Veckans Horoskop 6 februari – 12 februari

Väduren
21 mars – 20 april
Det blir en intensiv vecka, kära Vädur, där du gärna snackar loss med människor omkring dig och delar med dig av dina idéer. Slutet av veckan är det som sprakar allra mest, men du kan märka av under hela veckan att universum håller på något. Under mitten av veckan får du chansen att överraska en vän eller en grupp vänner, med goda nyheter, och får goda nyheter tillbaka. Men helgen blir den allra mest magiska delen av veckan, då en relation sprakar som aldrig förr. Om du försökt uppvakta någon under en längre period så får du nu äntligen genomslag, och denna sötnos blir äntligen ”din”, eller så tar du dig ur en romans som du inte får något av längre. Om du känner att någon har för många hemligheter för dig nu så kan det vara en dealbreaker, och om du som är kreativ kan få ett stort genomslag med ditt skapande nu.

Veckans Horoskop

Mest romantiska dagar: 7, 9, 10, 11 & 12 februari
Lyssna på: The Radio Dept. – We Got Game
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Det är full fart på dig på jobbet eller i skolan denna vecka, kära Oxe, med massor av idéer som du släpper fram fritt nu. Andra uppskattar det, så det är bara att köra på. Våga presentera något som du hittills hållit för dig själv, men som du tror alla omkring dig skulle tjäna på. Det händer mycket inom dig nu, samtidigt som en stor förändring är på gång i ditt hem, i en nära relation med någon du bor eller någon i din familj. Goda nyheter är på väg, och någon i din familj kan vara på väg att flytta närmare dig nu, eller så flyttar du äntligen ihop med den du vill leva med. Detta blir en lättnad för dig på alla sätt, och din vardag blir på något sätt bättre nu – även om du efter ett tag kan sakna att inte ha lika mycket att göra, och uppleva att du plötsligt saknar ett nytt projekt.

Mest romantiska dagar: 7, 8 & 12 februari
Lyssna på: Maggie Rogers – Alaska
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du fortsätter vara på ett socialt och utåtriktat humör, kära Tvilling, men är inte så pepp på att ta vågade beslut just nu. Istället myser du på de sätt som du gillar mest denna vecka, och snackar mycket om roliga framtida äventyr. Ett stort projekt som du kämpat med är på väg mot sin stora final, eller om du flirtat loss med en sötnos som du hoppas få till det på riktigt med, så har du alla chanser att vinna ett hjärta nu. Om du blivit uppvaktad av någon intensivt så tar du ett beslut nu, och oavsett om det blir att ni ses mer eller inte alls framöver, så är det de bästa av nyheter för dig just nu. Du har otroligt hög romantisk potential hela veckan, men helgen är extra, extra stark. En kort tripp kan bli avgörande och frigörande på flera sätt under helgen.

Mest romantiska dagar: 7, 9, 10, 11 & 12 februari
Lyssna på: Banks – Gemini Feed
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Den här veckan är det otroligt viktigt för dig att kräva det du behöver, kära Kräfta, och du kommer möta på en del verkligheter angående din ekonomi. Du kan behöva ta ett stort beslut, som påverkar din ekonomi direkt, eller känna dig berikad av någon i din närhet eller familj. Du kan också hyra ut, sälja, tjäna pengar på gamla möbler eller söka jobb någonstans där du känner dig som hemma. Många goda nyheter är på väg mot dig, men du måste också våga be om saker för att det ska hända nåt nu, speciellt på jobbet. Så våga ta en risk, och du kommer bli positivt överraskad – på ett eller annat sätt.

Mest romantiska dagar: 7, 8 & 12 februari
Lyssna påFKA Twigs – In Time
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du har en otroligt händelserik vecka framför dig, kära Lejon, där du inte behöver röra så mycket på saker, utan de rör på sig själva. Nyheter från när och fjärran är på väg mot dig, och andra har lätt för att erkänna, berätta hemligheter eller öppna sig för dig. Det blir på det sättet en lärorik vecka, där du hela tiden lär dig mer om både din direkta och din mer generella omgivning. Ett stort projekt, något du drömt om eller jobbat mot länge, är äntligen på väg att gå mot sin absoluta final. Nu är det din tur att skina och få beröm, visa vad du verkligen har möjlighet att åstadkomma, och må riktigt bra. En kort resa någonstans, för en dejt eller ett projekt, visar sig otroligt gynnsam under helgen. Denna vecka bär på stor, avslöjande förändringspotential för dig, och den blir viktig på alla sätt.

Mest romantiska dagar: 7, 9, 10, 11 & 12 februari
Lyssna på: Aminé – La Danse
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
De nyheter som dyker upp under den här veckan kan förändra en hel del i hur du ser på livet just nu, kära Jungfru, där du ständigt kan uppleva att du får reda på saker som överträffar det du nyss fick reda på. Alla eventuella hemligheter som du bara känt av, kommer upp till ytan nu. Det behöver inte vara några dramatiska saker, utan handlar ofta om rent praktiska detaljer, men du kan få en otroligt fin nyhet om ekonomi och lön, men också få stora, glada, nyheter om livsomvälvande händelser från vänner. Mycket tycks också handla om intimitet nu, något som du inte alltid känner dig naturlig med, men om du jobbat på att försöka bli mer intim och öppen med någon så ser du resultat nu.

