Veckans Horoskop 6 mars – 12 mars

Väduren
21 mars – 20 april
Veckan inleds med en nästan kuslig stämning, kära Vädur, när något du länge misstänkt skulle hända – faktiskt händer. Förbered dig på positiva nyheter! De handlar allra troligast om jobb, men också stora härliga framtidsplaner tar form nu, och det är just dessa saker du känt på dig ska få fart. Använd gärna de första dagarna denna vecka till att verkligen få saker gjorda, för du är ett under av produktivitet nu. I mitten av veckan hamnar fokus mer på ekonomi och du kan behöva göra en ordentlig budgetkoll, för några tunga utgifter är på väg in. Helgen blir en aning kaotisk, när du avslutar ett stort, men ganska oinspirerande, jobb- eller skolprojekt, eller klarar av en fysisk utmaning som sliter på dig mer än du trott. Men alla utmaningar under helgen ger en känsla av att du blivit starkare, även om det kräver en stunds vila innan du kan njuta av den.

Veckans Horoskop

Mest romantiska dagar: 7, 8, 9 & 10 mars
Lyssna på: Fleetwood Mac – Dreams
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Det blir ytterligare en social vecka, kära Oxe, där dina sociala nätverk bara växer och växer, och där de personer du verkligen vill ha kontakt med också kontaktar dig, och säger det du vill höra. Dessa relationer kan vara sociala som vänner, men också viktiga för dig och en personlig resa du gör nu, fysisk eller mental. Ett nystartat projekt med en vän eller flera vänner får verkligen fart nu, men det får du också. I mitten av veckan sätter du nämligen igång att vara mer än produktiv, och din energinivå i kombination med dina sociala behov slår nästan rekord. Kreativa Oxar har möjligheten att få en riktigt speciell helg, där du förvisso inte kan få allt som du vill ha det, eller får betala mer än du hoppats på, men ändå lyckas gå i mål med ett viktigt projekt. Om det istället är romantik du satsar allt på så kan du rent emotionellt göra en ordentlig win nu, även om den fysiska njutningen ser ut att utebli just nu…

Mest romantiska dagar: 7, 8, 9, 10 & 12 mars
Lyssna på: The Blaze – Territory
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Glada nyheter angående din framtid är på väg in, kära Tvilling, och en stor förändring är hur det här kommer påverka din mer långsiktiga ekonomiska situation, där möjligheterna är stora nu. Tacka och ta emot, men se också till att du verkligen snackar runt och ser till att du får bästa möjliga deal. Försök få detta gjort så tidigt som möjligt i veckan, då andras öron är spetsade nu – det är dags att göra det du är bäst på – snacka och kommunicera. Framåt helgen lugnar saker ner sig, även om det inom dig pågår en hel del. Du kan känna dig stressad över allt och ingenting nu, och håller gärna igång. Helst myser du bara hemma under helgen, eller umgås med familj, men se upp för konflikter om du bor ihop med en bästis eller partner. Känslorna går höga under helgen, så försök att inte ta något personligt när stämningen svajar.

Mest romantiska dagar: 8, 9 & 10 mars
Lyssna på: Quay Dash – I Need A Bag
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Det kommer strålande nyheter ditt håll denna vecka, kära Kräfta, speciellt om du är på resande fot, väntar svar eller resultat som gäller en utbildning eller tar ett nytt steg med en sötnos. Du har haft väldigt mycket fokus på jobbet den senaste tiden, men nu är du mer intresserad av att hitta nya inspirationskällor. Under mitten av veckan börjar du hitta den inspirationen hos dina vänner och ditt sociala tempo ökar rejält. Det blir inte minst en socialt intensiv helg, där ett besök, en kort resa eller en flirt tar upp mycket av din tid. Superroligt på alla sätt, men du kan lätt känna att du inte hinner med det du egentligen borde få gjort nu. Öva på att uttala den viktiga meningen ”nej” så fort du märker att du börjar bli mer stressad än glatt avslappnad och förslagen på fortsatta äventyr börjar hagla in.

