Veckans Horoskop 13 mars – 19 mars

Väduren
21 mars – 20 april
Du städar undan de sista delarna i ett projekt i början av veckan, kära Vädur, och hittar tillbaka till din mer vardagliga rutin. En slitig arbets- eller skoluppgift lägger du bakom dig, såväl som en fysisk utmaning som du gått igenom. Andra lyssnar gärna på vad du har att säga nu, så denna vecka bör du passa på att försöka sprida ut tankar och idéer du har, såväl som information du känner att andra borde ta del av. Många bra samtal fyller veckan, såväl som insikter och en del planer på resor framöver. Planera inte för långa resor bara, för sådana planer är svåra att få till nu. För Vädurar med höga förhoppningar på en utbildning, förväntningar inför ett långväga besök eller planer på att snärja någon som är svår att charma så kan helgen bli något av en besvikelse. Men misströsta inte! Det dyker upp något annat härligt inom kort som förgyller tillvaron för dig till 100%, och du känner troligen igen detta härliga från några veckor sen.

Veckans Horoskop

Mest romantiska dagar: 13, 14, 15, 18 & 19 mars
Lyssna på: Trevor Dandy – Is There Any Love?
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Efter att precis haft en galet romantisk eller kreativ helg som varit intensiv på många plan, kära Oxe, så landar du nu i en vecka där kommunikation spelar en viktig roll. Du kan ha varit med om mycket som påverkat dig nu, utan att ha förklarat för andra var du befinner dig, vad du känner och allt som hänt. Den här veckan öppnar du upp, släpper in andra och catchar upp dem med var du är redan emotionellt och mentalt. Om du sedan helgen redan har en känslig situation med en vän så kan du släppa något av en sanningsbomb nu som får dem att bli rätt skakade. Det handlar främst om att du upplever att denna vän varit onödigt kritisk eller rent ut okänslig, och att du saknat stöd. Du kan också behöva medla mellan två vänner som har en pågående konflikt, konfrontera någon som lånat dig pengar eller om du själv lånat pengar behöva betala tillbaka, oavsett hur olägligt det är. Men i längden är det värt det, såväl för hus- som den egna friden.

Mest romantiska dagar: 15, 16 & 17 mars
Lyssna på: Dolce – Hand i Hand
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du har haft så mycket annat att tänka på att du inte hunnit vara ditt vanliga spontana, rastlösa och sociala jag den senaste tiden, kära Tvilling, men nu är peppen tillbaka. Framförallt längtar du efter att få snacka med bästisar och hänga med de som känner dig bäst, få berätta allt som hänt dig, men också för att få höra allt möjligt skvaller. För Tvillingar som jobbar i projekt eller har ett viktigt snack framför sig vad gäller framtid, jobb och skola, så kan det bli en tuff helg där saker inte alls går som du hoppas på. Det gäller att du står på dig och inte tar någon skit, och ser upp för att andra är hårdare än menat. Missförstånd och känslighet blandas med hårda ord, irritation och en viss känsla av maktkamp nu. Samtidigt får du en fin chans att verkligen hitta tillbaka till en vän du saknat nu. Ta vara på den men var också ärlig med vad som gjorde att ni två gled isär. Du känner mycket på att praktisera uppriktighet nu.

Mest romantiska dagar: 13, 14, 15, 18 & 19 mars
Lyssna påMF Doom feat. Mr Fantastik – Rapp Snitch Knishes
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du befinner dig på en utmärkt plats för att inspirera andra, kära Kräfta. Du har precis hämtat en massvis inspiration i ett projekt, en kort resa eller en flirt, och denna vecka pushar du dig fram genom att känna rätt personer eller veta vem du ska vända dig till nu. Andra är öppna för att snacka framtidsplaner med dig, men se upp med att lova att leverera något denna vecka. Snacka går bra nu, men att få saker gjorda är inte din stora grej just nu. Du hamnar lätt i en spiral där du skjuter upp saker, vilket skulle kunna förvandla en potentiellt härlig helg, till en rätt stressig historia. Å andra sidan har du chansen att träffa precis rätt person för att ändå kunna klara deadlinen eller vad det nu kan vara, men detta lyckosamma möte kan inte visa alls lika bra hur starka dina kvaliteter är. Det tar emot, men dubbelkolla detaljer och titta igenom och uppdatera veckans att-göra-lista ett par extra gånger nu.

