Veckans Horoskop 20 februari – 26 februari

Väduren
21 mars – 20 april
Flera viktiga samtal med vänner påverkar dig nu, kära Vädur, och väcker nya tankar om allt från kärlek och relationer till hur du är som person. Det här sistnämnda temat är extra starkt betonat denna vecka, då du står inför ankomsten av en ny stor insikt under helgen, och kan se ledtrådar inför detta hela veckan. Men även om du har många goda nyheter att vänta från vänner och sötnosar nu, så kan du behöva ta ett extra djupt andetag på onsdag, då det kan bli väldigt jobbigt på jobbet eller i skolan, när en chef eller lärare väcker din vrede. Om du länge irriterat dig på någon så kan du släppa fram all frustration samtidigt nu. Helgen kommer sedan med läkande krafter om det här blir jobbigt, och som sagt – nya stora insikter. Du växer inuti nu.

Veckans Horoskop

Mest romantiska dagar: 20, 21, 23, 25 & 26 februari
Lyssna på: Nao – In The Morning (Mura Masa Edit)
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Du har fullt upp på jobbet eller i skolan denna helg, kära Oxe, och det är mestadels roligt och goda nyheter som väntar nu. Beröm, nya viktiga kontakter eller höga betyg står på menyn. Dock kan du hamna i en oväntad konflikt när någon du länge irriterat dig på, en ytlig kontakt på jobbet eller i skolan, kanske en lärare, fortsätter pusha dig att göra något som du absolut inte vill. Du säger ifrån med kraft nu, så se till att du inte förvärrar en redan sårbar relation. Du har chansen att förnya en vänskap under helgen, så om denna person betyder mycket för dig kan du försöka plåstra om såren på en gång. Men om detta är någon som du faktiskt är glad över att slippa ha i ditt liv, och som du inte har någon direkt relation med ändå, så kan du fira att du äntligen sagt ifrån. Helgen bjuder på en stor festlighet eller social aktivitet som värmer hjärtat.

Mest romantiska dagar: 21 & 26 februari
Lyssna på: Cherrie – Änglar
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Det haglar goda nyheter kring dig denna vecka, kära Tvilling, och om du är på ett flirtigt humör så har du gärna flera bollar i luften samtidigt nu. Men mest av allt är du i en starkt kreativ fas nu, och du har chansen att nå ut med din kreativitet och ditt skapande nu. Så oavsett om du skriver, målar, fotar, sjunger eller något helt annat, så se dig om efter stora, större och ännu mer spännande uppdrag, projekt eller utbildningar som skulle kunna passa dig. Se upp i mitten av veckan för att bråka med en vän om pengar eller hamna i någon slags maktkamp med någon du vill vara vän med. Det tär på er båda. Många goda nyheter väntar framåt helgen kring framtiden, och du tar ett stort beslut om vad du vill jobba med, hur din framtid ska förändras eller får en chans du drömt om.

Mest romantiska dagar: 20, 21, 23 & 25 februari
Lyssna påValleyz, Tessellated & Amindi K. Fro$t ~ Pine & Ginger
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du får flera goda nyheter gällande din ekonomi denna vecka, kära Kräfta, och det kan vara nyheter som kommer göra din ekonomi gott under en längre period, såväl som tillfälliga bonusar eller förmåner. Du kan glädjas åt allt som handlar om pengar nu, men bli inte för girig, för relationer på arbetsplatsen eller i klassen kan bli ansträngda nu om du tar ut svängarna mer än vanligt. Håll inte tillbaka nödvändigtvis, men se upp för att någon annan kan vara rejält avundsjuk på de saker som går bra för dig just nu. Helgen blir något helt annat, då någon kommer hem till dig, du ger dig av på en lång resa, påbörjar en efterlängtad utbildning eller ett kreativt projekt äntligen får vingar och lyfter.

