Kärleksastro för mars månad!

 
 
Läs gärna ert ascendenttecken också! Och nu kommer ju Venus börja backa den här veckan så kärleksastrot har helt klart ett fokus på det.
 
Väduren
I ditt fall nu kommer kärleksplaneten Venus att börja backa i ditt första hus som är väldigt starkt kopplat till relationer och även relationen med dig själv. Du kommer få en möjlighet att se över saker som inte fungerar särskilt bra, likaså ditt eget beteende hamnar i fokus och du börjar se vad du själv bidrar med, vilka mönster du hamnar i och vad du inte längre kommer ta från andra människor. Får du vad du behöver i kärlek? Om du har en stark och bra relation kan ni under den här perioden växa som par och bli ännu tajtare. Finns det däremot en svagheter kan dom komma i rampljuset och till och med få er att gå skilda håll. Som singel kan du roa dig bäst du vill, flirta och leka, men jag varnar dig för att starta upp något helt nytt just nu.
 
Oxen
Nu kan du behöva syna din relation i sömmarna kära Oxe. Inga problem kommer kunna gå upp i rök utan nu gäller det att aktivt ta tag i det som händer runt omkring er. Våga vara ärlig om hur du känner, vad du upplever och vad du tänker om saker. Är ni ett bra team kommer ni bli ännu bättre och känna en lättnad av att kunna bolla fritt med varandra. Om du är singel kan du mycket väl under den här perioden stötta på människor som inte alls ärbra för dig eller som får dig att hoppas alldeles för mycket. Du kan lätt plocka på dig dimmiga rosa glasögon och bara se saker från den ljusa sidan, jättehärligt visserligen men då ska du också räkna med att detta endast är en flirt, något för stunden.
 
Tvillingarna
För dig som har en relation kan detta vara en tid då ni behöver sätta er ner och verkligen lyssna på varandra, försöka förstå varandras behov och vara mer toleranta, öppna och tänka nytt. Om detta känns svårt kan ni få det lite tuffare framöver. Dejtar du och någon verkar spela svår, va hård! Det finns absolut ingen tid för dig att förlora nu, säg vad du tycker, rakt på sak bara! Är du singel ska du inte ge dig på första bästa utan ta dig en funderare vem det är du egentligen vill ha? Många kan uppvakta dig nu men inled inget seriöst under den här perioden. Absolut kan du gå ut och flirta, ha kul, dra på dig en romans men släpp alla förväntningar på ”er”. Lev livet och njut av att vara singel!
 
Kräftan
Om du har en älskling kan det nu innebära en tid då du måste rucka lite på dina egna behov och planer. Framtidsmål kan visa sig vara olika och ni gör bäst i att sätta er ner och försöka kompromissa helt enkelt. Viktigt att du inte känner dig överkörd här kära Kräfta utan berätta vad du känner och om du på något sätt är besviken. Är du singel kan du börja tänka tillbaka på någon gammal goding men frågan är om du har så mycket för det? Va det verkligen bra er emellan och varför skulle det funka nu och inte då? Akta dig för att grabba tag i någon som du senare kommer få ångra bara för att du råkar vara lite kärlekskrank. Ha is i magen om du dejtar, du kanske inte vet just nu vad du söker.
 
Lejonet
För dig som har en relation kan det vara på tiden att börja prata allvar med din älskling och sluta skoja bort alla problem. Du vill gärna att saker ska vara bra hela tiden men till slut kommer det rinna över, även för dig kära Lejon. Du har nu chansen att verkligen titta på din relation från ett fågelperspektiv och faktiskt vara ärlig med hur du upplever allt. Om du är singel kan du komma i kontakt med någon som inte längre bor på samma ort som du själv, kanske till och med någon flamma från ett annat land. Spännande tider men se upp för att lova bort dig eller ha en allt för optimistisk attityd till en framtid tillsammans. Venus backar större delen av mars och du ska inte inleda något nytt just nu, ha roligt däremot!
 
Jungfrun
Har du en älskling och önskar att ni kom närmare varandra behöver du först gräva i dig själv och öppna upp ditt hjärta även om det kan kännas läskigt och du inte alls får några garantier efteråt, så är det. Har du blivit tillsammans med någon där du redan vet att ni har skilda meningar om saker kan dessa sår komma upp och skava en del under den här perioden. Är du singel kan du börja titta på ditt behov av att vara tillags, är det så viktigt egentligen? Är det inte viktigast att vara dig själv, på alla plan redan från början? Sluta spela spel och börja ta för dig mer. Just i mars månad ska du dock inte inleda något seriöst men du kan ju alltid gå ut och flirta, ha kul och dessutom ha en het passion eller två!
 
