Veckans Horoskop 2 januari – 8 januari

Väduren
21 mars – 20 april
Du går in i 2017 med en längtan att göra saker roligare, lättare och på något sätt finare, kära Vädur, och du satsar gärna på att ta det riktigt lugnt nu. En långsam vecka hjälper dig att förbereda dig för ett viktigt möte, jobbinsats, intervju eller skolgrej i slutet av veckan som kan bli intensivt att ta sig igenom. Se upp för att det kan bli svårt att ha kontakt med någon som bor långt borta nu, och undvik att beställa saker på internet som behöver fraktas långt. Undvik också att stressa kring några alltför viktiga frågor kring skola och utbildning. Skjut istället upp sådana saker till nästa vecka om möjligt.

Veckans Horoskop

Mest romantiska dagar: 5 & 6 januari
Lyssna på: Alicia Keys – Blended Family (What You Do For Love)
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2016 / Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
En vecka full av människor väntar, kära Oxe, eller en period för dig att smälta allt det sociala som varit. Du tar gärna en liten mysig stund att bara minnas hur fin hela helgen varit, och bara njuter av alla fina personer i ditt liv. Det blir också en spännande vecka för dig som går en akademisk utbildning, eller har sökt till en nyligen. Du får besked nu, eller tar ett stort beslut. Oxar som är ute på resande fot kan få en viktig insikt nu. Se upp för att du kan tappa kollen på dina besparingar under helgen, och dubbelkolla att du har betalat alla dina räkningar.

Mest romantiska dagar: 3, 4, 7 & 8 januari
Lyssna på: Passion Pit – Tonight, Tonight
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2016 / Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du förbereder dig långsamt inför arbetsåret 2017, kära Tvilling, och tänker mycket på din yrkesbana nu. Pluggplanering, allmän brainstorming, nya målbilder – en del drömmar men också många realistiska strategier och planer tar form nu. Du tar ett viktigt ekonomiskt beslut nu, och/eller får (oftast goda) nyheter som påverkar dina besparingar. För Tvillingar som har partners eller en sötnos i sin fysiska närvaro kan du uppleva en stark attraktion under helgen. Samtidigt bör du se upp med att hamna i rejäla missförstånd med alla som står dig nära under veckans sista dagar.

Mest romantiska dagar: 5 & 6 januari
Lyssna på: Whitney – No Woman
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2016 / Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du är i en inspirerad fas, kära Kräfta, där du är full av idéer och drömmar inför det nya året. Kräftor som reser njuter lite extra av att vara på en vacker plats nu, och hämtar mycket energi därifrån. Det händer otroligt mycket i en relation nu, så håll dig gärna nära den som står dig närmast. En stark transformativ kraft styr i denna relation nu, och för er två närmare varandra, främst i att lära känna varandra djupare. Det kan vara en aning tufft, men också renande och lättande. Om du har mycket jobb eller plugg som väntar denna eller nästa vecka, se till att du har koll på dina måsten och borden. Det blir lätt en strulig helg på det praktiska planet.

Mest romantiska dagar: 3, 4, 7 & 8 januari
Lyssna på: Tink – Commitment
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2016 / Kräftans årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
En intensiv men betydligt lugnare vecka väntar, kära Lejon, där du får tid att vila och njuta lite av de roliga helger som varit. Du har mycket att göra, men hittar också något meditativt i att vara aktiv nu. Du tar gärna itu med en ovana du vill bryta nu, eller går till botten med något hälso-relaterat. Se upp för risken för missförstånd mellan dig och en sötnos i slutet av veckan, där ni lätt misstolkar varandras meddelanden eller glömmer bort planer ni gjort. Om du har en gullis på gång i ditt liv så kan det vara värt att inte försöka tolka hens beteende för mycket denna vecka, framförallt inte er kommunikation. Allt är lite off nu.

Mest romantiska dagar: 5 & 6 januari
Lyssna på: Aurora – Conqueror
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2016 / Lejonets årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Det uppstår väldigt mysig stämning mellan dig och en sötnos eller partner denna vecka, kära Jungfru. Du kan också få många fina stunder med en bästis, men det är främst en väldigt romantisk vecka som väntar. En attraktion är otroligt stark och känns som den förändrar dig på vissa sätt. Om du träffar någon nu så kan det bli både en lång intensiv kärlekshistoria, såväl som en kort men dramatisk. Se upp för att hamna i missförstånd med någon i din familj i slutet av veckan, då frustrationer lätt går överstyr. Du kan behöva en helg i lugn och ro nu.

Mest romantiska dagar: 3, 4, 7 & 8 januari
Lyssna påBonobo feat. Rhye – Break Apart
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2016 / Jungfruns årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Du har bra med fart denna vecka, kära Våg, och får gjort eller njuter av att ha fått färdigt saker som du bara måste. Du tar gärna lite extra hand om dig själv nu, lyxar till det med någon slags massage eller annat mys, eller går på din favoritträning. Du hittar en bra balans mellan att ha mycket att göra, och hinna ta hand om dig själv. För du har också mycket att göra nu, inte minst i hemmet eller i ett förhållande till någon i din familj. Här kan du ha lovat bort dig att hjälpa med något, eller får besök nu i veckan. Det tar lätt lite mer tid än du tänkt, eller fler känslor, så var lite försiktig med hur mycket du ger av dig själv nu. Undvik att resa under helgen, och räkna med förseningar om du tvunget måste åka.

