Tror ni på karma?

 
 
Något som är intressant med astrologi förutom alla dagliga planethändelser, månar, hur vi passar ihop med folk, hur vi har det med utmaningar eller flöde så har jag börjat titta mer och mer på olika karman jag har med personer i mitt liv. Jag tycker att det är så spännande! Och det gör att jag också ”förstår” relationen på ett helt annat sätt eller kan ha överseende med saker. Jag tror ändå att ni är många som upplevt vid ett första möte med någon, att det känns bekant? Eller att någon person i ens liv bara känns sådär självklar från allra första stunden? Helt klart värt att ta sig en titt på.
 
//N
  1. Hej fina du !
    Finns koppling mellan astrologi och karma ? Kan du berätta för oss om Norra noden och södra Noden tack ! Jätte fin sida

  2. Hejsan !
    Jag är intresserad av astrologi karma berätta för oss vad kan man hitta sånt på sitt horoskop eller nåt annat som du själv ska berätta mycket spännande Önskar dig en fin dag Hälsningar Lina

  3. Hejsan !
    Det är mycket intressant ämne astrologi karma Hoppas att du kan berätta för oss , hur kan man veta om man har dålig karma eller bra karma inom astrologi Tack snälla Toppen !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..