Mest romantiska dagar: 21 & 26 februari
Lyssna på: NoMBe – Young Hearts
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du är navet i en social cirkel eller ett projekt nu, kära Lejon, och oavsett om det är familj, bästisar eller rentav någon slags organisation som kretsar kring dig nu, så har du tid att prata med alla på tumanhand, komma med förslag, lösa problem och få alla att känna sig sedda och peppade. Se bara upp för att förvänta dig att andra ska följa dina råd, för din frustration när de sedan gör det motsatta är inte att leka med. Du kan bli snabbt arg utan att hinna stoppa dig själv, och sätta krokben för dig själv nu, i din vilja att hjälpa andra. Under helgen händer något speciellt dock, där en inre lättnad öppnar för nya upplevelser. Du har chansen att utforska nya sidor tillsammans med en sötnos, att skapa något unikt, eller att göra en investering du inte kommer ångre.

Mest romantiska dagar: 20, 21, 23 & 25 februari
Lyssna påBOWTYE & Avalon Young – To Me
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En otroligt produktiv vecka väntar, kära Jungfru, där du hinner lösa eventuella ekonomiska frågor såväl som få goda nyheter om mer cash, eller göra otroliga fynd. Men det är också en vecka där du kan skriva på fördelaktiga kontrakt, skicka in viktiga ansökningar eller knyta viktiga kontakter. Så snacka gärna runt en del nu, om du letar efter nya ingångar i nya nätverk. Se upp för att ta ett förhastat beslut i mitten av veckan och hamna i konflikt med en sötnos när du prioriterar dina behov av bekräftelse, framför omtanke för hen. Om detta är någon som du är i en stabil relation med så hittar ni under helgen snabbt tillbaka till varandra, men om du är en tidigt dejtande Jungfru så kan du denna vecka se varför du och en sötnos inte bör fortsätta. Istället kan du göra massor av plats för en framtida gullis, som med stor sannolikhet kan visa sig redan under helgen.

Mest romantiska dagar: 21 & 26 februari
Lyssna på: Lou Phelps feat. KALLITECHNIS – Average
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Du är i en otroligt starkt flirtig fas, kära Våg, och om det finns en speciell sötnos i ditt liv så gör du allt för att överraska och visa din omtanke nu. Personliga små gåvor, gulliga kärleksmeddelanden, uppstyrda dejter. Om du är Våg utan partner, så slänger du friskt ut både blickar och leenden, och vågar dessutom ta en hel del initiativ. Njut av detta flirtande, men se upp med att trampa någon på tårna. Din heta och charmiga energi kan försätta dig i trubbel om du råkar flirta lite för mycket, för öppet och för generöst i situationer där du borde hålla tillbaka. Speciellt Vågar med svartsjuka partners bör ta det chill i mitten av veckan. Helgen förbereder dig inför en ny vardag som är på väg in, som du är otroligt peppad på. En ny rutin, ett nytt jobb, en nystart – du är redo för vilken utmaning som helst och riktigt drömmer om vad som väntar nu.

Mest romantiska dagar: 20, 21, 23 & 25 februari
Lyssna på: Tink & G Herbo – Mine
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Det är en bra vecka för att ta kontakt med familj, åka ”hem”, fixa i hemmet eller prata med den du bor med om saker ni kan behöva reda ut, kära Skorpion. Du kan också se fram emot en hel del goda nyheter från ”hemfronten” nu, som faktiskt lättar ditt hjärta på flera plan. Men om du reser denna vecka, så se upp för att pusha dig själv för hårt. Att uppehålla rutiner mitt i en resa kan bli lurigt, speciellt om du försöker träna eller bryta en ovana samtidigt. Du har också en otroligt viktig helg framför dig, där du kan släppa fram en kreativ kraft, eller möta en sötnos som stjäl ditt hjärta på stört. En romantisk resa ihop med en sötnos till vatten kan förändra allt nu. Njut av denna helg allt du kan, och släpp in det nya härliga i ditt liv, med dörren på vid gavel.

