Solförmörkelsens påverkan för stjärntecken och i husen

Imorgon är det Solförmörkelse i Fiskarnas tecken och såhär kan det påverka er!
 
Första huset (eller Solen i Fiskarna)
Nu får du möjligheten att ändra riktning i ditt liv, starta ett nytt kapitel, lämna något gammalt bakom dig och börja på nytt. Fokusera på dina drömmar, din livsplan och vad du vill få ut av tiden. Saker kan inträffa som får dig ur balans till en början men snart kommer du inse att detta va det bästa. Dags att se över dina projekt och leverera!
 
Andra huset (eller Solen i Vattumannen)
Den här förmörkelsen vill få dig att se över ditt sätt att hantera din ekonomi, dina inkomstmöjligheter och hur du väljer att se på ägande. Du kan behöva hitta nya vägar och lösningar som i det långa loppet kommer bli till det bättre. Också ditt sätt att ta hand om dig själv kan komma till ytan, värdersätter du det du gör?
 
Tredje huset (eller Solen i Stenbocken)
Nu får du chansen att se över hur du kommunicera med andra, hur dina tankar går och vad som hindrar dig från att faktiskt leva fullt ut. Du behöver hitta ett sätt att nå ut till omvärlden och kanske är det nu du bestämmer för att jobba mer med dina sociala kanaler och rikta ditt budskap mot en större publik.
 
Fjärde huset (eller Solen i Skytten)
Detta handlar om att ta tag i dina känslor, dina minnen, rensa bort det gamla och låta nya energier ta plats i ditt liv. Saker kan komma till ytan som du inte räknat med för att sedan en gång för alla läggas ned. Även din bostadssituation kan komma i rampljuset och du måste känna dig hemma, flytta, förnya eller skapa harmoni.
 
Femte huset (eller Solen i Skorpionen)
Något du en längre tid varit engagerad i och brunnit för kan ta en helt annan riktning än vad du tänkt från början. Det gäller att du är open minded och se att det krävs en ny riktning för att det ska kunna fortgå i någon annan form. Kan handla om ett intresse eller en kärlek, något nära hjärtat. Se nya möjligheter!
 
Sjätte huset (eller Solen i Vågen)
Nu kan det vara på tiden att våga testa något nytt, en ny träningsmetod, en ny kost eller andra rutiner som får din vardag att kännas enklare. Släppa på saker som inte längre ger dig någon kraft och hitta det som faktiskt får dig motiverad och gör att du har energi över till annat.
 
Sjunde huset (eller Solen i Jungfrun)
Nu kan det hända saker i dina relationer och detta är en nödvändighet för att ni ska kunna ta er vidare till nya nivåer. Det kan handla om en dejt, ett fast förhållande eller någon du valt att samarbeta med gällande affärer, skolan eller andra projekt. Hitta nya vägar ihop eller ta en annan riktning!
 
Åttonde huset (eller Solen i Lejonet)
Detta ger dig ett toppen tillfälle att göra de justeringar i ditt liv som du behöver just nu. Saker kan inträffa som inte alls känns positivt till en början men som väcker dig och få dig att inse ett och annat. Nu skapar du dina egna förutsättningar och får på köpet in mer flow i ditt liv.
 
Nionde huset (eller Solen i Kräftan)
Om du varit osäker på vad som väntar dig i livet kan denna förmörkelse tvinga dig att ta ställning, vidga dina horisonter och se att saker inte behöva vara så svart eller vitt. Någon du ser upp till kan hjälpa dig att våga ta ett större kliv som gör att dina drömmar inte alls är långt borta.
 
Tionde huset (eller Solen i Tvillingarna)
Denna förmörkelse lägger fokus på din karriär, ditt driv och dina ambitioner. Nu kan saker ändras över en natt och till en början kanske du inte ser den möjlighet som faktiskt kommer på köpet. Va aktiv, alert och håll dig framme, visa vad du vill och låt andra se vad du går för.
 
Elfte huset (eller Solen i Oxen)
Nu får du ett superbra tillfälle att se över hur du använder dig utav all denna teknik som är tillgänglig, hur du socialiserar dig med andra och där dina planer och drömmar hamnar i fokus. Något förändras som gör att dessa möjligheter bara måste tas! Va inte rädd för att gå utanför boxen, tänk nytt och stort!
 
Tolfte huset (eller Solen i Väduren)
Processer som pågått en tid hos dig får snart ett slut och du kommer känna dig lättare och friare. Gamla känslor och minnen kan behöva rensas bort, släppa taget om människor som inte ger dig någon näring och öppna upp för nya vägar när det kommer till att ta hand om dig själv. Börja meditera, yoga eller någon frigörande dans!
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..