Horoskop vecka 9

 
Väduren
Den här veckan får du möjligheterna att på ett nytt och kreativt sätt lägga fokus på vad det är du faktiskt vill göra i livet och vad som är roligt att lägga tid på. Du älskar ju att ha kul och prioriterar gärna nöjen men varför inte då förena nytta med nöje kära Vädur? Det kan dyka upp briljanta idéer när du väljer att släppa taget om gammalt och se vad som kommer till dig. Nya vägar kan börja visa sig och du behöver vara medveten om vad du vill och se till att hänga med när det händer.
 
Oxen
Nu är det bra om du får utlopp för din sida av goodwille och kanske tillsammans med andra hitta en lysande idé på hur ni skulle kunna lägga upp ert arbete och även nå ut mer globalt. Roliga partyn och events står på listan här men samtidigt känner du får att skapa en mening, hitta tillbaka till dina drömmar och följa en större plan för dig själv. Det krävs att du är öppen, att du nätverka och är social, redo att dela med dig utav dina tankar, så plötsligt, hittar du det du söker.
 
Tvillingarna
Den här veckan startar ett nytt kapitel för dig kära Tvilling och då pratar vi om din karriär, där du är mitt i livet, det som du strävar mot och det som handlar om vad du är bra på, din talang. Du kan få extra mycket uppmärksamhet för saker du utför och du blir lätt sedd, kanske på sociala medier eller att någon headhuntar dig till en drömtjänst. Det du kan göra är att vara öppen och villig för förändringar som kommer, hugga tag i det som låter bra och se till att ha bra med självförtroende!
 
Kräftan
En spännande vecka där det kan dyka upp överraskningar i jobbsammanhang, kanske blir du erbjuden att åka på en resa eller gå en utbildning som ditt företag föreslår. Oavsett kommer du behöva hitta något som driver dig, inspirerar och motiverar dig för att kunna se nya vägar och lösningar. Du är trött på att hamna i samma hjulspår och vill satsa på något som erbjuder nytänk och även globalt. Hela världen kan bli din arbetsplats om du vill det kära Kräfta.
 
Lejonet
Den här veckan kan öppnar upp nya möjligheter för dig när det kommer till hur du hanterar pengar, vilka vägar du använder för att få mer flow i din ekonomi kära Lejon. Om du väljer att bli inspirerad utav din egen förmåga och kreativitet kommer du att kunna gå långt nu, särskilt tillsammans med en buisnesspartner som drivs av samma mål och engagemang. Se till att hålla er till en realistisk plan eftersom det kan bli lätt att sväva iväg och på så sätt blir inget riktigt gjort.
 
Jungfrun
Ett nytt kapitel är på väg in i ditt liv kära Jungfru och mycket är kopplat till dina relationer, dina nära relationer, dom som är viktiga och betydelsefulla. Här finns såklart också relationer som är kopplat till ditt arbete eller en mentor på något sätt. Det är på tiden att sätta bollen i rullning, vad är det du vill med t ex din partner? Ska ni gifta er och skaffa barn, flytta ihop eller bara öppna upp mer för varandra? Något på fronten behöver förnyas och tas på allvar, toppen!
 
Vågen
Veckan inleds med att du på något sätt behöver visa dina gränser, sätta ner foten och stå upp för dig själv kära Våg. Dina känslor kan lätt koka över en aning och du gör bäst i att lägga ditt fokus på sådant som är nödvändigt. Uppgifter som kommer till dig, antingen på arbetet eller i skolan klarar du galant av så va inte heller blyg för att visa att du kan. Och gör inte jobbet åt någon annan. Ta hand om dig själv nu, träna, sov och se till att äta rätt, då klarar du av det mesta.
 
Skorpionen
Den här veckan startar upp med att du kan känna dig något stressad, särskilt om du har deadlines eller på något sätt blir hindrad från att träna eller utföra dina vardagliga rutiner kära Skorpion. Istället är det bra om du satsar på att släppa vissa saker, i alla fall just nu, ha roligt! Ägna dig mer åt saker i livet som du tycker är kul. Du har lätt för att synas nu och hamna i strålkastarljuset om du håller på med något hjärteprojekt eller ett intresse som tagit fart för dig.
 
Skytten
Det är mycket som händer runt dig just nu kära Skytt och det kan bli för mycket eftersom du samtidigt vill dra dig undan all uppmärksamhet och bara få vara. Försök istället hitta en balans mellan dina intressen, att ha roligt, gå på spontana grejer och dina innersta behov. Du behöver ha en plats att komma hem till, där du kan hämta kraft och få ny energi. Ditt umgänge blir viktigt med din familj eller andra släktingar, särskilt någon från det kvinnliga hållet.
 
Stenbocken
Nu erbjuder den här veckan dig att ta tag i dina nöjen, umgås med vänner, bli inspirerad och få idéer som kan utvecklas till något projekt framöver kära Stenbock. Din sida av att få uttrycka dig kommer bli mer påtaglig och dessutom finns där alla chanser till att hitta lösningar som gör att du kan arbeta mera hemifrån om du önskar. Kanske är det dags att bli mer aktiv på sociala medier, hitta en kanal att sprida ditt budskap och se vart det leder?
 
Vattumannen
Den här veckan kan du ge dig ut på okänt vatten och pröva dina vingar kära Vattuman. Nu handlar det om att jobba med din känsla av värde, hur du sätter gränser, säger nej och visar hur du vill bli behandlad. Det kan bli aktuellt för dig med en kortare resa, du kan träffa på nya personer som inspirerar dig och ge dig nytt hopp om framtiden. Men behåll fokus på vad som är viktigt för dig och stå upp för dina åsikter. Snabbt kommer du inse vilka som är att lita på.
 
Fiskarna
Den här veckan innehåller en hel del power som du får ta del av kära Fisk. Dags för dig att börja se över hur du vill att ditt liv ska se ut? Jobba mot framtida mål och ha dina drömmar i fokus. Nu kan det öppnas dörrar för dig som du tidigare trott varit omöjligt. Visualisera hur du vill ha det och tillåt dig att tänka utanför din komfortzone, låt dig svepas med för ett tag och ha en tilltro till att saker faktiskt kommer bli så bra det bara kan. Förändringar är nödvändiga ibland.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..