Veckans Horoskop 13 februari – 19 februari

Väduren
21 mars – 20 april
Det är en fin vecka för att göra stora planer, kära Vädur, planera in en semester, en romantisk resa någonstans eller kika lite bland kreativa utbildningar du är intresserad av. Början av veckan är också otroligt romantisk, så du guidas gärna lite extra i dina val bara av tanken på din sötnos, eller så känner du dig fri från en gammal relation och vänder blicken utåt världen. En rolig överraskning eller utmaning peppar igång dig ordentligt framåt helgen, och om vänner behöver din hjälp för att styra upp en fest eller lära dem något är du där på stört. Om du ofta är fysiskt aktiv så kan du locka med en kompis att träna nu.

Veckans Horoskop

Mest romantiska dagar: 13, 14, 16 & 19 februari
Lyssna på: Erykah Badu – My Life
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Du förhör dig gärna om möjligheter till nya jobb, löneförhöjningar, bättre villkor för lån eller sparande, och ser överlag till att du har full koll på din ekonomi nu, kära Oxe. Om du är på väg att ta ett nytt jobb, eller diskutera ett belopp för en faktura, så har du turen på din sida. Du kan ha haft lite svårt att fokusera på jobbet den senaste tiden, men mot slutet av arbets- eller skolveckan får du en bekräftelse på att du faktiskt jobbar bra även när du inte hinner ha 100%ig kontroll på allt. Försök lägg jobbet eller plugget helt åt sidan under helgen.

Mest romantiska dagar: 14, 16, 17 & 18 februari
Lyssna påLou Phelps feat. KALLITECHNIS – Average
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
En allvarlig, men ändå positiv, interaktion med någon som står dig väldigt nära fördjupar er relation nu, kära Tvilling, och det kan vara svårt att höra sanningar om dig själv, eller leverera dem, men ni vill båda varandra väl. Det kan vara en bästis, ett syskon eller en sötnos, det viktigaste är att komma ihåg att det finns kärlek mellan er. Om du har frågor kring framtiden som du ställer dig själv men har svårt att reda ut på egen hand, så gör du klokt i att rådfråga en bästis i slutet av veckan. Du kan också vara ett otroligt fint stöd för någon som står inför ett stort beslut nu – eller så peppar ni varandra!

Mest romantiska dagar: 13, 14, 16 & 19 februari
Lyssna på: Spice Girls – Too Much
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Det är mycket att göra i början av veckan, kära Kräfta, och du kan stå inför en uppgift som gör dig lätt nervös. Oroa dig inte, du har mer kraft än du anar nu, och andra kommer lyssna på dig. Om du har en löneförhandling på gång så vet du exakt vad du ska trycka på för att göra din röst hörd. Du kan också få cred för något som får andra att avundas hur innovativ är. Mys med denna uppskattande känsla, och lita på att andra menar vad de säger. Du har verkligen imponerat på någon, och förtjänar att ta emot massor av beröm, oavsett vilken form den kommer i.

Mest romantiska dagar: 14, 16, 17 & 18 februari
Lyssna på: Dessert – Back Around
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du ser framgångar i en romans nu, kära Lejon, något du letat efter eller kämpat för ger utdelning, och du kan få den bekräftelse, det löfte eller det viktiga samtalet som du väntat på, i början av veckan. Många Lejon har en otroligt flirtig kontakt med någon som befinner sig långt borta, eller som du på andra sätt upplevt som onåbara. Om du har ett kreativt projekt på gång, så får du lysande nyheter nu, och alla sorters planer på att resa går som smort. Om du reser tillsammans med, eller för att träffa en sötnos nu så kan det blir hur mysigt som helst.

Mest romantiska dagar: 13, 14, 16 & 19 februari
Lyssna på: Mapei – As 1
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Någon i din familj eller som du bor med har goda nyheter i början av denna vecka, kära Jungfru, och det gläder dig på djupet. Det här innebär en förändring för dig också, och i vissa fall kan det innebära att du kommer över en del pengar. Grattis! Det blir en produktiv vecka överlag, där du har kommunikationen på din sida och har lätt för att kommunicera idéer, men också för att pusha för en bättre lön för dig om det behövs. Du kan också få positiva besked om ett lån, stor räkning eller en skuld nu. Planera gärna för en lugn helg i sällskap med den du gillar bäst.

Mest romantiska dagar: 14, 16, 17 & 18 februari
Lyssna på: Lil’Peep x Lil’Tracy – White Wine
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
En kort resa eller ett besök visar sig bli roligare och intensivare än du trott i början av veckan, kära Våg. Du hittar lätt nya vänner nu, och knyter kontakter snabbt, och djupt. Om du behöver be någon om råd i början av veckan, vänd dig till ett syskon. Det kan också vara en intressant tid för att para ihop ett syskon med någon du är bekant med. I slutet av veckan kan en romans få bra fart, och om ni hittills bara flirtat så hettar det till ordentligt. Den här sötnosen lyckas säga exakt de saker som du längtar efter att höra.

