Så är du som flickvän – enligt ditt stjärntecken!

 
 
Oftast stämmer ascendenttecknet bäst!
 
Väduren
Detta är en tjej som absolut inte har tid med att spela gullig och svår. Hon tar vad hon vill ha. Dessutom klarar hon sig alltid bäst på egen hand eftersom hon många gånger också anser sig vara den ”starka” i relationen. Ingen kommer kunna köra med henne och den som försöker vet inte vad han ger sig in på.. Hennes temperament är inte att leka med alla gånger. I kärleksrelationer håller hon inte på med någon känslogegga, hon vill helst göra bra buisness och det står hon för. Hon behöver någon som ger lite motstånd, någon som hon kan vara på samma nivå som. En äventyrare som fångar dagen och är spontan mest hela tiden. Hon älskar när människor vet vad dom vill, tar för sig och visar sin passion!
 
Oxen
Den här tjejen är verkligen en dröm när det kommer till kärleksrelationer eftersom hon faktiskt är som gjord för typ ett äktenskap. Hon är inte alla gånger en lätt match och för att hon ska stanna behöver hon någon som kan leverera, på alla plan! Uppskattning, elegans, romantiska middagar, lata dagar i sängen, hon förvänta sig att ni bara ska överösa henne med kärlek och värme. Om hon inte får som hon vill kommer hon definitivt inte att bli långrandig. Hon älskar människor som är bestämda, vet vad dom vill och som kan erbjuda henne en stabil grund i livet. Väldigt svag för presenter, smicker och uppvaktning. För henne går familjen och hemmet alltid först.
 
Tvillingarna
Den som vill ha någon där det ständigt händer saker runt och som dessutom står för en massa underhållning, då är det en Tvilling som ni ska haffa! Denna tjejen bara älskar att få göra sin röst hörd, om allt, här sparar vi inte på något. Men hon är otroligt charmig och intelligent! Någon att diskutera både det ena och det andra med långt in på småtimmarna. Men det kan vara svårt att veta vart man har henne. Och många gånger vet hon kanske inte ens det själv. Hon skulle kunna lova guld och gröna skogar för att i nästa sekund vara på väg att packa sina väskor. Att prata om både kärlek och sex tycker hon är roligt och trevligt men sen att hålla på med det själv… Helst vill hon ha en lekkompis som möter henne på hennes egna nivå.
 
Kräftan
Kräftbruden är den som faktiskt har hela paketet när det kommer till kärleksrelationer. Här hittar vi någon med hjärtat på rätta stället. Hon är känslig, mysig, vill alla väl, en riktig mamma som ser till att allt flyter på. Hennes famn går det alltid att känna sig trygg i och hon skulle göra vad som krävs för sin älskling. Däremot är hon extremt känslig för hur verkligheten ser ut och vill gärna ha saker inlindat i bomull. Va absolut inte hård eller anklagande mot henne, då finns det tyvärr en dörr ut. Hon hjälper gärna till, ställer upp när som och kommer stå vid din sida så länge du står fast vid hennes. Detta är ingen tjej som sviker. Hon kommer inte be om er uppmärksamhet men hon söker den allt, och hon vill aldrig bli avvisad.
 
Lejonet
Den här kvinnan visar direkt att hon är värd respekt, att hon kan representera dig och uppträda klanderfritt om det behövs. Hon har smak och stil, alltid elegant och dessutom är hon stolt över sig själv. Något otippat drag hos henne är faktiskt att hon är en jävel i hemmet, hon hinner med allt när du bara vänder blicken för en sekund. Hon är otroligt självsäker och älskar lyx men hennes sätt att alltid vilja synas på kan få vissa att tröttna i det långa loppet. Men om du gillar att hon tar plats, står i centrum så kommer hon dessutom alltid att visa upp dig och vara mallig över sin fångst. Hon söker en generös man som drar lite åt samma håll som hon själv. Någon som vill glänsa och se bra ut utåt!
 
Jungfrun
För den som inte bangar på att få lite kritik här och där är Jungfrun ett utmärkt val. Hon bara måste ha ordning oh reda, inget annat duger åt henne. Och är du en slarver så kommer du få höra det. Hon kan uppträda väldigt svalt men under ytan finns där en sida som heter duga. När hon väl släpper till kan det bli helt oförglömligt. Denna tjejen är praktiskt lagd, hon tänker taktiskt och låter absolut inga känslostormar få ta över hennes liv. Hon vill ha en redig person som kan uppföra sig, ha var sak på sin plats och som kan kommuniera om planering och om hur framtiden ska se ut. Eftersom hon är så plikttrogen behöver ingen oroa sig för att hon ska lämna det sjunkande skeppet. Det gör hon aldrig.
 
