New moon power!

 
 
På onsdag är det Nymåne igen, den här gången i Oxens tecken på ca 6-7 grader (kolla upp vart just den punkten ligger i ert personliga horoskop). Nymånar ger oss alltid en chans till nystart, till en positiv och förändrad framtid. Det kan ta sin lilla tid innan saker levereras men det som ni sätter i rullning kommer på sikt ge resultat, max ett halv år. Så, det som är aktuellt att jobba med rent allmänt är att släppa. Släppa taget om det förflutna och även förlåta. Förlåta är en viktig del i att just kunna släppa och gå vidare. Vad behöver du göra där för att känna dig fri? Promenader i naturen kan ha en helande effekt under just denna nymåne, passa på! Känslor som ensamhet och utanförskap kan lyftas nu och såklart av en anledning. Du behöver bli bättre på att älska dig själv. Hur är det med din självbild och ditt välmående? I allt du gör färgas också hur du ser på dig själv, hur du tar hand om dig själv. Vi är alla ansvariga för oss själva och hur vi mår. Pengar kommer in i den här frågan, är du värd pengar? Hur spenderar du pengar? Tid för att lägga en bra grund, vara med sig själv och älska sig själv. Du är skyldig dig det.
 
//N
LOADING..