Veckans Horoskop 9 januari – 15 januari

Väduren
21 mars – 20 april
Veckan börjar med en tvekan kring något stort på jobbet eller i skolan, kära Vädur, och det kan vara en tenta du inte alls känner dig redo inför, såväl som att du på riktigt börjar tvivla på om du har rätt jobb. Men du har någon vid din sida som förstår vad du går igenom, och kan hjälpa dig igenom det. Tyvärr är det svårt även för denna person just nu, så ni kan behöva spendera en hel del tid ihop med att ta hand om varandra. Många Vädurar står inför någon form av flytt nu, men kan också göra sig redo att lämna släkt och familj bakom sig ett tag. Det kan bli en tuff omställning där alla vill ha din uppmärksamhet. Varma känslor i ett speciellt mysigt möte med en äldre person berör under helgen.

Veckans Horoskop

Mest romantiska dagar: 12 & 14 januari
Lyssna på: Jonas Svennem & Leslie Tay – Dagen Jag Blir Fri
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Jobb stressar dig mer än vanligt denna vecka, kära Oxe, eller ännu mer, skoluppgifter som ska lämnas in, kanske en stor tenta. Du pushar dig hårt nu, och det blir tyvärr ingen mjukstart denna termin. Se bara till att inte slita sönder dig själv på en gång, för helgen blir tyvärr inte heller en tid för vila. En kort utflykt blir till ett stressmoment, eller en förhoppning om en oskyldig flirt blir något helt annat. Ett efterlängtat häng med en bästis är dock det som värmer hjärtat allra mest denna helg. Så ta varje chans du får att bara vila, vila, vila, och undvik att försöka jobba eller få saker gjorda, det kommer inte hjälpa dig i längden.

Mest romantiska dagar: 12 & 15 januari
Lyssna på: Anderson Paak. – Parking Lot
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du känner dig trött och inte alls redo att möta vardagen när denna vecka börjar, kära Tvilling, och har svårt att få upp arbetsmoralen på jobb eller i skolan. Du lockas i tanken bort till och fastnar på fel ställen när du egentligen borde vara duktig. Undvik att skjuta upp saker nu, och att försöka vara social när du egentligen inte orkar det heller. Kräv inte heller för mycket av en sötnos du har något på gång med. Om du jobbar med något kreativt så kan det hända att du tar lite väl stora svängar nu, försök istället vara realistisk. Men håll också ordentlig koll på din ekonomi. Du ligger tight till och kan behöva vara extra försiktig nu. Goda nyheter från jobbet tröstar men fortsätt hålla hårt i plånboken.

Mest romantiska dagar: 14 januari
Lyssna på: Fashawn – Closer (Remix)
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Det blir inte direkt en lugn vecka på jobbet eller i skolan, kära Kräfta, utan du kör på hårt nu. Du får ta några stora beslut om framtiden, och samtidigt kan det slita sig mellan dig och någon du jobbar eller pluggar med. Ni tycker olika eller vibear plötsligt inte som vanligt, och det här gör dig lätt orolig. Det kan också vara den du bor med som du inte direkt har det smärtfritt tillsammans med. Men du når en viktig punkt under helgen, där du plötsligt vet att du är färdig på ett djupare plan med något du jobbat på, och kan lägga detta bakom dig. Det som kulminerar nu kan bli jobbigt, men är nödvändigt. Någon du ser upp till ger dig goda råd och inspiration.

Mest romantiska dagar: 12 & 15 januari
Lyssna på: Stor & Seinabo Sey – Vägen Hem
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Försök att dra ned ditt tempo rejält denna vecka, kära Lejon, för andra hinner inte med dig just nu. Andra kan behöva några veckor innan de är redo att gasa på som du gör, på jobbet, i skolan, till och med på träningen. Undvik också att resa under veckan om du kan. Försök istället att göra något helt för din egen skull, och nå ett personligt mål, eller gör de delar av jobbet som du inte behöver andras hjälp för att klara av. Pusha inte heller dig själv nu, det som känns som energi kan också vara något helt annat. Någon verkar ge dig goda nyheter om pengar eller någon form av fin gåva framåt helgen. Tacka och ta emot!

Mest romantiska dagar: 14 januari
Lyssna på: Nasty_C – Hell Naw
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Det blir en hektisk vecka, kära Jungfru, där du hela tiden får hålla tillbaka din vilja att göra mer, göra bättre, vara mer detaljerad, låta kreativiteten komma fram, organisera om eller vad det nu är du brinner för att få gjort. Om du har en flirt så är du väldigt på nu, och det kan lätt få effekten att du är lite för på. Försök att ta det lite chill med smsandet till exempel. Du är inte heller den mest ansvarige vad gäller ekonomi nu, så överväg också noga alla inköp. Ställ gärna in planer under helgen som känns överflödiga eller som du saknar pepp inför, speciellt om de är sociala. Stora fester, middagar eller bara ses över fika – undvik att göra av med energi nu. Umgås hellre bara med den du tycker allra mest om.