Mest romantiska dagar: 7, 8 & 12 februari
Lyssna påHVOB and Winston Marshall – The Blame Game
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Samtidigt som ditt liv saktar ned sig en aning, kära Våg, så uppskattar du att det händer en hel del i ditt sociala liv istället. Andra bjuder in och bjuder till, ordnar med fest och engagerar dig i sitt liv, och om du är med i någon slags grupp eller förening så firar ni något stort ihop nu. Du blir ofta hyllad och får massor av bekräftelse och kärlek nu, så ta åt dig av den! Många kommer tacka dig för att de är där de är idag. Du har en stark påverkan på dina vänners liv nu, och kan faktiskt göra stor skillnad genom att ge enkelt stöd. En stor festlighet till helgen blir magisk, och om du har en romans som innefattar någon som varit en vän så finner ni varandra oemotståndliga nu. Allt kan hända.

Mest romantiska dagar: 7, 9, 10, 11 & 12 februari
Lyssna på: Drake – Jungle
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du har fullt upp denna vecka, kära Skorpion, med att navigera vart ditt liv är på väg. Du tar ett stort beslut under helgen för var du vill, och vart du tänker ta dig, men det här kommer också att visa sig under veckan. Små ledtrådar, hintar, pepp från vänner och familj, låter dig veta att du är på väg åt rätt håll, och hjälper dig ta det stora beslut som du tänker ta. Om du jobbar med ett stort projekt och det är showtime, du är på väg att redovisa, lämna in eller presentera, så kommer det gå strålande. Du har mycket att fira, vilket du gärna gör, men helgen bjuder också på en chans att sova ut och verkligen, verkligen känna dig ledig.

Mest romantiska dagar: 7, 8 & 12 februari
Lyssna på: Willow – Wait A Minute!
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Den här veckan passar dig perfekt, kära Skytt, och många är nu på en drömresa, bestämmer sig för att göra sin drömresa, söka en drömutbildning eller äntligen ta examen från drömutbildningen. Oavsett vad du njuter av att engagera dig i under denna vecka, så har du någon vid din sida som blivit en oväntad bästis, som du kanske måste lämna för en tid men som påverkat ditt liv på djupet. En stor festlighet under helgen blir magisk, och du bör absolut tacka ja till en oväntad inbjudan. Veckan överlag är flirtig, men inget slår den romantiska energin som strålar under helgen. Saker kan hetta till snabbt nu, inte sällan med personer som du inte föreställt dig att du skulle ha något ihop med.

Mest romantiska dagar: 7, 9, 10, 11 & 12 februari
Lyssna på: Kanye West & Rick Ross – Devil In A New Dress
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du missar ingenting denna vecka, kära Stenbock, utan har koll på allt. Din ekonomi är på strålande humör, och om du är på väg att göra en stor investering, betala av ett lån, ta ett lån eller löneförhandla, så har du magkänslan på din sida. Be också någon i din familj, en förälder eller någon äldre, om ekonomiska råd nu. De överraskar dig med strålande idéer. Löneförhandlingar är också ett hett tema nu, och här kan du pusha mer än du tror. Andra är måna om att ha kvar dig där du är nu. Det kan hetta till i en relation under helgen, när attraktionen är på topp, och allt som har med sex och sensualitet att göra är på maxvolym.

Mest romantiska dagar: 7, 8 & 12 februari
Lyssna på: James Chatburn – Omens
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du har en fin vecka framför dig, kära Vattuman, där din inspiration är på topp. Du kan ge otroligt bra råd nu, och andra vänder sig till dig med precis rätt frågor. Samtal och kommunikation väcker dig mentalt nu, och du är ovanligt pratig och babblig denna vecka. Men det är också en otroligt romantisk vecka, där du gärna drömmer dig bort i någons ögon. En specifik sötnos får all din uppmärksamhet nu, och det är denna person du vill prata med mest hela tiden, helst av allt. Under helgen är chansen stor att ni två sitter mer eller mindre ihop, och gör stora planer för framtiden ihop. Du kan också göra stora planer, inklusive resor och studier, tillsammans med en bästis nu.

Mest romantiska dagar: 7, 9, 10, 11 & 12 februari
Lyssna på: Sharon Jones & The Dap-Kings – Just Dropped In
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
En intensiv vecka drar igång, kära Fisk, där du behöver avsluta ett stort projekt. Det kan vara hemma, något som har med träning att göra, eller på jobbet. Den här utmaningen kommer kräva en hel del ansträngning, men kan belöna dig dubbelt upp. Om du har en chans att löneförhandla nu – ta den! Om du har en ovana som du verkligen vill bli av med så kommer den här veckan hjälpa dig på alla sätt den bara kan. Det här kan handla om destruktiva vanor som du vill bli av med, men också om att ändra matvanor, eller hitta mer tid att vila, meditera eller på andra sätt hjälpa dig själv att må bättre. På jobbet kan du också få stöd från chefer nu om du behöver hjälp med minsta lilla.

Mest romantiska dagar: 7, 8 & 12 februari
Lyssna på: Michael Nou – Unwound
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

LOADING..