Mest romantiska dagar: 7, 8, 9, 10 & 12 mars
Lyssna på: Jack Dine feat. Will Fraker – My Way
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Dina finanser får en lysande start på veckan, kära Lejon, och de positiva nyheterna ger dig också energi att få massor av saker gjorda som bara legat och väntat på dig. Om det var länge sedan du tränade eller tog hand om dig själv ordentligt så får du chansen nu – ta den! Du kan också ta ett viktigt beslut angående din hälsa eller en ovana, eller hittar ett sätt att uttrycka ett fysiskt behov du har. I mitten av veckan får du också en extra boost av energi när det gäller jobb och framtidsplaner, och du tar gärna på dig extra ansvar eller en roll som projektledare. Och lika fint som veckan börjar med fina ekonomiska nyheter, så slutar den med bra pengaflow när en bonus, gåva eller välförtjänt betalning kommer till helgen. Se dock upp för att det kan bli spänd stämning mellan dig och en sötnos nu, när kommunikationen lätt blir vass och hård i onödan. Kom ihåg att ta djupa andetag.

Mest romantiska dagar: 9 & 10 mars
Lyssna på: THEY. – Dante’s Creek
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Veckan börjar fint, kära Jungfru, med ett öppet och givande samtal mellan dig och en sötnos eller bästis, som för med sig goda nyheter. Det händer mycket i en romantisk relation nu, så se fram emot en ordentlig nytändning eller en flirt som sätter marken i gungning. Kommunikationen mellan dig och en sötnos är så stark att det kan vara svårt att slita sig från att prata, smsa, maila och vilja ses hela tiden. Du har tusen idéer du vill diskutera och fundera på nu, och det är en bra vecka för att sätta igång olika projekt eller undersöka framtida möjligheter för att studera eller resa. Under helgen når du ett viktigt personligt mål. Trots att du gärna vill fira, så kan du behöva ta en paus nu. En konflikt på hemmaplan eller med en familjemedlem kan blossa upp nu, så försök ha is i magen om stämningen blir spänd.

Mest romantiska dagar: 7, 8, 9, 10 & 12 mars
Lyssna på: Baba Ali – Cog In The Wheel
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Du får mycket gjort denna vecka, kära Våg, och känner dig väl förberedd på allt som väntar nu. Många förändringar är på gång samtidigt, och inte minst är du inspirerad att ta bättre hand om dig själv. Du hittar en ny sorts träning, nya vanor, eller ett lugnare förhållningssätt till saker som hjälper dig nu, och lyckas också kommunicera detta till andra runt omkring dig, och får stor förståelse tillbaka. Ta till dig av det stödet, och satsa på dig själv och ditt välmående. Under helgen ligger fokus på ditt hem, din familj och de som står dig närmast i din vardag. Nyheterna som kommer nu är blandade, både positivt och mindre kul, men se till att inte undvika att prata med en förälder, ett syskon eller annan familjemedlem som söker dig, även om du just nu känner att du har för mycket annat. Det är viktigt att hålla kontakten nu, även om ni inte håller med varandra i allt alltid.

Mest romantiska dagar: 9 & 10 mars
Lyssna på: Erik Lundin, Nebay Meles & Arif – Vingar
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
En flirt går rakt in i ditt liv nu, kära Skorpion, eller så är du i din mest kreativa fas på länge. Romantiken slår i taket i början av denna vecka, och någon verkar inriktad på att visa exakt hur mycket du betyder för dem nu, eller så bestämmer du dig för att visa din sötnos samma sak. Om du precis träffat sötnosen eller inte spelar ingen större roll, du går på en stark magkänsla nu. Attraktionen som uppstår är kraftig, och du vet exakt vad du vill (ha). Helgen lockar med många små eller en stor social aktivitet, men se upp för att umgås tills du inte orkar mer. Du blir lätt irriterad och konfrontativ om du hamnar i ett sällskap du inte trivs i, och har inga problem med att starta intensiva diskussioner. Stå gärna på dig nu, men var beredd på att andra kan tycka att det blir ordentligt obekvämt.

