Venus i Väduren

no

Ni läser mina inlägg i fortsättningen på astrobloggen.com

Till helgen kommer skönhets och kärleksplaneten Venus bege sig in i Vädurens tecken och där kommer hon att stanna läääänge. Detta eftersom det blir en bakåtsträvande period… som kan bli lite sisådär, förvirrande. Men, i alla fall, Väduren har en helt annan energi än vad som varit nu i romantiska Fisken, minst sagt. Tempot blir högre och vi vill ha raka och snabba svar. Ni som har en relation, läge att börja med aktiviteter, vad som helst men kom ur kokongen! Action och äventyr vill vi se mer utav. Hetta och passion lika så! Som singel kan du avlösa den ena dejten efter den andre och har hur roligt som helst på vägen. Sen beror det såklart på i vilket hus ni har Venus, det ska vi inte glömma bort. Spännande tid framöver med lilla lyckan.

//N

Foto: nouw

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..