Veckans Horoskop 27 mars – 2 april

Väduren
21 mars – 20 april
En ekonomisk boost inleder din vecka, kära Vädur, vilket är mer än välkommet just nu. Du känner dig rik på fler än ett sätt nu, kärlek inte minst, och det här är en härlig inledning på en ännu härligare vecka, där du kan sätta fart på framtidsdrömmar och känna ny inspiration för att göra något mer av ditt liv. Även de saker som du upplever som läskiga att uttrycka eller berätta för någon kommer fram nu, och du visar dessutom att du har stenkoll på fakta innan du satsar på en ny livsbana eller planerar dina nya äventyr. Se upp för att en gammal konflikt kan flamma upp i slutet av veckan, där samarbete inte direkt är din starkaste sida. Du är inte helt nöjd med den du paras ihop att jobba med, hamnar lätt i gamla mönster som hittills inte visat sig fungera eller påminns på en gång om varför du inte vill arbeta med denna person. Öva på att artikulera dig så tålmodigt som möjligt, för att inte på en gång explodera av irritation.

Veckans Horoskop

Mest romantiska dagar: 28 & 29 mars, 1 & 2 april
Lyssna på: Lorde – A World Alone
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
En social festlighet inleder veckan, kära Oxe, vilket värmer hela hjärtat nu, men framförallt sätter igång fantasin. Du tar nu beslutet att satsa på en kreativ utmaning, ett projekt som du redan på flera plan bestämt dig för att genomföra, men först nu vågar prata högt om – vilket kan vara nervöst, och du kan vara rädd att du skulle tappa kontrollen över din egen plan genom att bara uttala den. Dessa hinder tar du dig över nu, och hittar ett sätt att istället göra den alltmer till din plan, genom att prata om den. För dig är första steget för att nå drömmen nu, att bara uttala den. Se upp för bli bombarderad av gamla uppgifter eller projekt du trodde vara färdiga, papper du trodde var inskickade i slutet av veckan, speciellt om de involverar kontakter utomlands. Du kan också vara tvungen att bryta stora löften nu, eller vara tvungen att bryta en viktig rutin för någon annans skull. Det blir inte din favoritstund denna vecka.

Mest romantiska dagar: 27, 30 & 31 mars
Lyssna påThe Weeknd – King Of The Fall
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
En oväntad utveckling på jobbet eller kring dina framtidsplaner förändrar din inställning till saker under veckans första dagar, kära Tvilling, och du är i betydligt mycket mer produktivt läge än på läge utan att känna dig överdrivet stressad. Peppen blir inte mindre av att ditt stöd från vänner är enormt nu, och att du dessutom får en eller flera chanser till att skapa helt nya, lovande vänskaper. Dessa personer känns kanske inte helt spontant som de du vanligtvis skulle hänga med, men visar snabbt hur extremt ”rätt” de är för dig ändå, genom att vara lojala och stötta precis där det spelar som allra störst roll. I slutet av veckan blir det lite sämre stämning, när en romans inte direkt är i sitt bästa läge, eller du känner att någon försöker ta något som betyder otroligt mycket för dig ifrån dig. Om du kämpar med en romans eller ett kreativt projekt så kan situationen kännas ovanligt hopplös nu, men tricket är att undvika att tänka vad som kunde vara, och se det som är.

Mest romantiska dagar: 28 & 29 mars, 1 & 2 april
Lyssna påDrake – Madiba Riddim
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
En härlig push från vänner och personer som du ser upp till hjälper dig att starta veckan på bästa sätt, kära Kräfta, och det kommer väl till pass. Den energi du får av dina nära och kära nu, eller kära som bor långt borta, hjälper dig att ta ett viktigt beslut eller satsa så helhjärtat som du verkligen vill på en framtidsplan, en ny uppgift, ett nytt projekt. Om du börjar ett nytt jobb nu så får du ett kärleksfullt mottagande på alla plan, och känner genast stöd i allt det nya. Red också genast ut alla frågetecken kring allt som är nytt på jobb eller i skolan nu – något du lärt dig av misstag från förr och som också hjälper dig visa att du vet vad du gör. Lite mindre härligt blir det i slutet av veckan när ett brustet löfte, en överdrift eller någon annan känslig konflikt blossar upp mellan dig och någon du bor med, en familjemedlem, partner eller bästis. Ni har båda behov av att styra och kontrollera, och har svårt att släppa detta nu. Våga ta upp och prata om det som pågår nu.

