Helgastro 17 mars – 19 mars

Väduren inleder helgen med en djup besvikelse eller förväntan som spricker – men tappa inte hoppet utan lyssna ordentligt. Det kanske inte blir den utbildning du hoppats på, en resa eller ett besök ställs tråkigt nog in – oavsett vad det är som inte blir eller är som du tänkt dig, bär dessa ”hinder” faktiskt på en helt annan möjlighet som du länge kan ha bett om att få, bara det att du inte ville få den såhär eller just nu. Men förutom detta tråkiga och svåra så finns också en stark chans till romans, eller fin vänskap, nu, speciellt under lördagen då någon du trodde hade tappat intresset visar alltmer nyfikenhet och tar sig in i ditt liv på ett nytt sätt. Andra dras till dig när du själv känner dig som minst spännande nu. Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Helgastro, Horoskop, Scorpio Rising, Astrobloggen, Astrologi

Oxen får vara försiktig med sina känslor denna helg, för du ger lätt för mycket till vänner, tills du plötsligt känner NEJ och STOPP.  En vän som ännu en gång gör precis det som du retar dig på eller avskyr allra mest puttar dig verkligen över kanten nu, och det här kan sluta i en ganska duktig fight. Försök ha is i magen – även om det kommer bli extra svårt, för du har verkligen passionen och faktan på din sida. Kom bara ihåg att det är någon som antagligen inte mår så bra som du är på väg att köra över, så var varsam. En stark kärleksvibb uppstår sedan under lördagen, och varifrån den kommer är omöjligt att förutspå, men den är också omöjlig att missa. Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Tvillingarna har skarpt läge under fredagen, när du tar ännu ett stort beslut kring din framtid. Det här kan mycket väl innebära att du bryter ett avtal med en arbetsgivare, eller att du med anledning av ett nytt jobb, en utbildning eller en ovanlig möjlighet bryter upp med en vän, någon du samarbetar med eller en partner. En rejäl fight hänger i alla fall i luften, och din framtid är definitivt inblandad i denna konflikt. Som tur är har du ett enormt stöd av de som gillar dig bäst, och du kommer bli mer än förtjust över den form av kärlek och stöd som dina vänner ger dig nu. Ett span som också är eller varit en flirt kan höra av sig med ett erbjudande nu. Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Kräftan får inte den lättaste starten på helgen, när en stor förhoppning du haft på en resa, ett besök, ett magiskt inspirerande möte, visar sig bli något helt annat – eller inte bli av alls. Många Kräftor åker på en ordentlig bakläxa nu och måste jobba, göra om och plugga in under helgen, eller blir på andra sätt fast i tråkiga måsten istället för att förverkliga ett mål. Istället får du chansen att genom ett lyckosamt möte under lördagen knyta en kontakt som kan bli hur användbar som helst i framtiden, alternativt så uppenbarar sig en skruvad men härlig idé tillsammans med en vän. Enjoy! Kräftans årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Lejonet får hålla hårt i sitt hjärta och ego denna helg, för du känner dig lätt skadad av andra nu. Hårda kommentarer, inställda dejter, slut på passionen – det är svårt för dig att hitta något positivt vare sig i kärlek eller i kreativt projekt som vanligtvis peppar dig just nu. Det kan vara pengar som är den stora boven i dramat, men det kan också ligga en djupare känlsa av att du (eller ni) missar chansen till något magiskt nu. Du kan också rent praktiskt ha missat något – en deadline, ett ansökningsdatum eller ett viktigt mail. Men låt inte det här förstöra helgen, för den bär också på oväntade och härliga nyheter från ett udda men spännande håll. Lejonets årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Jungfrun ställer till med problem på hemmafronten utan att ens mena det, när du pushar din partner, sambo, roomie eller någon i din familj lite för mycket. Risken för att de exploderar tillbaka, eller stänger ned känslolivet totalt och istället ignorerar det hela, är stor. Se också upp för att låta en partner eller sötnos träffa dina föräldrar just denna helg. Om det är i din hemsituation som det råder ett problem är det dock bättre att ta tag i detta här och nu. Ingen av er kommer må bättre av att den här dåliga stämningen får sätta sig. Glada ekonomiska nyheter överraskar under mitten av helgen och piggar upp om inte annat. Jungfruns årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Vågen gör klokt i att inte försöka få för mycket gjort under helgen, speciellt inte under fredagen. Du är gärna ambitiös och lägger ribban högt, men disciplinen är det sådär med. Skapa inte massa skuldkänslor i onödan, som dyker upp när du ena sekunden gör planer som du timmen efter måste ställa in. Undvik också, kanske mest av allt, att försöka stressa in ett träningspass när du egentligen är helt slut, eller att åka på en spontan helgresa utan att kolla av läget med vad du egentligen orkar med först. Å andra sidan är det helt rätt att spontant och under de allra ovanligaste av former bjuda ut en sötnos på dejt, eller på annat sätt meddela ditt romantiska intresse för någon. Kärleksbudskapen kommer i flera olika former nu.  