This week

 
Ja, ny vecka och ett fortsatt starkt Fisktema ligger på tapeten just nu. Vi kommer ha två fina möten med planeten Neptunus som är styrare över Fiskarna vilket gör det hela lite ännu mer andligt och drömskt på många sätt. På torsdag är det Solen och Neptun som hamnar i en konjunktion och Solen är ju Jaget, vår identitet och riktning här i livet. Här kan ni absolut få en släng av att vilja prova andra vägar, hitta möjligheter och kreativa lösningar, drömma er bort och använda er fantasi, hitta er egen vägledare och dras med i flödet. Visualisera!! På lördag kommer Neptun hamna konjunkt med Merkurius, vårt sinne, vår kommunikation och då kan saker bli lite lätt förvirrande om vi inte är tydliga. Bra dag annars för att skriva poesi, musik, meditera, arbeta kreativt, ha ett öppet sinne och absolut fokusera på att få budskap till sig. Fiskarna har en helande effekt så satsa på att släppa gammalt skit!
 
//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..