Fullmåne

 
 
På söndag är det återigen dags för månadens fullmåne som faller i Jungfrun på ca 22 grader. Jungfruns områden är bland annat vår hälsa, hur vi äter, rör på oss, vår egen connection med moder jord och därför kan vi bli extra påminda om hur viktigt det är att ha en stadig grund att stå på. Den påverkan som vi faktiskt själva kan göra med vår kropp, med vår tid och vad vi kanske även väljer att fokusera på i våra tankar. Mittemot månen står ju Solen i Fiskarna som på många sätt berör oss mer på djupet, vårt innersta väsen och våra känslomässiga behov. Nu finns där utmärkta tillfällen till healing, komma över saker, ta emot förlåtelse och få rensa ut allt negativt. En fullmåne kan peka på det som inte länre är hållbart i våra liv, det ger oss en spark där bak till att ta steget och förändra även om det i stunden kan kännas mer olustigt. Nödvändigt! Månen står också i olika aspekter till andra planeter vilket gör attvi kan behöva ställa oss vissa frågor. Vad behöver jag släppa i mitt liv för att komma vidare? Vad lägger jag fokus på som egentligen inte ger mig något tillbaka? Hur kan jag leva ett mer tillfredsställande liv här och nu?
Kolla i ert personliga horoskop vart månen faller så ser ni inom vilket område ni berörs.
 
//N
    1. Hej Carina! Kul att du gillar min sida 🙂 Jag har tyvärr inte hunnit skriva hur tecken eller husen påverkas men vet du vart månen faller i ditt personliga horoskop? Ha det fint!

    1. Okej men då skulle denna måne kunna innebära att du avslutar något kreativt projekt, äntligen blir färdig med saker som ligger nära hjärtat, en passion, kan handla om barn eller något som gör att du hamnar i rampljuset.. Beror såklart på din livssituation men hoppas du fått svar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..