TODAY

 
 
Idag sitter jag och skriver på kärleksastrot för april som släpps i morgonbitti. Nu har ju också mitt plugg dragit i gång på allvar efter en längre ledighet. Jag måste själv lägga upp dagarna och min tid, men det kan vara rätt svårt. Särskilt i början innan man kommer in i flowet. Jag gillar att skriva listor över saker jag har att göra, alltså för dagen, sen kunna stryka. Uppläget idag blir först att springa nu när jag är klar, fixa lunch och ta en sväng till bibblan. Tar gärna emot tips på bra träningsmusik, har inte haft tid att själv leta reda på något med drag i. Hoppas ni får en skön torsdag!
 
//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..