Vågens årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Skorpionen vill så gärna, så gärna spendera pengar och leva det goda livet nu, vilket ofta innefattar just lyxen att kunna unna dig lite vadsomhelst. Tyvärr är det ekonomiska läget inte särskilt tillåtande för detta, vilket gör dig lätt irriterad – du är hur inspirerad som helst! Du kan också råka ut för en allvarlig släng av svartsjuka nu, och bara att set din sötnos eller flirt i närhet av vemsomhelst kan få alarm att gå igång inom dig. Chilla. Det här är inte din coolaste tid, men försök att låta bli att göra den här fjädern till en höna. Istället hittar du lätt om du bara försöker, din kreativa livsnjutarvana-trogen, ett annat sätt att ha en kvalitativ-mysarhelg utan att spendera cash nu, med något som alltid räddar dig när du har en grå dag. Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Skytten trivs inte med känslan av att vara det minsta fångad nu, och framförallt inte omgiven av massa känslor. En helg med familjen rekommenderas verkligen inte, men till och med bara i ditt eget hem kan det blir trist stämning när du tar upp viktiga frågor som andra verkar undvika, och istället enbart kontrar med känslor – eller tvärtom. Den eller de du hamnar i konflikt med har ett helt annat perspektiv än du, och chansen att ni ska hitta varandra just nu är inte så stor. Låt saker lugna ned sig. En oväntat romantisk vändning mellan dig och någon du pratat med som en vän, eller ett kärleksbevis från någon du trodde glömt dig värmer och får dig på bättre humör nu. Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Stenbocken tar inte emot någon skit denna helg, utan delar istället ut egna smällar i form av att berätta sanningar, kasta iskalla blickar eller sylvassa kommentarer – men bara mot de som förtjänar det. Den här helgen tar du ingen skit från personer som du inte verkligen bryr dig om, och du har den senaste tiden känt att det blivit för mycket b-s från vissa i din närhet, och att dessa personer dessutom ständigt kommer undan med detta. Nu säger du ifrån, står upp för någon eller något, och kräver den respekt du och andra förtjänar med de medel du kan. Ett meddelande som fyller dig med kärlek och gör dig oväntat sentimental dyker upp under söndagen, och kommer allra troligast från en familjemedlem eller barndomsvän. Stenbockens årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Vattumannen hamnar lätt i konflikt med en vän nu, kanske flera stycken, och allra troligast är det pengar ni inte kan komma överens om. Det här bråket triggar igång massor av oro hos dig, men är troligen en total bagatell för de av dina vänner som är inblandade. Försök att inte göra en så stor sak av det inför dem, utan istället fundera på varför du själv bryr dig om deras åsikter – eller är så snabb att tolka dem kritiskt istället för att lita på att de litar och tror på dig. Ett syskon eller en ytlig bekant, allra helst en flirt, delar ut en välbehövd komplimang och massor av beröm, men chansen är också stor att en gammal romans dyker upp igen bara för att höra hur läget är…  Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Fiskarna tar itu med en konflikt på jobbet, ett problem som inte gett sig eller en uppgift i skolan som ingen annan vågat ta sig an. Din irritation och frustration över att behöva göra detta går inte att ta miste på, men räkna inte med att någon kommer att våga bemöta dig eller våga fråga dig ens hur läget är, för alla vet att de har dig att tacka. Om du får tuffa besked efter att ha sökt ett jobb, sökt en viss semesterperiod eller hoppats på en ny position så är det här ett av de sista stora tuffa beskeden på länge. En positiv överraskning på kontot i form av present, vinst eller bonus blir någon slags plåster på såren – vi är trots allt fortfarande i din födelsedagsperiod. Fiskarnas årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

 

  1. Helt galet hur du alltid lyckas pricka in horoskopen, så träffsäkert! Förundras varje gång jag besöker din blogg, har följt dig sedan december 2013 och vill bara säga att du är riktigt grym på det du gör, fortsätt vara du! Kramar, :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..