Mest romantiska dagar: 27, 30 & 31 mars
Lyssna påFatima – La Neta
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du är redo att göra en insats i början av veckan, kära Lejon, och en presentation, ett viktigt möte eller intervju går över förväntan nu. Det här ger dig massor av pepp för att satsa på något som du verkligen, verkligen längtat efter. Du bokar en resa, söker den där utbildningen långt bort, siktar kikaren mot ett nytt mål och om du skjuter nu så träffar du mitt i prick. Ett tufft samtal med någon där många romantiska känslor ligger inlindade blir konstruktivt och ärligt nu, och den här ärligheten överträffar alla era tidigare försök till öppen kommunikation. Väldigt känsligt blir det i slutet av veckan, när en konflikt mellan dig och ett syskon, en kort resa som inte blir som tänkt eller ett projekt som inte blir som det ska gör att känslorna går heta. Du blir lätt ovanligt arg, upprörd, ledsen och säger lätt mer än du borde. Is i magen rekommenderas.

Mest romantiska dagar: 28 & 29 mars, 1 & 2 april
Lyssna på: Rye Rye feat. Blaqstarr – Shake It To The Ground
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Du har mängder av energi och inspiration att göra något roligt med den du tycker bäst om, eller så inspirerar denna person dig att boka en resa eller planera in något roligt, kära Jungfru. En peppande start på en fin vecka, som kommer med finfina nyheter vad gäller dina besparingar och utgifter. Du får stora nyheter vad gäller ekonomi, och det är möjligt att du har chansen att göra en lönsam investering. Se över att dealen är lönsam även i längden innan du säger ja bara. Ett samtal kring just pengar, eller känsligare frågor ändå, med någon i din familj som du oroat dig för, går över förväntan i mitten av veckan, utan att någon blir arg eller upprörd, som du kanske räknat med. Lite mindre harmoniskt blir det när du hamnar i en konflikt kring pengar med en sötnos, eller så råkar du för avundsjuka eller otrolig längtan nu, ett ha-begär som nästan är ostoppbart.

Mest romantiska dagar: 27, 30 & 31 mars
Lyssna på: Tora – Amsterdam
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
En ny persons inträde i ditt liv betyder allt nu, kära Våg, och är veckans stora tema för dig. Den här personen symboliserar för dig nästan meningen med livet nu, även om det är mer känslan relationen förmedlar än personen i sig. Er närhet och harmoni är magisk nu, men det kan ta emot på andra plan i andra relationer denna veckan. I en syskonrelation kan du behöva säga ifrån ordentligt, medan det blir betydligt svårare i en annan familjerelation i slutet av veckan. Det oväntade med de konflikter som blossar upp nu är att det är du som står för de stora orden och utspelen, men det är också long overdue – och andra kan till och med applådera att du äntligen säger ifrån. Den här konflikten kan också gälla någon du bor med, och det gör det inte lättare. Du upplever lätt att någon är otroligt snål nu, och det är inte en anklagelse som denna person tar enkelt på.

Mest romantiska dagar: 28 & 29 mars, 1 & 2 april
Lyssna påCody Chestnutt – Serve This Roylaty
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
En romans får ordentlig med fart framåt i början av veckan, kära Skorpion, en av de mest passionerade och intensiva pushar du känt i ditt kärleksliv på ett tag. En oväntad dos av extra kärlek dyker upp, och du är mer än redo att dela med dig av den till de runt omkring dig. Du som letar kan drabbas av en oväntad attraktion till en ny bekantskap som känns som en elektrisk stöt. I övrigt är det en otroligt aktiv vecka för dig, där du gör, fixar, ordnar, styr upp, och inte minst tar hand om dig själv och din omgivning. Du är redo att göra saker på ett nytt sätt nu. Se bara upp för att alla kanske inte vill ta del av dina känslor. En oväntat slitsam konflikt uppstår inom dig när du slåss mot andras förväntningar på dig för att försvara dina egna behov. Lita på hjälp från den som känner dig allra bäst för att få stöd och ventilera kring detta.

Mest romantiska dagar: 27, 30 & 31 mars
Lyssna på: Jorja Smith – Blue Lights
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Du har tur att någon i din familj eller närhet står på din sida och stöttar dig maximalt i början av veckan, kära Skytt, och hjälper dig att pusha dig själv till en viktig livsstilsförändring eller en ny attityd till jobbet eller ett projekt i skolan. Men den viktigaste pushen kommer i mitten av veckan, när en du tar sats och landar i en romans eller ett kreativ projekt som genast stjäl ditt hjärta. Ett oväntat möte kan bli mycket mer än bara en vänskap nu, och det märks inte minst under ett allvarligt samtal mellan er två, där ni verkar känna varandra bra mycket bättre än ni först trodde. Se upp för en konflikt mellan dig och en vän när ni blandar in pengar i leken, och saker plötsligt blir på allvar. Svartsjuka och avundsjuka är också två väldigt vanliga teman i slutet av din vecka, och det här är inte en kamp som slutar jämt bara för att ni båda drar hårdare. Försök kompromissa och se det praktiskt, så fort som möjligt, för att undvika ett riktigt bråk.