Mest romantiska dagar: 5 & 6 januari
Lyssna på: The Weeknd – High For This
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2016 / Vågens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Ditt kärleksliv är extra hett just nu, kära Skorpion, och om du inte redan märkt av att du extra lätt tittar efter sötnosar, så kommer du säkert märka det under veckan. I slutet av veckan kan en sötnos få dig att tro på kärlek vid första ögonkastet, eller en partner få som en ny dimension för dig att utforska. Om du är ute på en kortare resa nu så lovar den inte bara romantik, utan också djupare insikter om livet, och speciellt ditt liv. Håll extra koll på plånboken i slutet av veckan, speciellt om du reser, för risken är stor att det spenderas mer än det var menat… Men se också upp med att tappa bort eller bli av med värdesaker överlag.

Mest romantiska dagar: 3, 4, 7 & 8 januari
Lyssna på: Adam Vida – I’m Juiced
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2016 / Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Det händer mycket hemma just nu, eller så är du omgiven av släkt och familj, kära Skytt, och det både tär på dig, såväl som ger dig viss värme. Irritationen är ständigt närvarande, men också glädje eller ett lugn av att ha andra personer i ditt liv. Inte bara din familj utan också den eller de du bor med. En viktig ekonomisk nyhet kommer i slutet av veckan, och kan visa sig vara en otrolig win för dig, men kan också göra dig en aning orolig. Det beror lite på hur din inkomstsituation ser ut. Undvik att göra några stora gester på jobb eller i skola om du redan påbörjat sådant, och håll lite låg profil under årets första vecka. Du kan lätt säga lite för mycket nu.

Mest romantiska dagar: 5 & 6 januari
Lyssna på: Sandra Lyng – LiQR
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2016 / Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
En otroligt flirtig vecka väntar, där du har svårt att låta bli att visa intresse för de sötnosar du stöter på, kära Stenbock. Du kan förvåna dig själv ordentligt med att säga mer, bjuda ut, ge komplimanger eller på andra sätt vara väldigt tydlig med dina intentioner, och antagligen förvånar du dig själv mer än andra. Se upp med att vara lite för sugen på att bonda med nya sötnosar, och därför avslöja hemligheter för dem bara. Det kan lätt bli dålig stämning på grund av att fel information når till fel person nu. Var överlag försiktig med vem du pratar om vad under helgen, då många missförstånd hänger i luften.

Mest romantiska dagar: 3, 4, 7 & 8 januari
Lyssna påDes’ree – I’m Kissing You
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2016 / Stenbockens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Din ekonomi får sig en skjuts i rätt riktning igen, kära Vattuman, efter en ekonomiskt ganska påfrestande period. Se gärna till att du nu hjälper ditt sparkonto att växa lite. Det blir också en otroligt lovande vecka vad gäller din framtid, då du kan få besked om ett nytt jobb, en utbildning eller någon annan stor förändring i ditt arbetsliv. Många Vattumän får nyheter om en befordran nu, men det kan också handla om att du drabbas av en insikt om vad ditt nästa steg ska bli. Något du alltid längtat efter, och nu kan möjliggöra. Se upp för att det lätt kan bli missförstånd mellan dig och en vän under helgen. Om ni gör planer, gör dem ordentligt eller räkna med att det kanske inte blir just någonting.

Mest romantiska dagar: 5 & 6 januari
Lyssna på: Michel Dida – Trasig
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2016 / Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Du är populärast i zodiaken denna vecka, kära Fisk, och alla verkar dras till dig nu. Om det mest har känts som att andra attraheras fysiskt till dig tidigare, så kommer känslorna nu – och chansen är stor att du utvecklar känslor för någon tillbaka. Någon du enbart räknat som vän visar sig lätt vara något mer nu. Men det pågår också en viktig sak i ditt vänskapsliv, nämligen en relation som går på djupet nu, där du och denna person – ofta någon som bor långt bort eller kommer från en annorlunda bakgrund – öppnar upp ytterligare för varandra. Kanske innefattar detta en konflikt, eller så är känslorna bara väldigt starka. Om du är på väg tillbaka till jobb eller skola i nästa vecka så bör du planera och fixa med praktiska saker under helgen.

Mest romantiska dagar: 3, 4, 7 & 8 januari
Lyssna på: Azad feat. Azizi Gibson – Good
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2016 / Fiskarnas årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Alla årshoroskop för 2016:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

 1. Hej!

  Jag funderar på det här med Natal Charts. Om man har exempelvis Venus i vattumannen, hur skulle du tyda det?

  Jag är nämligen en vädur med i stort sätt alla mina planeter i väduren. Förutom Venus som är i vattumannen, Jupiter i Tvillingen och Uranus i vattumannen. Har liksom lite svårt att tyda det. Har accedenten i skorpionen också, vilket jag tycker stämmer bra. Speciellt när det gäller mitt kontrollbehov.

  Sedan är det ju det med kärleken. Jag är intresserad av en skorpion född den 30 oktober. Men mer än så vet jag inte om honom, vad tror du om oss om du skulle gissa?
  Han antyder att han inte är intresserad. Eftersom jag som vädur, naturligtvis, redan slängt ur mig hur jag känner för honom.

  En rörig kommentar som önskar svar haha
  Gott nytt år allihopa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..