Mest romantiska dagar: 13, 14, 16 & 19 februari
Lyssna på: Alicia Keys – How Come You Don’t Call Me
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
En glädjande stund inleder din vecka, kära Skorpion, med en positiv ekonomisk nyhet. Det du får höra nu har du hoppats på eller väntat dig, men det är en lättnad att få allt bekräftat. Du kan också tacka ja till eller bli erbjuden ett intressant uppdrag eller att leda ett projekt nu. Du har bra med energi nu för att få saker gjorda, både hemma och på jobbet, men också träning är ett viktigt utlopp för all den energi du sitter på just nu. Om du är sugen på att göra om hemma är slutet av veckan en bra tid att fundera på och se över vad som behöver göras.

Mest romantiska dagar: 14, 16, 17 & 18 februari
Lyssna på: Bianca – Faith in These Brownskins
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
En aha-upplevelse inleder veckan, kära Skytt, när du pratar med någon som bor utomlands eller går en utbildning du är intresserad av. En insikt om vad du längtar efter att göra, eller något så enkelt som hur du kan få dina livsmål att gå ihop, inspireras av detta samtal, eller nyheter om någons framgångar. Om du precis kommit hem från en lång resa så haglar insikterna nu. Det hettar till mellan dig och en flirt i slutet av veckan, och du har svårt att hålla tankarna borta från denna sötnos. Alternativt så satsar du allt på ett kreativt projekt nu, och får kontakt med någon som hjälper dig att bolla idéer.

Mest romantiska dagar: 13, 14, 16 & 19 februari
Lyssna på: Jacquees – Bounce
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
En ekonomisk lösning hjälper dig att slappna av nu, kära Stenbock, och känna dig på det trygga med att allt är som det ska. Du ser med glädje över en budget, betalar av ett lån till någon i din familj eller annan skuld, eller får någon annan sorts bekräftelse på att din ekonomi mår som den ska. Speciellt lån som är kopplade till någon i din familj är extra känsliga nu, och om du är skyldig någon pengar så är det klokt att betala så snart som möjligt, för bådas skull. Inte för att något dåligt kan hända, men för att något positivt framöver ska kunna hända.

Mest romantiska dagar: 14, 16, 17 & 18 februari
Lyssna på: Yuna feat. Usher – Crush
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
I ett nära samtal med en bästis/partner kan du få reda på en del saker nu, typ åsikter hen haft om din partner/bästis, andra vänner eller liknande, och det här kan till en början vara lite svårt att smälta, som att sanningen är lite för tuff, kära Vattuman. Men försök ta till dig av det som sägs, och hör att det sägs med kärlek. Det är viktigt för den här personen att få berätta hur hen känner. Du blir kanske till och med inspirerad, för i slutet av veckan känner du dig lätt manad att berätta något liknande för någon annan, som verkligen uppskattar din ärlighet, och rentav går igång på det.

Mest romantiska dagar: 13, 14, 16 & 19 februari
Lyssna påCherrie, Parham, Leslie Tay & Kristian Florea – Håller mig vaken
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
En sista allvarlig min på jobbet eller i skolan, kära Fisk, innan du kan helt lämna ett projekt, en delkurs eller ett samarbete helt bakom dig. Nu är det bara att säga svåra adjö, komma med eller ta emot tuff konstruktiv kritik, och överlag stå öga mot öga med den som är top boss. Det blir nervöst, men ingenting du överhuvudtaget behöver oroa dig för. Ta ett djupt andetag, och lita på att du vet vad du ska säga – det gör du. En helt annan sak som kan dyka upp i slutet av veckan är att du kan bli påmind om en skuld du har innestående eller pengar du gömt undan. Ca-ching!

Mest romantiska dagar: 14, 16, 17 & 18 februari
Lyssna på: Drake feat. Beyoncé – Can I?
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

  1. Vad sjutton är det för fel i mitt horoskop!? Har stått så mycket om kärlek i mitt horoskop den senaste tiden men har inte alls haft nåt flyt överhuvudtaget. Har träffat en fisk som jag gått o blivit upp över öronen förälskad i ( ovanligt för mig). Allt kändes ju jättebra i början, typ 2-3 veckor sedan men sen har det börjat gå åt helvete… Min fisk har börjat dra sig undan allt mer för varje dag som går o jag fattar inget!? Inget har hänt av negativ karaktär så förstår inte vad som händer.. Har bara en sådan olustig känsla i magen. Ingen bra alls! Fan om detta med går åt helvete nu… Då lägger jag fan ner kärleken!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..