Mest romantiska dagar: 15, 16 & 17 mars
Lyssna på: Lloyd feat. Lil Wayne – Girls Around The World
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Din ekonomi har precis fått en push framåt, kära Lejon, så det är klokt av dig att lägga undan pengar på ett sparkonto nu, eller göra någon form av investering om du har möjlighet. Du är nämligen på väldigt bra humör nu, och risken att du blåser de där cashen på nöjen är stor. Men självklart kan du unna dig något härligt nu! Undvik bara att spendera de där pengarna som du skulle kunna komma att ångra när det roliga är slut, eller att vara alltför generös mot någon som inte skulle göra samma tillbaka. Det finns risk att du känner dig utnyttjad eller irriterad om du är alltför givmild nu, speciellt under helgen. Samtidigt är du på ditt allra mest storsinta och inspirerade humör just under helgen, och planeterna är i sin tur generösa mot dig. Ett lyckosamt men oväntat möte med någon som berört dig djupt värmer hjärtat nu.

Mest romantiska dagar: 13, 14, 15, 18 & 19 mars
Lyssna påChance The Rapper feat. T-Pain, Kirk Franklin, Eryn Allen Kane & Noname – Finish Line/Drown
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Det händer mycket kring dig just nu, kära Jungfru, och den här veckan ligger du i med att sprida ut dina idéer och hitta rätt information. Leta aktivt reda på saker som skulle kunna förenkla din vardag nu, och ta till dig av välkomstrabatter, bonusar och andra erbjudanden för att hålla kostnaderna nere. Om du föredrar att göra saker själv är det här veckan då din DIY-känsla är som allra bäst, men du har också lätt för att inspirera andra till att få saker gjorda. Vänner söker sig gärna till dig för råd och stöd nu, men se upp för att ge alltför mycket av din kraft och energi, för du kan lätt bli ordentligt irriterad på någon som du upplever begär för mycket, speciellt någon du bor med eller någon i din familj. Du kan också väldigt lätt hamna i en situation där du medlar mellan två nära nu. Det gör du med bravur.

Mest romantiska dagar: 15, 16 & 17 mars
Lyssna på: Dirty Projectors – Keep Your Name
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Du har nått en viktig insikt den senaste tiden, kära Våg, och det här ger dig massor att prata om. Du vänder dig gärna till en bästis eller en partner för att bara prata ut, eller omvandlar energin till inspiration till ett projekt tillsammans med någon. Du har också chansen att charma någon rejält nu, så oavsett om du behöver hjälp med en uppgift eller vill bjuda ut någon på dejt så når du fram med ditt budskap tydligt nu. Till och med någon som tidigare nobbat dig eller spelat svårfångad kan studsa tillbaka nu. Se bara upp för att gå på får hårt i en flirt, eller förvänta dig något stort och överdrivet allvarligt. Ni två kan plantera något fint nu, men det kommer ta sin tid innan det växt rötter.

Mest romantiska dagar: 13, 14, 15, 18 & 19 mars
Lyssna på: The Radio Dept. – Occupied
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du får mycket gjort denna vecka, trots att du är relativt slutkörd efter en intensivt social helg, kära Skorpion. Det kan ta lite tid för dig innan du tar tag i några sociala trådar igen, vilket kan leda till att andra känner sig lite bortglömda eller ouppskattade. Se speciellt till att en potentiell flirt eller sötnos känner sig sedd och hörd. Din ekonomi är inte heller på topp, och du kan till och med få lite tuffa ord slängda åt ditt håll från någon som bryr sig om dig och inte tycker att du varit tillräckligt noggrann nu. Det kan också hända att det blir precis tvärtom, och att det är du som måste ryta ifrån. Om du har några som helst finansiella problem just nu, så ta tag i dem så snart som möjligt. För dig med en mer eller mindre stabil sötnos kan veckan bli ovanligt het, men se upp för att oväntad svartsjuka kan flamma upp. Läs inte in för mycket i din sötnos interaktioner med andra.