Mest romantiska dagar: 21 & 26 februari
Lyssna på: Donna Summer – I Feel Love
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Du är om dig och kring dig hela veckan, kära Skytt, och styr upp saker, organiserar sociala aktiviteter, gör en spontan resa, eller flirtar ohämmat. Det är en perfekt vecka för att skriva under kontrakt, flirta med någon online, kicka igång ett projekt eller styra upp en stor fest hemma hos dig. Se bara upp när det kommer till kärlek. Många Skyttar har en tendens att framstå som att de vill mer än vad de egentligen vill när de flirtar, och sötnosar kan lätt får för sig att du menar något helt annat med vad som för dig är oskyldiga små meningar. Så se upp för att bli en heartbreaker, och orsaka svartsjuka – men se också upp för att bli galet svartsjuk på någon du är intresserad av som tyvärr inte är intresserad av dig. Helgen kommer med helt nya möjligheter i din hemmiljö, i din familj och i din släkt. Ett nytt kapitel börjar nu.

Mest romantiska dagar: 20, 21, 23 & 25 februari
Lyssna på: Tobi Lou – Game Ova
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Det händer mycket på ditt konto denna vecka, kära Stenbock, med många positiva överraskningar och utvecklingar. Det ser ut att finnas goda chanser till löneförhöjningar nu, så om du ser en öppning, satsa! Du kan också snacka till dig bra förmåner och fördelar nu, andra lyssnar på dig och tar till sig dina idéer, speciellt på jobbet. Undvik bara att försök pusha på samma sätt hemma, med den du bor med eller med din familj, för de verkar inte reagera lika positivt på din lena tunga. Se upp för en maktkamp inom familjen eller hemma i mitten av veckan. Helgen kommer med något helt nytt, och du åker gärna iväg för att möta detta nya nu. En flirt, ett projekt eller tid att komma närmare ett syskon – detta blir ditt stora fokus under helgen, och väcker också en något halvsovande nyfikenhet.

Mest romantiska dagar: 21 & 26 februari
Lyssna på: Tupac – Do For Love
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Den här veckan är riktigt fin för dig, kära Vattuman, och du har verkligen andra människors uppmärksamhet nu. Ta chansen nu när du har den, och se till att de verkligen lyssnar på dig. Du kan ge helt rätt råd, be om någons telefonnummer, berätta något lite svårt för en vän, något som ändå måste fram. All sorts kommunikation är helt på din sida. Se bara upp för att själv försöka göra så mycket nu, utan lita på att det ibland räcker med att hålla igång samtalet. Låt andra inspireras av dig, så kommer de sätta igång förr eller senare. Låter kanske flummigt, men under mitten av veckan kommer du se exakt vad detta handlar om! Du står också inför världens chans till en helt ny lön nu. Ta den, och grattis!

Mest romantiska dagar: 20, 21, 23 & 25 februari
Lyssna på: Dj Khaled feat. Beyoncé & Jay-Z – Shining
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Du ser alla mönster glasklart nu, kära Fisk, och kan nästan ha en förmåga att veta vad folk ska säga eller göra innan de själva vet denna vecka. Du har nästan som ett kraftfält runt dig nu, som gör att alla har stor respekt för dig nu. Så ta för dig av denna vecka! Be om det du vill ha, om så lite subtilt och gulligt till någon du kan charma, eller med power och självförtroende för att visa din styrka för någon. Det enda område där du bör vara försiktig nu är när det handlar om vänner som är skyldig dig pengar, eller omvänt. Försök att inte hamna i en konflikt kring detta nu. Men, nu till något annat: helgen blir en av årets viktigaste helger för dig. Ett nytt kapitel i ditt liv öppnas nu, en nästan en ny dimension, och du har chansen att få en kreativ, livslång dröm att bli verklig.

Mest romantiska dagar: 21 & 26 februari
Lyssna påTove Lo – Habits (Stay High) (Hippie Sabotage Remix)
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

LOADING..