Horoskop vecka 12

 
 
Väduren
Nu är det äntligen dags för dig att kliva fram i rampljuset för ett tag kära Vädur. Lägg ditt krut och fokus på din buisness eller något kreativt projekt. Saker som du brinner för kommer flyta på allra bäst och du får dessutom väldigt lätt med dig andra människor på tåget om det behövs. Även långsiktiga planer kan vara bra att ha i bakhuvudet när du agerar, hur vill du att din närmaste tid ska se ut och vad kan du själv göra för att underlätta vägen dit?
 
Oxen
Du behöver se över en del händelser som varit, blicka tillbaka på hur du hanterat olika situationer och försöka få koll på läget kära Oxe. Ägna dig åt att varva ner, slappna av och inte ha för bråttom med något. Dina känslor kan lätt svämma över och dina reaktioner kan överdrivas något om du inte har fått ett tydligt svar eller besked om något som berör dig. Tänk på att ta hand om din kropp istället, yoga, meditera, stretcha och skapa ett utrymme för t ex kreativt skapande.
 
Tvillingarna
Detta kan bli en superbra vecka där du får utlopp för din sociala bit mer än någonsin kära Tvilling. Se till att ha telefonen framme eftersom du kommer behöva lägga in en del nya nummer nu. Även nätverka på sociala medier kan få ett språng och du har lätt för att knyta kontakt med människor som har samma inställning till livet som du själv. Eftersom du också ha enklare för att påverka andra är det läge för att berätta om dina planer och vara ärlig med dina avsikter.
 
Kräftan
Den här veckan anländer med fullt fokus på din karriär eller någon talang du har kära Kräfta. Du är målmedveten och riktigt taggad på att gå ditt eget håll nu där ingenting får komma i vägen för dig. Det lyser go om dig vilket underlättar när du ska ha ett samtal med någon som är i en högre position och där du kanske också behöver någon som tror på dig och dina idéer. Håll dig till det du vill och tror på så kommer resten att lösa sig och du kan andas ut.
 
Lejonet
Den här veckan erbjuder dig väldigt många steg framåt i livet på olika plan kära Lejon. Nu handlar det endast om dina egna begränsningar och vad som kan stoppa dig från att lyckas. Ditt sinne kommer kännas lättare och energierna är på verkligen på topp. Vill du utveckla någon idé till verksamhet kan du glida på ett bananskal just nu. Tänk stort och långt över dina egna horisonter, det kommer gynna dig och dessutom handlar det ju om vad som BIG för dig.
 
Jungfrun
Nu glider du in i en period där du kanske behöver suga lite på karamellen och dra ner rullgardinen ett tag kära Jungfru. Låt dig först och främst hitta ditt space och dyk gärna ner i spännande ämnen som intresserar och inspirerar dig att ta nya kliv i livet. Utmärkt tid för att också våga prova något nytt som tarot eller annat andligt och mystiskt. Du söker liksom lite svar på meningen med allt och du kan behöva hitta olika vinklar som får dig att se saker ur andra perspektiv.
 
Vågen
Den här veckan ger dig möjligheten att se över dina relationer och vilken roll du tar för egen del kära Våg. Om du söker efter ett svar eller blir osäker i olika situationer ska du ta tillfället och stå upp för dig själv mera. Hitta en bra balans mellan att ge och ta är otroligt viktigt nu. Du kan möta någon som kommer ha större betydelse i ditt liv ochantingen kan det handla om en själsfrände, en djupare vänskap eller någon du bestämmer dig för att samarbeta med.
 
Skorpionen
Den här veckan är det bra om du har som mål att styra upp saker runt om kring dig kära Skorpion. Försök se till att rensa och sortera på dina ställen där du hänger, hemma och på arbetet framför allt. Sådant som du absolut inte behöver, bara hiva det! Du kommer känna att du fårmer utrymme till annat och dessutom hamnar i ett bättre flöde generellt. Nu kan du också behöva finnas där för någon som söker din åsikt och vill ha ditt stöd lite extra.
 
Skytten
I veckan kan du söka en hel del ordning och reda men du kan inte komma ifrån att börja slappna av och äntligen ha lite mera roligt kära Skytt, Nu är det du som har chansen att hamna i glänsarljuset en stund och du skulle faktiskt kunna bli upptäckt för ett kreativt intresse som du har. Läge att berätta för omvärlden vad du pysslar med och suga åt dig en massa beröm. Feststämningen är på topp så satsa också på nöjen tillsammans med dina vänner eller kärlek.
 
Stenbocken
Detta blir en bra period för återhämtning, komma ner i varv, lägga fokus på saker som betyder mycket för dig kära Stenbock. Ditt hem eller ditt familjeliv blir din prio och du ska satsa på att skapa mysiga miljöer runt om kring dig. Bjuda över din familj och dina närmaste vänner på lagad mat, lite plock och allmänt mingel är vad som känns rätt just nu. Läge att också sätta dig själv i första rummet, se till dina behov, dina innersta önskningar och komma i kontakt med dina känslor.
 
Vattumannen
Nu får du vara redo med din kalender och börja boka in möten kära Vattuman. Gamla bekanta och även nya vänner kommer vilja hänga runt, mötas upp för en kaffe och dela med sig utav inspiration, erfarenheter, nyheter och också utmaningar. Det är helt klart rätt tid för dig om du vill dra på en kortare tripp, åka på en weekend eller bara över dagen. Nöjen och saker som är roligt är vad du längtar efter så sätt fart. Bjud med dina vänner på äventyr.
 
Fiskarna
Du står helt klart i ett läge där du behöver förenkla din vardag kära Fisk. Nu ska du fokusera på det som är viktigt, det du prioritera och som också ger dig utdelning. Om du är i behov utav att tjäna extra pengar kan det finnas fler möäjligheter än du tror så släng ut en krok om ditt mål. Finns det kanske också en chans att jobba över på ditt nuvarande arbete? Kolla upp och visa ditt intresse. I övrigt är det socialt och trevligheter runt dig, så njut av det.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..