Horoskop vecka 5

astro1

Väduren

Mycket aktivitet i ditt horoskop den här veckan kära Vädur. Möjligt att du är sugen på att signa ett nytt kontrakt gällande arbete eller någon talang som du har och vill utveckla till någon verksamhet. Du har människor med dig på tåget och som är beredda att ställa upp till 100 procent. Din stryka nu är att du har en himla massa handlingskraft och driver på saker, mer än vanligt. Vill du få något gjort är det du som får styra upp det. Helt perfekt läge för dig faktiskt.

Oxen

Att bli sedd och hörd för vad du gör är på agendan för din del just nu kära Oxe. Kanske har du valt att nischa dig på ett område som du brinner för och vill utveckla med tiden. Du har alla chanser att lyckas med det du tar dig för och människor runt dig kommer bli stolta och en aning överraskade. Ditt sätt att se på din situation kan förändras och äntligen börjar du göra något åt den, till det positiva. Inspiration och vägledning hjälper dig att komma en bra bit på vägen.

Tvillingarna

Du får till ett bra flow den här veckan när du väljer att engagera dig i djupare ämnen som psykologi, självhjälp och att bryta gamla mönster. Kanske kan detta också vara något för dig att jobba med, på en högre nivå, hitta en coach eller person som kan finnas där för dig under resan. Du vill utvecklas, hitta nya levnadssätt och du gör det helt klart bäst när du får tänka utanför boxen. Lever du som du vill eller som alla andra tycker att du borde? Ta reda på dina egna värderingar.

Kräftan

Nu kan det vara på gång med samarbeten för din del kära Kräfta, långvariga sådana som liksom är ”meant to be”. Va alltid öppen för andras förslag och idéer, ta risker och våga expandera! Jättebra tillfälle för gemensam verksamhet med någon som står dig nära. Kanske har du tröttnat på att jobba 9-5 och vill prova på nya möjligheter? Börja investera eller ta kontakt med en bankman som kan hjälpa dig. Ägna dig åt affärer, din ekonomi och fastna inte i gamla hjulspår utan tänk nytt.

Lejonet

Okej, den här veckan kan det vara du som drar in ett jättekontrakt eller själv är den som är med och skriver under ett väldigt viktigt sådant. Rensa ditt huvud emellanåt eftersom det krävs en hel del utav just nu. Ta promenader och uppskatta det enkla och lilla i livet. Du vill gärna ha stimulans och går i gång på det men ta pauser, andas och träna på att vara i nuet. Bäst mår du just nu när saker är i balans och i harmoni med varandra, se till att skapa det utrymmet om kring dig.

Jungfrun

Du börjar komma in i ett mood av lugn när du har saker under kontroll, när du får träna, hinna med att äta bra, sovrutiner och gärna ett superbra schema för dina dagar. Däremellan får du inte glömma bort att ha roligt kära Jungfru. Satsa lite på din begåvning, unna dig en utekväll och njut av livet. Även om du just nu har ett flow vardagen och ordning och reda på dina grejer, gör något galet och otippat! Du har fortfarande ditt lekfulla sinne kvar så något kan du säkert hitta på.

Vågen

Du satsar mer än gärna på nöjen just nu kära Våg. Även allt som har med dig själv att göra, dina egna intressen, saker du vill gå på, människor du vill träffa, det blir liksom lite din tid nu. Du får chansen att vara i centrum, du syns för det du gör och bekräftelsen kunde inte vara bättre. Något som upptar dina tankar kan ändå vara din hemsituation och du behöver hitta tydliga förhållningssätt, kanske ska du flytta, söker aktivt bostad eller så behöver du rensa luften med den du bor med.

Skorpionen

Den här veckan är det bra för din del om du får ordning på dina grejer, saker som legat och stört i bakhuvudet, rensa ut och försök släppa på gammal skit. Helt klart en vecka när mycket minnen kan komma tillbaka, du kanske blir berörd utav något eller någon och lägger en del fokus på detta, gör det, men ta dig ut sen. Du har spännande idéer och lösningar när det kommer till den kommunikativa biten och du är en fena på att få din vilja igenom just nu kära Skorpion.

Skytten

Full fart den här veckan hos dig ju kära Skytt. Du har en utmärkt tid framför dig när det kommer till att få cred för det arbete du gör som t ex har med sociala medier att göra, reklam, studier, kurser osv. Läge att dra i gång större projekt för egen del kanske? Du ser ut att kunna teckna ett lovande avtal eller möjligt redan gjort, som får dig in på ett nytt spår i livet. Helt klart hänger du med i buisenss-tänket och ingen kommer kunna sätta sig på dig. Va tydlig med vad du vill.

Stenbocken

Nu har du alla chanser att få med dig människor på tåget, som lyssnar på vad du säger, älskar vad dom får höra och som kommer säga JA rakt av på dina förslag och planer. Gör din röst hörd och du kommer få se kära Stenbock. I övrigt är det bra om du satsar på att tro mer på dig själv, och då pratar vi om din inre känsla. Hur du värdesätter dig själv, tar du t ex betalt för dina tjänster eller borde du ta mer? Får du tillräckligt med lön för allt jobb du gör? Fråga dig själv och sedan agera.

Vattumannen

Du lyckas med det mesta du tar dig för kära Vattuman. Detta är en fortsatt supertrevlig vecka för dig där du borde lägga allt krut på att faktiskt se till att skapa livet i den riktning du vill och inte låta någon annan eller ännu värre, negativa tankar stoppar dig. Gör bara sådant som får dig att känna glädje och koncentrera dig inte på saker som varit eller ältar en massa. Nu ska du ju komma någonstans och då behöver du fokus framåt, eller bara på det du gör just i stunden.

Fiskarna

Du har en stor fördel nu när det kommer till att hamna i bra samspel med andra människor som är likasinnade och vill utvecklas tillsammans med dig. Ni kan verkligen åstadkomma stora förändringar och göra era röster hörda. Annars med dig är det väldigt lugnt och förhoppningsvis trivsamt. En tid att fundera över saker som hänt, hur du kan agera annorlunda i framtiden och vad som faktiskt har något värde för dig. Du blir mer sparsam med vilka du väljer att umgås med, bra!

Foto: instagram.com/girlyinspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..