Mest romantiska dagar: 12 & 15 januari
Lyssna på: Kwesta & Cassper Nyovest – Ngud’
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Det blir en lite konstig vecka, kära Våg, där du har svårt att hitta balansen mellan ditt vanliga liv och ditt känsloliv. En relation står i fokus, och du kan lätt bli irriterad på hur denna person som står dig nära inte tar hänsyn till dig, eller på något sätt påminner dig om något du förr tyckt varit jobbigt. Det kan bli en del irriterade konfrontationer, trots att ni båda vill varandra väl. Att du har mycket att göra på jobb eller i skolan underlättar inte direkt, och du har väldigt dåligt med tålamod nu. Det blir lättare att kommunicera om det jobbiga i slutet av helgen, men pusha inte fram samtal som inte är mogna att tas än.

Mest romantiska dagar: 14 januari
Lyssna på: Donna Lewis – I Love You Always Forever
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du har ingen större lust att göra allt det där som du måste göra denna vecka, kära Skorpion, men det tränger sig liksom på ändå. Dina stora idéer om hur saker ska bli gjorda blir också svåra att genomföra, så det finns en hel del frustration inbakad i denna vecka. Det känns lätt som att alla andras idéer får företräde framför dina, speciellt för Skorpioner som pluggar, samtidigt som du nu riskerar att pusha dig själv alldeles för hårt, och ofta i onödan. Under helgen kan du få chansen att komma närmre en sötnos, och det kan bli ett väldigt viktigt och fint möte. Värna om det.

Mest romantiska dagar: 12 & 15 januari
Lyssna på: Lilla Namo – Förlåt
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Det blir en ovanligt hektisk vecka, där du främst märker att alla omkring dig har fullt upp, kära Skytt. Det blir svårt att få kontakt med personer, eller så uppstår konflikter och irritation ovanligt snabbt. Det du irriterar dig över är främst ekonomiska frågor, och om någon är skyldig dig pengar så kan du bli rätt rejält sur innan du får tillbaka det som är ditt. Någon trilskas med pengar, och oavsett om det är en vän som snålar eller ”glömmer bort”, eller ett lönekontor som inte har koll på sina papper så har du noll tålamod med ekonomiska missförstånd nu. Ta en riktigt lugn helg, helst helt utan sällskap, och bara ta hand om dig själv.

Mest romantiska dagar: 14 januari
Lyssna på: Lijadu Sisters – Come On Home
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
En slitig vecka utan paus väntar, kära Stenbock, och du har mycket på spel nu. Mycket att bevisa på jobbet, familj som behöver dig, och en partner eller bästis som har höga förväntningar. Försök att bli av med den stress som handlar om familj och hem så tidigt som möjligt i veckan, då den delen annars kan explodera ordentligt. Du får då också mer utrymme att tänka på annat, och kan lösa de problem som dyker upp utan att ständigt ha dåligt samvete. En mysig dejt eller oväntat möte förgyller helgen, och ger hopp trots att veckan överlag är full av stress.

Mest romantiska dagar: 12 & 15 januari
Lyssna på: ABRA – THINKING OF U
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
En vecka full av dålig stämning är på ingång, kära Vattuman, och det kan vara bra att tänka på, då du sällan plockar upp signaler om de inte kommer i tydlig form. Andra kan vara känsliga, lättirriterade och känna sig förbisedda eller ignorerade. Så ge lite extra tid till syskon och vänner, svara på mail från vänner långt bort, men ge också dig själv massor av space för att inte dras in i allas känslor. Du har mycket att göra och behöver få sitta ifred och jobba med ditt. Om du inte tränat på länge kan det vara dags att ta tag i detta under helgen. Du kan också bli positivt överraskad av en fin ekonomisk nyhet framåt helgen.

Mest romantiska dagar: 14 januari
Lyssna på: Basmo Fam, Kong Makko Makeba & Larsiveli – Naturlig
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
En lurig vecka med många krafter som drar i dig, kära Fisk, där du kan bli stressad över alla beslut som behöver tas. Mitt i att du sitter och funderar på om du ska skriva till en sötnos eller inte, eller medan du planerar festligheter till helgen, så knackar verkligheten på dörren med räkningar och jobb som måste göras. Du kan lätt känna att alla drar i dig samtidigt, och att det som händer nu avgör allt. Speciellt känns det så i en romantisk relation. Försök att dra ned på dessa tankar, då inget som inträffar nu är för alltid. Om du har känslor för någon kommer du få fler chanser att förklara det för denna person.

Mest romantiska dagar: 12 & 15 januari
Lyssna på: Kendra Morris – Avalanche
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

 1. Oh my! Jepp! Jag har varit butter, irriterad, missnöjd nästan hela dagenn, utan att fatta helt varför. Hehe…så energierna för den kommande veckan känns redan av hos denna våg!

 2. Åh yäy… (Ironi!) Varken Oxens eller Skorpionens vecka låter speciellt lovande och hela veckan är nästan uppbokad. Jag får ta det lugnt på fredag kväll och söndag helt enkelt.

 3. Hej!

  Tack för en fantastisk blogg!

  Mitt veckohoroskop stämmer så väl på mig den här veckan, jag har funderat på att skriv till en sötnos och har nu gjort det ( han är lejon med månen i oxen ) det får visa sig snart om det var bra eller dåligt :)

  Vad tror du? Lejonmän är så knepiga ..

  XOXO

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..