom kladdig. Istället letar du efter mer vågade, utmanande relationer, och det kan bli lite ont om just den sorten. De Skyttar som har en partner, speciellt om ni bor ihop, får en ovanlig månad där ni båda mer än gärna stannar hemma ihop och vill glömma världen utanför. Men det här är inte singel-Skyttens melodi, och det är lätt hänt att du jagar sötnosar mer utifrån att du är lite uttråkad, än att du faktiskt är intresserad. Det är alltså ingen storartad kärleksmånad, men om du träffar någon som slår an rätt sträng hos dig, så kan det hända att också du bäddar ned dig med en sötnos. Helst spejar du dock in i framtiden och drömmer om romantiska äventyr. Störst romantisk potential har 8, 19 & 27-28 januariSkyttens årshoroskop 2017

Mer om: Skytten
Skyttens årshoroskop 2017
Så passar Skytten ihop med…
Skyttens Sexastro

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Få är så flirtiga som du denna månad, kära Stenbock, och få är så svaga för att flirtas med. Det blir en väldigt indragande månad där du lätt charmas, och även om det är härligt och får dig att känna saker du inte känt på länge, eller kanske aldrig känt, så bör du hålla ett litet vakande öga öppet. Du blir lätt förförd av härlig uppmärksamhet, och glömmer att kolla vad du faktiskt känner. Tur att planeterna testar dig på lite olika sätt, först i början av månaden med en transformerande insikt, och i mitten av månaden med att ställa frågor om denna relation är förenlig med resten av ditt liv. Viktiga frågor som du ofta är först med att ställa, men som du denna månad helst sopar under mattan. Men för all del – se också till att njuta av det råder en otroligt flirtig och lekfull stämning kring dig. Störst romantisk potential har 1-3, 7, 11- 13, 20, 23 & 29 januari. Stenbockens årshoroskop 2017

Mer om: Stenbocken
Stenbockens årshoroskop 2017
Så passar Stenbocken ihop med…
Stenbockens Sexastro

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Det blir en aningens rörig månad i ditt kärleksliv, kära Vattuman, där du visar upp en del beteenden som inte är helt synonyma med dig. Svartsjuka och avundsjuka flammar lätt upp, och du har en hel del ha-begär att jobba med. Om någon flirtar med den du tycker om, kan lite vadsomhelst hända nu, och du kan göra saker som du annars bara skrattat åt när andra gjort dem. En del ologiska beslut, irrationella utfrågningar eller hetsiga infall som du inte känner igen som dig själv inträffar lätt nu. Det här kan bli både roligt och spännande, men också påfrestande och jobbigt i längden. Undvik att dra in vänner i det hela, för det kan bli riktigt grötigt i slutet av månaden om alla du känner är inblandade i ditt kärleksdrama – planeterna är i alla fall inte på din sida i en sådan situation. Störst romantisk potential har 8, 19 & 27-28 januariVattumannens årshoroskop 2017

Mer om: Vattumannen
Vattumannens årshoroskop 2017
Så passar Vattumannen ihop med…
Vattumannens Sexastro

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
En otroligt stark kärleksmånad väntar, kära Fisk, där du är alla planeters favorit – men också alla sötnosars verkar det som! Andra dras till dig som vore du en magnet, och du har inga problem med att hitta någon att flirta med. En speciellt stark romans i mitten av månaden kan komma att ge lite för mycket av det goda, och innebär att du kan börja se denna person mer som en vän än något annat. Din attraktion till denna sötnos visar sig lätt vara ytlig, eller snabbt gå över. Om romansen tvärtom blir starkare under den här perioden så kan du nu övervinna en hel del rädslor kring närhet och kärlek. Under slutet av månaden har du lite för mycket att göra för att vara lika aktiv som under första halvan, men februari har mycket att bjuda på. Störst romantisk potential har 1-3, 7, 11- 13, 20, 23 & 29 januariFiskarnas årshoroskop 2017

Mer om: Fiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2017
Så passar Fiskarna ihop med…
Fiskarnas Sexastro

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Fler kärleksastron från Scorpio Rising:
Alla teckens kärleksastron – så bra passar de olika tecknen ihop
Alla teckens sexhoroskop – läs alla teckens sexastro
Flirtguide – Så vet du om din flirt vill mer!
Flirtguide del 2 – Så fångar du din flirt!
Dejtingastro – hur dejtar de olika tecknen?
Så beter sig stjärntecknen när de är kära!
Astroguide: Så uppvaktar stjärntecknen sin sötnos
Astroguide: Så är ditt ex – alla stjärntecken!
Passar era tecken ihop? Lathundsguiden berättar what’s hot and what’s not!
Träffa ett tecken? Här hänger stjärntecknen!

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

  1. Min sambo gillade inte alls horoskopen för både Skorpion och Oxe vilket han också är som jag fast tvärtom i ascendenten och sol. Jag däremot som är mer involverad menar att det inte behöver komma in en ”ny flirt” och förstör haha. Gott nytt år och god fortsättning ! :)

    1. Hej! Absolut inte, men jag använder ofta mallar av själva layouten när jag skriver astron, och denna gång har jag helt missat att ändra datum! Det hände mitt i hektiska december medan jag skrev alla årshoroskop. Ingen anledning till oro, dessa datum gäller januari! Tack för att du sa till! Xoxo

  2. Tycker vi kan sluta stressa henne med månads astrot. Det är fortfarande bara första dagen i månaden.Jag lovar att vi överlever några dagar utan. Chill guys! 😊

  3. HEJ JAG HETER SANNA, 21 år, JAG LÄSER ERT HOROSKOP VARJE MÅNAD, MEN TYDLIGEN INTE FEBRUARI, EFTERSOM DET KNTE KOMMER UPP, VAD HÄNDER? ÄR NÅGOT OKLART???

  4. Förstår inte hur svårt det kan vara att släppa horoskopen i tid? Det här är inte första gången… Älskar era horoskop annars men man tappar lusten att läsa när ni inte kan sköta den enda uppgiften ni har, publicera i tid!!! Man kan ju arbeta proaktivt och hellre vara ett par dagar i förkant…

    1. Hej! Jag är en person som driver hela astrobloggen. Det är 208 Dagens Horoskop, 52 Veckans Horoskop, 52 Helgastron, 12 Kärlekshoroskop, Årshoroskop, Sommarhoroskop, och alltid Astroguider, Venus, Mars, och månplaceringar. Dessutom driver jag hela det administrativa, svara på kommentarer osv, själv. VeckoRevyn är ett otroligt stöd, men varje ord som publiceras på denna blogg skriver jag helt på egen hand. Det är en hel del skrivande, och väldigt många planeter som ska tolkas. Ibland kommer saker ut en dag sent, och jag hoppas verkligen ni kan ha överseende med det. För jag är som sagt bara en person. I sidor räknat skriver jag runt 500 a4 minst på ett år, vilket är min passion. Men när jag får kommentarer av den här typen, om hur jag borde lägga upp mitt arbete som jag skött i princip fläckfritt i 5 år, 365 dagar om året, så blir jag så trött. Jag hoppas du tänker efter en gång till nästa gång du undrar varför ett horoskop är sent. Med all kärlek och välmening, Sofia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..