Mest romantiska dagar: 15, 16 & 17 mars
Lyssna på: Nicki Minaj feat. Drake & Lil Wayne – No Frauds
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Du charmar lätt vem som helst denna vecka, kära Skytt, och det är väldigt användbart för dig nu. Det hjälper till exempel till i en romans, men det kan också fungera för att få igång ett kreativt projekt du drömmer om. Dröm stort nu, och tillåt din mer skapande sida få blomma ut nu om du kan. Det blir antagligen inte som du tänkt dig, men spännande ändå. Du har lite svårt med humöret denna vecka dock, och det är ingen vidare idé att försöka konfrontera dig om just någonting. Du blir lätt defensiv, speciellt i konflikter med syskon eller andra familjemedlemmar, och säger troligen saker du kan få komma att ångra. Å andra sidan väntar en romantisk helg, där ditt hjärta kan ticka igång för någon som du absolut inte trodde att du hade känslor för.

Mest romantiska dagar: 13, 14, 15, 18 & 19 mars
Lyssna på: Spice – Indicator
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
En viktig resa har kommit till ett slags slut, kära Stenbock, och du är full av tankar och idéer som du vill prata av dig om. Du vänder dig lite extra gärna till någon i din familj eller släkt nu, eller skickar till och med iväg ett meddelande till en gammal barndomsvän. Försök att hålla ett lugnt tempo i övrigt denna vecka, med mycket tid för vila. Det är lätt för dig att säga ja till saker som du egentligen inte vill göra nu – ett big no-no om du vill ha energi kvar till helgen. Ett bra tips är att ta en riktig hemmasittarhelg, kanske till och med fejka en förkylning för att slippa förklara varför du hoppar alla aktiviteter. Du bär på mycket som du känner att du behöver få ordning på nu, och undviker därför gärna omgivningens brus. Men om en sötnos du tycker mycket om vill ligga bredvid dig i sängen är det självklart inget problem.

Mest romantiska dagar: 15, 16 & 17 mars
Lyssna på: Nosizwe – So Gone
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du är emotionellt slut i början av veckan, kära Vattuman, och slår därför gärna på den sociala autopiloten. Det funkar bra för dig att göra det, och du hamnar i lättsamma, roliga samtal och hittar massor av nyfikenhet inom dig nu. På många sätt blir det därför en rolig och stimulerande vecka, samtidigt som du återhämtar dig från allt som pågått samtidigt den senaste tiden. Se upp bara för att det kan bli dålig stämning i en vänskap under helgen, när du hamnar i en konflikt med någon som inkluderar pengar, svartsjuka eller avundsjuka. Någon kan också konfrontera dig med något som du själv valt att blunda för länge. Som tur är har du ett syskon eller någon ny person i ditt liv som stöttar dig, och ger dig precis det du behöver.

Mest romantiska dagar: 13, 14, 15, 18 & 19 mars
Lyssna på: M.I.A. – Space
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Du har umgåtts så intensivt med någon att du börjat undra var hen slutar och du börjar, kära Fisk, men denna vecka får du mer tid att få ordning på saker i ditt liv. Framförallt kan du organisera upp din ekonomi nu, vilket visar sig vara en mycket god idé. Du är också på ett ordentligt flirtigt humör, och oavsett om du har en sötnos eller flirtar med en så är du på hugget nu, och visar tydligt hur du vill ha det. Helgen kommer med lite tråkiga vibbar när du hamnar i tjaffs med någon på jobbet eller i skolan, och det här kan sätta dig ur balans rätt ordentligt. Om bråket handlar om pengar får du snabbt hjälp eller stöd, men oavsett vad som blossar upp, så hittar du snabbt rätt lösning, speciellt om det är att tänka på något heeelt annat ett tag.

Mest romantiska dagar: 15, 16 & 17 mars
Lyssna på: Wanda Jackson – Funnel Of Love
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

LOADING..