Venus blommar ut!

 
 
Venus som har segat på i Fiskarna kommer från och med imorgon börja ta sig framåt i Väduren istället vilket ger en mycket mer spännande och laddad stämning när det kommer till Love. Venus i Väduren kan inte hålla sig, inte vänta, utan vill ha svar nu nu nu. Räkna med att folk i relationsfrågor kan vilja mycket, vara framåt och kanske till och med kräva en hel del. Passion kan lätt uppstå och kärleken skulle kunna inträffa lite var som, ett möte med någon på gatan! Här säger vi vad vi känner och vad vi vill, det hålls inte på något. Helt klart en bra tid för att upptäcka saker med sin älskling eller dejt. Soffan får vackert vänta tills Venus hamnar i Oxen. Ut och lek och njut!
 
//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..