Helgastro 10 mars – 12 mars

Väduren avslutar ett projekt, bryter en ovana eller lämnar in en stor uppgift nu. Det här är och har varit en ganska utmattande process, så din pepp på livet och är ganska begränsad just nu, även om du har roliga planer på gång. Du har mycket att göra denna helg, samtidigt som dina planer går ut på att du har all tid i världen. Det är lite svårt att hitta balansen, men se upp för att spendera mycket pengar för att göra saker roligare. Din ekonomi är under lite press nu. Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Helgastro, Horoskop, Scorpio Rising, Astrobloggen, Astrologi

Oxen gör en storsatsning på ett kreativt projekt nu, eller får äntligen utforska dina romantiska känslor för någon. Det är en positiv tid på många sätt, men se upp för att du också kan uppelva något av ett antiklimax. Inte för att saker inte blir så härliga eller bra som du hoppats, men för att omständigheter runt omkring gör att det är svårt för dig att koppla av. Du upplever lätt att du bär på för mycket ansvar eller stress nu, och att personer omkring dig inte hjälper dig att hantera detta. Samtidigt har du en boost av energi nu, som du verkligen bör ta vara på. Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Tvillingarna landar hemma efter en lång resa, får stora nyheter från någon i din familj eller flyttar (ihop) nu. Det är mycket fokus på ditt hem, men kanske också din barndom eller någon som varit viktig för dig tidigare i livet, och som du nu på något sätt kommunicerar med. Det är tyvärr inte den lättaste helgen som väntar, för konflikter uppstår lätt nu och du tappar lätt bort dig i dina egna tankar och planer, medan någon vill ha tydliga svar från dig. Var snäll mot dig själv, för du bär på mer stress än vanligt nu. Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Kräftan gör en kort resa, får ett speciellt besök eller sakas om ordentligt av en flirt denna helg, och det är på många sätt positivt och bra det som händer. En sötnos kan klämma till hjärtat precis på rätt ställe nu. Samtidigt finns en känsla av stress, och även höga förhoppningar och förväntningar på dig från vänner. Du upplever lätt att andra vill att du ska peppa upp stämningen eller ta hand om dem, medan du själv är ganska sliten och helst skulle få bli omhändertagen. Var lite försiktig i alla sorters känsliga relationer nu. Kräftans årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Lejonet får goda ekonomiska nyheter denna helg, och inte minst kan de komma från en oväntad plats. Du hoppas säkerligen på något mer än flyt med pengar, och det finns många förväntningar på kärlek hos dig just nu. Tyvärr kan denna helg bli något av ett tufft uppvaknande. Det är inte nödvändigtvis så att du inte får svar från en flirt eller inte vibar med din sötnos, utan utmaningen ligger i att du antingen inte riktigt vet längre hur du känner, eller att saker rent praktiskt inte fungerar som du vill. En hel del förvirring såväl som irritation, avundsjuka och savrtsjuka ligger också luften. Men även detta ska ju tas itu med någon gång… Lejonets årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Jungfrun samlar ihop mängder av kraft och åstadkommer underverk nu. Det låter stort, och det är det! Du når ett personligt mål med råge, och du kan verkligen fira denna helg – även om det inte blir förrän på söndag kväll. Många Jungfruar sitter böjda över arbete och fix denna helg, men helgen bjuder också på en chans att reda ut missförstånd med en bästis, partner eller familjemedlem. Visa din allra mest diplomatiska och förstående sida, samtidigt som du försöker vara ärliga med dina känslor. Det blir säkert läskigt eller känsligt, men ni har mycket att vinna på att prata ut nu, och slippa framtida missförstånd och irritation. Jungfruns årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Vågen tar väldigt gärna en paus denna helg, och bara vilar. Helst av allt är telefonen avstängd och lugnet på plats tidigt under helgen, men det kan också bli precis tvärtom – alldeles för mycket