Mest romantiska dagar: 7, 8, 9, 10 & 12 mars
Lyssna på: 6LACK feat. Jhené Aiko – First F*ck
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Fina nyheter från din familj eller på hemmaplan peppar upp veckan, kära Skytt, och kommer dessutom med goda finansiella förändringar också. Du får hjälp till eller äntligen bekräftat att en ekonomisk möjlighet är öppen för dig, och det är bara att tacka ja nu. Din drivkraft är stark, och i mitten av veckan märker du att din produktivitet bara ökar. En stor jobb- eller skoluppgift som ska vara klar till helgen klarar du med bravur, men se upp för att det kommer vara en utmattande utmaning. Helgen spenderar du helst i viloläge. Se upp för att stämningen kan bli dålig om du kombinerar helgen med att träffa familj. Andra framstår lätt som naiva och flummiga nu enligt dig, och ditt tålamod för detta är inte på topp. Kom ihåg att du har lätt för att säga lite för mycket, lite för snabbt, och försök välja dina ord väl för att undvika konflikt.

Mest romantiska dagar: 9 & 10 mars
Lyssna på: King YK feat. Manny Little – Goddess
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
En kort resa eller flirt livar upp början av veckan för dig, kära Stenbock, och det här öppnar upp för att du ska kunna nå ett personligt mål. Du kan vara otroligt nöjd med dig själv nu, men glöm inte att tacka de vänner som stöttat dig för att komma dit där du är nu. En flirt får ordentlig fart i mitten av veckan, och attraktionen mellan er två är inte att leka med. För studerande Stenbockar väntar en prövning i skolan i slutet av veckan, som blir ett kraftprov som kräver sin vila efteråt. Stenbockar som kommer hem efter en lång resa känner likadant, och helgen blir lugn om än en aning rastlös när du samtidigt som kroppen vilar, längtar efter att jobba vidare med ett projekt. Du har svårt att bara vara nu, speciellt om du har en flirt på gång som du hoppas få igång något mer med, eller om du tvivlar lite kring en ny relation. Låt det ta sin tid.

Mest romantiska dagar: 7, 8, 9, 10 & 12 mars
Lyssna på: Dave B – Olive Oil
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Goda nyheter kring pengar är temat för veckan, kära Vattuman, så du har all anledning att fira. I början av veckan är det dina direkta inkomster som får en fin push framåt, medan helgen kommer med goda nyheter kring investeringar, besparingar, lån och skulder. Du kan också uppleva att det händer mycket i en relation nu, där ni hittar sätt att deala med känslor av kontroll, avundsjuka  och svartsjuka. Det kan bli ett tufft snack att ha, speciellt om det här inkluderar eller handlar enbart om en vän, och inte en sötnos. Alla sorters triangeldraman kan bli känsliga och flamma upp nu, så var försiktig. Å andra sidan har du en bra känsla för var du står i förhållande till alla inblandade, och oavsett om din flirt är sur på din kompis eller ditt syskon irriterar sig på din partner så har du dina känslor under kontroll.

Mest romantiska dagar: 9 & 10 mars
Lyssna påTaylor Bennett feat. Kyle & Luke Tennyson – Favorite Colors 
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Strålande nyheter inleder din vecka, kära Fisk, och du får fira stort och bli firad stort av vänner och sötnosar nu. Oavsett om det är födelsedagen i sig du firar, eller något annat stort, så är du omgiven av personer som peppar, stöttar och hejar på dig nu. En flirt kan få ordentlig fart i mitten av veckan, och saker händer fort nu. Framåt helgen är det dags att reda ut saker i en relation som har haft oklarheter kring sig, och det här snacket är inte helt enkelt att ha. Om detta gäller någon du jobbar med kan det bli riktigt känsligt, men även om du och din partner bråkar om till exempel ditt jobb. Blanda inte nöjen med affärer nu, men våga stå för vad du tycker och känner. Det kan ingen ta ifrån dig.

Mest romantiska dagar: 7, 8, 9, 10 & 12 mars
Lyssna på: Mula Gang – Flip It
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

LOADING..