Helgastro 6 januari – 8 januari

Väduren får otroligt goda nyheter kring ett jobb, en ansökan eller en framtidsplan nu. Om de inte kommer utifrån, så kan du överraska dig själv med stora insikter, som genast ger efterlängtad pepp. Du sätter med fördel upp ett långsiktigt sparande nu, eller får också en positiv ekonomisk nyhet. I övrigt är det en perfekt helg för att ta det lugnt och bara ladda batterierna. Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Astrobloggen, astrologi, Helgastro, Horoskop, Scorpio Rising

Oxen gör gärna stora planer nu, tackar ja till en utbildning eller bestämmer dig för att göra den där stora resan detta år. Att det precis blivit ett nytt år sätter igång känslan av en ny chans hos dig, och du väljer att drömma större än vanligt nu. Bra! Tänk långt framåt, och ge dig själv tillåtelse att tro att du kan möta alla hinder. Den känslan får extra kraft med en viss persons stöd nu. Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Tvillingarna känner sig lätt överväldigad av allt du måste få gjort denna helg, och du vill helst av allt gömma dig under täcket. Försök ändå ta dig an det allra viktigaste, framförallt din ekonomi nu. Du behöver troligen göra en mer realistisk budget nu, eller se över vad helgernas alla utgifter gjort med din finansiella situation. Du kan också få mycket annat gjort nu, ta tag i brådskande ärenden eller hinna träna om du saknat det. Se bara till att du också hinner vila. Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Kräftan har tankarna på en relation denna helg, och det är med största sannolikhet kärlek som står i centrum. En romans har tagit tag i dig, och det kan vara både svårt att deala med såväl som helt ljuvligt, beroende på om det är en svår förälskelse eller en redan påbörjad relation. Om du fått känslor för någon som inte verkar lika intresserad tillbaka kan du behöva omge dig med vänner nu, för att hålla tankarna på annat håll. Kräftans årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Lejonet har mycket att göra denna helg, och det kan bli lite kämpigt samtidigt som du kan vara väldigt stolt över dig själv efteråt. Du kan behöva deala med en del familjefix som tar på krafterna, även om det också kan vara mysigt mitt i allt det hektiska. Du kan också bestämma dig för att göra om något i ditt hem, och kanske till och med få det gjort redan under helgen. Du gör hellre än snackar nu. Lejonets årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Jungfrun flirtar loss med en sötnos som du nyss träffat, eller får nya känslor för den du redan tycker om. Om du är på flirtigt humör så kan du bli överraskad av hur snabbt du också får känslor för någon. En kort resa någonstans visar sig bjuda på en hel del möjligheter till vänner och inpsiration, eller så omvandlar du nu alla helgernas intryck till vardagspepp inför det nya året. Jungfruns årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Vågen tar ett viktigt snack med den du bor med eller med någon i din familj denna helg, och det blir lite tuffare än du räknat med. Du, som inte direkt tycker om konfrontationer, får nu öva dig i att inte brusa upp, speciellt om ni diskuterar pengar. Samtidigt har du inget till övers för orättvisor eller dålig stämning, och den här diskussionen är en viktig del av er framtida relation.  Vågens årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Skorpionen tar gärna en kort tripp någonstans nu, eller fördjupar sig i en ny bekantskap du gjort. Allt som känns nytt känns bra nu, och ger dig en känsla av att det nya året faktiskt kan bli annorlunda. Det är en bra känsla att bygga vidare på, som kan hjälpa dig hoppa på ett nytt spår. Ett nytt personligt projekt håller på att ta form, och får kanske se dagens ljus nu. Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Skytten samlar ihop sig inför årets mer vardagliga takt, och du vill gärna landa med båda fötterna. Du ser över ekonomin, dubbelkollar din kalender, tvättar, lagar matlådor, öppnar till och med en kursbok eller två om du studerar, allt sådant som kan underlätta kommande vecka. Helst undviker du helt alla sorts sociala äventyr, speciellt de som skulle kunna leda till att du känner dig mer uttröttad än utvilad. Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Stenbocken får en insiktsfylld helg, där du påminns om varför du har de vänner du har. Det här kan mycket troligt vara knutet till att din födelsedag befinner sig i krokarna, men kan också handla om att du helt enkelt bara har så himla bra vänner. Du får din sociala kvot mer än fylld, och är förhoppningsvis full av kärlek och omtanke när helgen är över. Om inte – var din egen bästa vän och ge dig själv all kärlek du bara kan. Ett brinnande engagemang du har för något får uppskattning nu. Stenbockens årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Vattumannen tar en riktigt lugn helg, och låter något du precis genomgått bearbetas. Det kan ha varit ett intensivt möte med någon, en resa eller en insikt som du behöver lite tid att fundera över på egen hand. Se till att andra ger dig det space du behöver, tills du hittat hur du vill deala med saken eller vad du egentligen känner. Om du precis haft ett intensivt möte med en förälder kan det här behöva ta lite längre tid än vanligt.  Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Fiskarna lär sig något viktigt om en vän eller ett syskon nu, och det här kan förändra er vänskap. Inte nödvändigtvis på något dramatiskt vis, men i hur du ser på personens beteende eller varför hen gör som hen gör. Du kan också fördjupa en vänskap med någon som bor långt bort nu, och bevisa att avståndet inte är avgörande i er relation. Fiskarnas årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Årshoroskop 2016 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

  1. Stämde bra… jag är kräfta och jag blev dumpad denhär helgen. 2017 började inte så bra för mig, redan ett skitår och det har knappt börjat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..