Mest romantiska dagar: 28 & 29 mars, 1 & 2 april
Lyssna på: Bruno Mars x PARTYNEXTDOOR – That’s What I Like (Remix)
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du inleder veckan med en mysig flirt, en plötslig dejt, en spontan tripp eller att få roliga nyheter som peppar upp, kära Stenbock, och det värmer i hjärtat även om det är andra som nyheterna gäller. Du är i en otroligt omtänksam fas nu, och sätter gärna andra före dig själv denna vecka, speciellt om de är familj. En annan sak som gärna får ta emot din kärlek är ditt hem, och om du flyttar eller gör en stor förändring nu som du faktiskt oroat dig över hur det ska bli rent estetiskt, så blir du mer än nöjd nu. Håll också öronen spetsade denna vecka, då någon kan ge dig råd som du inte har en aning om hur värdefulla de är än. Veckans mörkaste moln drar in i slutet av veckan, när något som du verkligen jobbat hårt med på jobbet eller i skolan inte alls blir som du lovat, tänkt eller planerat. Skulden faller hårdast på dig nu, speciellt om du jobbar tillsammans med någon som har svårt att lita på andra. Stämningen kommer nog vara känslig ett bra tag framöver mellan er två.

Mest romantiska dagar: 27, 30 & 31 mars
Lyssna påJonathan Johansson – Sommarkläder
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Din pepp på spontan upptåg når sin maxnivå denna vecka, kära Vattuman, och du satsar allt på nytt och udda nu. Dina idéer på aktiviteter pendlar från konstiga loppisar till storslagna kreativa projekt, men innehåller mer än gärna chans till romans. Om du inte bjuder ut på spännande men ovanlig dejt, så flirtar du åtminstone loss med så många sötnosar som möjligt nu. Ett allvarligt snack är välbehövligt och oundvikligt i slutet av veckan, och går mycket bättre än du kunnat ana. Ni två har kanske äntligen hittat ert sätt att lösa konflikter på. Lite svårare blir det i slutet av helgen, när din energi drastiskt tar slut. Det är dags att dra i bromsen, ställa in, pausa och snooza loss. Om du gjort ett stort löfte så kan du vara tvungen att bryta det nu, och det blir inte veckans lättaste. Någon kan bli rejält arg på dig, någon som du vill imponera på. Men gå inte heller i motsatt fälla, och slit ut dig själv för någon annans skull.

Mest romantiska dagar: 28 & 29 mars, 1 & 2 april
Lyssna påJoyce Wrice – Ain’t No Need
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
En push av energi kommer från en sötnos som inte verkar kunna få nog av dig, kära Fisk, när du i början av veckan uppvaktas ordentligt. Attraktionen mellan dig och en sötnos är starkare än stark nu, men gör ett kort besök i början av veckan, så passa på. Veckans stora tema är i övrigt ekonomi, och där det mesta är gott nu. En ny möjlig inkomst, chans till förhandling, bonus eller varför inte ett glatt besked om skatteåterbäring. Oavsett varifrån de kommer, så är pengar på väg mot dig nu. Men, allt är inte helt frid och fröjd i dina finanser. I slutet av veckan gör sig ett lån, en dålig investering eller ett misslyckat samarbete sig påmint i form av en lite väl stor räkning eller motsatsen till skatteåterbäringen. Det här skapar dålig stämning och dåliga vibbar all around, och gör dig inte till någon social höjdare. Ta en stund för dig själv för att samla krafterna igen.

Mest romantiska dagar: 27, 30 & 31 mars
Lyssna påJamila Woods – Blk Girl Soldier
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

  1. Åh hoppas det verkligen stämmer med att vi äntligen hittat vårat sätt att lösa konflikter på! Helgens horoskop träffade återigen rätt! Där jag och min pojkvän träffades på en oväntad plats och hade en riktigt trevlig lördag och söndag! Hoppas på en riktigt kärleksfull månad i april för oss två vattumän som haft det lite kämpigt ända sedan det nya året tog fart. Ha en trevlig ny vecka scorpio med läsare! Kramar Sarah!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..