Vågen
Under den här perioden kommer du granska din relation med ett kritiskt öga och titta på hur ni fungerar när det kommer till att ge och ta kärlek. Dags att börja styra upp saker lite bättre och få mer tid över till annat kul? Du och din älskling kan ha olika vanor och rutiner som stör, försök få ordning på det och berätta om dina egna behov. Någon på din arbetsplats kan vara lockande men se upp för missförstånd och drama just nu. Har du lagt alla korten på bordet eller sitter du och sparar på något? Detta är tyvärr ingen bra tid för att inleda något nytt kära Våg. Är du singel så satsa hellre på att bygga upp dig själv, träna och komma i form. Kanske kan du ha lite kul och flirtigt på gymmet tills vidare.
 
Skorpionen
Nu finns det en chans att du och din älskling se över era gemensamma behov och kommer till skott med vad som behöver justeras och förändras till det bättre. Du kan vara extra hård när det kommer till krav under den här perioden men försök ha ett öppet sinne kära Skorpion. Är detta något att satsa på? Har ni samma mål och vill åt samma håll här i livet? Bäst för dig är att komma fram till saker på egen hand också, vad du själv vill förverkliga. Utmärkt tid för healing och göra ett försök att släppa lite mer på kontrollen. Är du singel kan det dyka upp en gammal flirt som rör till det för dig känslomässigt. Orkar du köra en vända till? Ingen bra tidpunkt för att gå in i en ny relation, ha skoj och lek av dig bara.
 
Skytten
Under den här perioden är det viktigt att du och din älskling tar tag i er relation och speak out! Har du saker som du behöver säga men inte riktigt vågar? Önskemål som du hoppas ska gå i uppfyllelse utan att du anstränger dig? Dags för dig att börja öppna ditt hjärta kära Skytt. Som singel kan du mycket väl stötta på ett gammalt ex eller en gammal romans som på något sätt stör din vardag nu. Dubbla känslor och budskap kan finnas med i bilden och det gäller att du är på din vakt. Eftersom Venus backar är det en dum tid för att inleda något nytt men nu har du möjligheten att faktiskt släppa det gamla och se på kärleken med nya och fräscha ögon. Du kan uppleva stark passion och hett sex!
 
Stenbocken
Den här perioden tvingar dig att våga gå ner i ditt innersta känsloliv kära Stenbock. Om du varit rädd för att visa känslor, visa dig sårbar och tryckt undan mycket kan du behöva visa för din älskling exakt vad du faktiskt känner och vill. Det är inte farligt att öppna upp, du kan absolut bli besviken men hellre det än att inte känna alls. Nu är det dessvärre ingen bra tid för singlar att ge er ut och utforska kärlekslivet. Bäst gör du att lägga all kraft på dig sjölv, dina behov och umgås med människor som får dig på bra humör. Jättebra tillfälle att också våga släppa på gamla känslor som inte längre hör hemma hos dig. Gamla relationer kan göra sig påminda men du ska ha något nytt, fast inte just nu!
 
Vattumannen
Under den här perioden får du möjligheten att se över hur du kommunicerar i din relation med din älskling kära Vattuman. Ibland kanske du är allt för luddig och önskar mer telepati än vad som är rimligt. Dags att ta lite ansvar för vad du sänder ut och vad du kan förvänta dig tillbaka. Jobba aktivt med att titta på hur du förmedlar saker, ett tips! Som singel kan du ha fått känslor för en vän och nu är frågan om det är besvarat…Det bästa du kan göra är att umgås, göra utflykter och ha kul! Kanske inte rätt läge att släppa på spärrarna oavsett din situation, om du dejtar eller är singel. Personen du är förtjust i kan visa sig med tiden ha helt andra drag än vad du hade räknat med tyvärr.
 
Fiskarna
Har du en älskling kan ni två under den här perioden behöva titta lite extra på hur ni tillsammans bygger er relation och grunden för den. Har ni samma värderingar och åsikter, samma planer och mål i livet? Om ni endast ägnat er åt kärleken kan dessa saker komma lite som en smäll. Va beredd på att ha en tydlig plan och ett gemensamt fokus för att detta ska funka. Är du singel blir detta ett utmärkt tillfälle för att ta tag i din egen självkänsla och ditt värde. Låter du folk köra med dig eller dras du allt för lätt med i andras stämningar och humör? Vad är viktigt i en relation för dig kära Fisk? Inte läge att inleda något nytt men titta gärna på dig själv utifrån och utveckla ditt självförtroende.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..