att göra eller ny information som plötsligt dyker upp just som du tänker att du ska få chilla. Att ny information dyker upp låter kanske inte så farligt, men hemligheter som breakar eller dramatiska avslöjanden kan skaka om ordentligt nu. Det kan till och med vara du själv som avslöjar något stort, utan att du ens är medveten om att det är det som händer. Men som sagt, helst av allt tar du en paushelg och bara tar hand om dig själv. Vågens årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Skorpionen avslutar veckan med en social skräll, där du lyckas squeeza in hur mycket umgänge och häng som möjligt under rekordtid. En stor magisk fest, ett efterlängtat häng eller till och med en gruppresa gör dig på dunderfint humör nu, och inte minst blir det lite extra härligt om du har en sötnos att spana på eller vid din sida. Attraktionenspotentialen är på topp nu, så det kan bli spännande på fler än ett sätt. Se bara upp för att dina finanser inte håller med om hur du vill leva ditt liv, så att du i slutet av helgen fortfarande känner dig rik på mer än bara ett sätt. Plötsliga och höga räkningar är ingen omöjlighet nu. Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Skytten gör ett hästjobb nu för att liksom visa vad du går för, och du vill väldigt gärna imponera på en chef, lärare eller till och med en familjemedlem. Det är väldigt viktigt för dig att andra litar på vad du gör, vilka planer du har och var du är på väg nu, och de som står i din väg är du inte intresserad av att argumentera med. Se upp för att det kan bli konfliktfyllt just om du har en spänd relation där du hoppas på bekräftelse med någon du bor med, eller med just någon i din familj. Ett känsligt ämne som ligger dig otroligt varmt om hjärtat kan dra igång intensiva diskussioner nu. Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Stenbocken återvänder hem efter en lång resa, lämnar in en stor uppsats, kämpar med en hemtenta eller avslutar en stor kurs nu, och det är en härlig känsla att bli färdig, att landa. Många Stenbockar ser fram emot en väldigt lugn helg, i alla fall så fort allt praktiskt är färdigt, men kan bli lite besvikna när vilan inte är lika roligt som firande, eller när firandet inte blir så roligt eftersom du är för sliten. Så gör gärna lättsamma planer som är lätta att ställa in nu, speciellt om du vill undvika besvikna vänner eller flirtar. Å andra sidan kan en fysiskt spännande relation bli extra het nu, speciellt om sötnosen rest långt eller tidigare verkat omöjlig att nå. Stenbockens årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Vattumannen gör upp med viktiga ekonomiska praktikaliteter nu, ser över ett lån, din budget eller gör en liten inventering av tillgångar denna helg. Det kan komma stora nyheter som hjälper dig att göra denna tydliga plan nu, eller så får du hjälp av en vän att inse att du helt enkelt borde ha lite koll. Om det har stormat i en vänskaplig relation nyligen, där svartsjuka eller avundsjuka har spelat en roll så bubblar detta upp nu, och det är dags att prata ut. Det är oftast en stor utmaning för dig att prata om känslor, men denna gång verkar du ha bearbetat dem så pass länge att du faktiskt vet precis vad du ska säga – även om det inte gör konfrontationen mindre läskig.  Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Fiskarna lägger fokus på en relation denna helg, eller öppnar upp och funderar mer öppet kring på vilket sätt du vill förändra hur du bygger relationer. Du är lätt onödigt hård mot dig själv, eller andra, nu, och det kan vara viktigt att utforska varifrån dessa känslor kommer ifrån. Missriktad ilska eller frustration kan lätt blossa upp om du inte känner att andra är ärliga eller bemöter dig nu. Samtidigt är det en väldigt fin helg, där du också kan se tydligare var du står i förhållande till andra. De personer som gör dig besvikna nu, lämnar du gärna bakom dig, för att göra rum för de som verkligen förtjänar en plats i ditt fantastiska liv. Fiskarnas årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..