Vågen
Den här tjejen är ett riktigt charmotroll som vet exakt hur hon ska få den hon vill ha på fall. Hennes flirtiga och tilltalande sätt får nästan vem som helst att göra vad som krävs för henne. Relationer är allt för henne. Hon ger allt och förvänta sig detsamma tillbaka. Däremot är hon anpassningsbar och vill hela tiden att saker och stämningar ska vara i balans. Vill du leva i en relation utan en massa tjafs, varsågod! Hon vill ändå inte att ni ska vara rak på sak utan det går gärna tassas lite som katten ring het gröt. Annars kan hon känna sig förolämpad. Hon är sällskaplig, rolig och där finns också en konstnärlig ådra. Men ha inga förväntningar när det kommer till att vara petig eller ha rutiner. Det blir lite som det blir där.
 
Skorpionen
Detta är en tjej som inte på något sätt kan vara alldaglig utan här är det allt eller inget som gäller. Kärleken är svart eller vit och ni vill inte vara den som sviker henne.. Hon älskar njutning, passion, sex, intensiva känslor och hon har otroligt starka begär. Spring om ni tror att ni inte kan ge henne det som hon vill ha. Ingen kan faktiskt hata som hon. Eller älska heller för den delen. När hon älskar någon gör hon det från botten av sitt hjärta men medans hon sitter där och älskar djupt kanske du funderar på om hon ens gillar dig, lite? Hon visar sällan sina känslor, men man kan känna dom. Det liksom vibbrerar i hela huset på något sätt. Hon gör allt för den hon älskar och lite till.
 
Skytten
Den här tjejen har verkligen ett ess i rockarmen! Till en början kanske man inte får se så mycket men när hon väl släpper in dig och det blir ni två, då blir det också åka av! Hon är eldig och passionerad och behöver någon som lyckas hålla denna lågan vid liv annars tröttnar hon lätt. Hon inser också att alla förälskelser förr eller senare lägger sig så hon ger aldrig upp sig själv i en relation. Hon ser till att umgås med sina vänner, ägna sig åt sina intressen och ha roligt på egen hand. Du får gärna hänga på hennes äventyr men förvänta dig inte att hon ska vara den som ska ”tas hand om”. Hon sköter gärna sig själv, vill absolut ha kärlek och uppmärksamhet men helst vill hon ändå ha lite hett i nuet och någon att retas med.
 
Stenbocken
Detta är en tjej som faktiskt kan skrämma lite till en början. Hon kan verka hård och vet oftast vart hon är på väg i livet. Och hon låter ingen störa hennes mål eller framtidsplaner. Vill du följa med henne på den resan så är du välkommen men du måste också ha något att komma med. Lite ambitioner och vilja kommer du långt med men du behöver bevisa det också tyvärr. Hon älskar att få gå ut och äta på lyxiga ställen, få dyrare presenter och åka på glammiga weekends. Hon ser gärna att du har status och också kan höja hennes. Det är bara äkta kärlek som går hem hos henne, inget annat. Hon kommer vara lojal in i döden men sviker du henne är hon ett minne blott. Hon behöver en pålitlig vän.
 
Vattumannen
Detta är en fascinerande dam som har många härliga sidor. Lättsam och social, vill gärna vara kompis med precis alla. Och det är här som det kan uppstå lite trubbel. Hon kan vara flirtig och ha svårt att veta vart gränserna går. Kan uppträda väldigt svalt och nästan kyligt, håller helst flera dörrar öppna eftersom ett litet äventyr vid sidan om hade kunnat vara lockande. Hon kan gå all in för att fånga någon men när hon väl fått fångst är det inte alls säkert att hon släpper till. I grunden är hon vänlig och inresserad utav människor. En underbar vän men som flickvän kanske man inte ska förvänta sig romantiska stunder eller passionerade timmar i sängen.
 
Fiskarna
Fiskbruden är nästan som ett sagoväsen, helt magisk och uppslukad av kärleken. Hon är otroligt tilldragande och för många kan hon förbli en gåta. Hon har mycket av allt och har hon fallit för någon kommer hon göra precis vad som helst för sin drömprins. Hennes framtoning är anspråklös och när det kommer till kärlek kan hon leva på luft eller ingenting. Hon är inte alls krävande eller sugen på lyxartiklar. Här är det äkta känslor som går allra först. Räkna med romantik och kärleksförklaringar på alla möjliga vis. Hennes kreativitet är oslagbar och hon drar sig inte för att visa vad hon känner. Hon kan vara väldigt följsam så se till att ta hand om henne väl. Annars hittar hon kanske lätt en annan famn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOADING..