Veckans Horoskop 24 april – 30 april

Väduren
21 mars – 20 april
Ett missförstånd får sin slutgiltiga lösning denna vecka, kära Vädur, och detta inleds redan på måndag, när du tar upp något du oroat dig för och får de svar du hoppats på, eller i alla fall äntligen får ett svar! Du har en chans att se över din ekonomi nu, och göra ett par riktiga viktiga förändringar, och det här parallella spåret kommer märkas av en hel del denna vecka. Veckan avslutas nämligen med en stor nyhet på ett personligt plan, en nyhet som för dig tillbaka till slutet av förra månaden. Det här är inte det sista du kommer höra i denna fråga, som rör något som ligger väldigt nära ditt hjärta, men troligen också handlar om en social relation, ny och/eller gammal, som peppar, inspirerar eller får dig att testa det du alltid drömt om. I helgen kommer också en stark och varm romantisk medvind och lyfter upp dig. Våga blanda dina sociala nätverk nu. Det visar sig väldigt givande både för dig och andra…

Veckans Horoskop

Mest romantiska dagar: 24, 25, 28 & 29 april
Lyssna på: Hkeem & Temur – Fy Faen
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Du kan verkligen se fram emot denna vecka, kära Oxe, för bara goda nyheter väntar dig. Inte bara har du anledning att fira, och mycket mer än bara din födelsedag, för nyheter redan under måndagen ger enorm lättnad. Något som redan i slutet av mars stressade eller förvirrade dig, visar sig nu allt tydligare och du har dessutom chansen att vinna något på det som pågår nu. Det kan handla om jobb, en hemlighet eller insikt du håller på att släppa fram, eller också så pågår något du inte har en aning om, men som du snart kommer få veta mer om, och som kommer glädja dig ordentligt. Men en sak som är tydligt, är att en personlig dröm du har är på väg att bli verklig nu. Med helgen kommer ett härligt lugn och lägger sig över dig, och oavsett vad du tar för dig så blir det en drömmig helg, där du har chansen att verkligen släppa en massa stress.

Mest romantiska dagar: 26, 27 & 30 april
Lyssna på: Lana Del Rey – Music To Watch Boys To
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du och en partner/bästis inleder veckan med ett, för dig, otroligt givande samtal, där du får vet saker du länge undrat över, kära Tvilling. Nyheter kommer från flera håll denna vecka, och överraskningarna haglar nu. Speciellt kommer det stora nyheter, eller nya nyheter kring gamla historier, från vänner och bästisar. Det är på så sätt en social vecka, men mer en dramatiskt social vecka, än en hänga-ut-och-bara-vara-vecka. Du själv kommer också till en hel del i viktiga insikter nu, delvis genom dina vänner, men också helt på egen hand. Tid för dig själv är viktigt denna vecka, så var sparsam med planerna under veckodagarna. I slutet av veckan vaknar ett starkt socialt sug, och du kommer garanterat att ha helgen full av sociala aktiviteter, med stor möjlighet till en flirt eller två.

Mest romantiska dagar: 24, 25, 28 & 29 april
Lyssna på: Annie – Chewing Gum
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du har kämpat så hårt på jobbet eller i skolan den senaste tiden, kära Kräfta, och oavsett om det varit roligt eller bara kämpigt, så får du nu äntligen lite efterlängtade tecken på att saker rör sig i rätt riktning. Goda nyheter från ett jobb eller en skola du sökt, cred för projekt du slitet med och problem du löst, såväl som otroligt överraskande nyheter kring vad det du gjort fått för effekter omkring dig. Något du hjälpte någon med i slutet av mars, visar sig nu komma tillbaka i någon slags karma-sväng till dig, och ge goda nyheter till dig. Det här hjälper dig också att bli lite mer peppad på jobb och framtid, en gnista som speciellt växer till sig igen under helgen. Men det är också en otroligt social vecka, där du kan kliva in i ett helt nytt nätverk, eller plötsligt få en öppning in i en cirkel där du känner massor av nyfikenhet, men också trygghet. Enjoy!

Mest romantiska dagar: 26, 27 & 30 april
Lyssna på: Kendrick Lamar feat. Drake – Poetic Justice
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Det händer mycket för dig denna vecka, kära Lejon, och måndagen inleds med att belysa en hjärtefråga. Det kommer fram nya aspekter av en romantisk relation, speciellt om det är en distanssituation, där du plötsligt ser på det som tidigare känts som problem som möjligheter. Ett inspirerande samtal kan ge helt nya känslor nu, och det är inte den enda gången detta händer denna vecka. Den här positiva utvecklingen följer med dig hela veckan, och på jobbet har du också en stor framgång att se fram emot. Om du länge drömt om att ta en speciell resa, kanske tillsammans med någon, så är det framåt helgen dags att verkligen ta tag i detta. Om det går, så vänta med att boka något, och njut istället av att du är på väg att göra verklighet av denna plan. Nästa vecka är det tryggare att styra upp det rent praktiska. Nu kan du istället satsa på att flirta och fira.

Mest romantiska dagar: 24, 25, 28 & 29 april
Lyssna på: THEY. – U-RITE
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Veckan inleds med ett viktigt samtal med eller stora nyheter från någon i din familj, kära Jungfru. Om du är på jakt efter en ny bostad kan du också ha oväntad tur nu. Överlag är detta en vecka där din inspiration, lust och nyfikenhet får sig en nystart, och du börjar drömma lite större. Det här kan hänga ihop med att praktiska saker som varit svåra att manövrera i vardagen, plötsligt löser sig, upphör vara problem eller att någon i din närhet tar på sig ansvaret. Det här bäddar för en lyxig helg, där du verkligen kan se fram emot att chilla, njuta av att göra nya stora planer och umgås med inspirerande personer – men också för en del hetta mellan dig och någon som verkligen fångat din uppmärksamhet. Statusen på er relation är kanske inte den tydligaste, men attraktionen är stark.

Mest romantiska dagar: 26, 27 & 30 april
Lyssna på: Childish Gambino – 3005
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Förbered dig på en rad överraskningar denna vecka, kära Våg, när det rör sig en hel del i dina närmaste relationer. Speciellt under måndagen blixtrar det till av magi i ditt kärleksliv, och den du stöter på nu är det inte första gången du träffar. Ni två har med all sannolikhet flirtat förr, eller har gemensamma intressen ni inte anade. Om du har en fysiskt intim sötnos i ditt liv så finns det möjlighet att få till en väldigt mysig och passionerad helg, och överlag så är det i ditt kärleksliv som saker lägger sig till rätta nu. Du är lugnare, nöjdare, och med rätt vibbar från andra, så får du lätt inspiration att faktiskt ta ett spännande steg – bjuda ut någon, berätta om dina känslor eller bara säga hej till sötnosen ditt hjärta bankar lite extra för.

Mest romantiska dagar: 24, 25, 28 & 29 april
Lyssna på: The Weeknd feat. Daft Punk – I Feel It Coming
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Veckan inleds med goda nyheter gällande din ekonomi, kära Skorpion, och det här underlättar din vardag på ett oväntat starkt sätt. Du har nämligen chansen att investera, satsa eller äntligen fixa något som blivit helt fel nu. Det blir också en stark vecka vad gäller att få saker gjorda, lösa problem överlag, eller hitta ovanliga utvägar ur ovanliga situationer. Dina idéer är ovanligt galna, men ändå helt rätt nu. En relation blir allt varmare denna vecka, och du har chansen att göra ett nytt intryck på någon. Det kan vara någon som du känner utan och innan, men som du ändå vill visa upp något nytt inför. Er relation är redo att tas till en ny nivå nu, oavsett om det är någon du jobbar med, en bästis eller din speciella någon. En lättsam helg där du verkligen hinner njuta av livet väntar också.

Mest romantiska dagar: 26, 27 & 30 april
Lyssna påRobyn feat. Röyksopp – None Of Dem 
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Kommunikationsproblem som varit mellan dig och en sötnos är som bortblåsta, kära Skytt, och äntligen är det som att ni pratar samma språk. Du känner äntligen att dina ord tas på allvar, och plötsligt är det som att också du förstår det som du tidigare ansett obegripligt. Du har också chansen nu att rumstera om bland dina vanor, göra dig av med en ovana eller lägga dig till med något nytt, men även Skyttar som börjar ett nytt jobb har lite extra flyt nu. Helgen blir en utflykt i romantik, oavsett om du stannar hemma eller drar iväg. Oväntade kärleksförklaringar eller bara otrolig kemi med en främmande sötnos är bara några av möjligheterna denna helg, när ditt flirtiga jag verkligen vaknar till liv. Du dras till personer som tar risker, går sin egen väg men också pushar dig att göra det du brinner för nu.

Mest romantiska dagar: 24, 25, 28 & 29 april
Lyssna på: The Magnetic Fields – I Don’t Want To Get Over You
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Det blir en avslöjande vecka för dig, kära Stenbock, där någon som står dig väldigt nära får dig att öppna upp på ett oväntat sätt. Det kan vara en familjemedlem, en barndomsvän eller någon du bor med, som verkligen känner dig, och nu delar med sig av sina tankar. Lyssna noga, för även om det skaver så finns det mycket du kan lära dig nu. Det är på väg att öppna sig en otroligt fin romantisk möjlighet för dig, och det här känner du av redan tidigt i veckan. Det kan också vara ett kreativt projekt som du bestämt dig för att satsa på nu. Men under helgen kommer du tillbaka till hemmet och familjen, och till det tema som inledde veckan. Den här gången får du chansen att utmana dina egna idéer om andra, eller hur de ser dig, och möjligheten att testa att bemöta situationen på ett helt nytt sätt.

Mest romantiska dagar: 26, 27 & 30 april
Lyssna på: Pole Siblings – Ghost
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Det händer saker i alla relationer runt omkring dig just nu, kära Vattuman, och du är högst närvarande i allt som pågår. Bland bekanta, med flirtar, inom vänkretsen, överallt dyker nya intriger upp nu. Det här ger dig massor av energi, för det mesta är positivt, och även personer som du haft konflikter eller allmänt dålig stämning med, dyker nu upp som härliga solstrålar med nya energier. Även i din familj och bland syskon händer det mycket, och om du är på jakt efter en ny bostad så har du turen på din sida nu. Helgen blir lätt till ett enda långt äventyr, gärna med just någon som får ditt hjärta att ticka lite extra. Du är inte i den mest romantiska fasen, men att flirta eller bara ha roligt ihop välkomnar du med entusiasm nu. Chansen är stor att en sötnos du trodde du förlorat plötsligt dyker upp igen, och det blir en härlig upplevelse i sig.

Mest romantiska dagar: 24, 25, 28 & 29 april
Lyssna på: Ji Nilsson – April Sun
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Ett möte du inte direkt sett fram emot, som mycket troligt kan handla om pengar, på jobbet eller i skolan går över förväntan, kära Fisk, och redan i början av veckan kan du pusta ut. Du får dessutom välförtjänt beröm nu, och känner dig trygg i dina plats på kontoret, i klassrummet eller var du än är. Längtan efter nya äventyr börjar göra sig påmind, och du öppnar ögonen allt mer efter någon att leka med, en sötnos att flirta med eller ett nytt äventyr att hänge dig åt. Framåt helgen vänder också något i din ekonomi, och du är tillbaka på den trygga plats där du var för inte alls länge sedan. Överraskningar väntar fortfarande inom detta område, men denna gång är de av det positiva slaget.

Mest romantiska dagar: 26, 27 & 30 april
Lyssna på: Dirty Gold – California Sunrise
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

  1. Äntligen något positivt för Kräftan, tiden från september 2014 och ihållande till nu, skulle jag gjort vad som helst för att slippa om jag haft en kristallkula.
    Jag hoppas du har rätt i veckohoroskåpet, som slår dom andra astrotanterna med hästlängder i pricksäkra förutsägelser
    tack

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..