Veckans Horoskop 2 maj – 7 maj

Väduren
21 mars – 20 april
Saker hamnar äntligen på rätt plats denna vecka, kära Vädur, och du kan njuta av att du är på rätt bana igen. Missförstånd reds ut, korten ligger på bordet och det finns inga frågetecken att dra i längre. Istället kan du vara rak och ärlig med vad du känner och vill, mot sötnosar och gullisar såväl som gentemot den som bossar över dig, betalar ut din lön eller på annat sätt sätter upp begränsningar i ditt liv. En inre längtan är svår att stoppa nu, du är nästan redo att ropa revolution. En praktisk lösning gör veckan lättare att manövrera i mitten av veckan, medan helgen bjuder på en romantisk present. I övrigt är detta en av vårens lugnaste vecka, och ett perfekt tillfälle för att bara njuta av var du är, för många positiva rörelser är på gång för dig just nu.

Veckans Horoskop

Mest romantiska dagar: 2, 3, 4 & 7 maj
Lyssna på: Ice Cube – It Was A Good Day
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Du ser tydligt vad som måste göras denna vecka, kära Oxe, och lägger genast in en högre växel för att få det gjort. Det är en ovanligt lugn vecka överlag, och därför har du extra fina chanser att plöja igenom tråkiga måsten utan motstånd nu. En vänskap överraskar och ger dig kreativ pepp i mitten av veckan, och du får hjälp att komma lite närmare en vision du har. Du kan också känna att hjärtat bankar lite extra för någon nu, och denna romans visar tecken på att kunna blomstra fullt ut vilken dag som helst nu, speciellt om ni två umgås med samma personer. Gemensamt häng är en säker genväg till romantik nu. Du får under helgen hjälp att avsluta ett projekt eller en utmaning du utsatt dig själv för, och känner dig mer än nöjd med dig själv. Ditt ego växer minst en centimeter nu.

Mest romantiska dagar: 4, 5 & 6 maj
Lyssna på: Donny Hathaway – Jealous Guy
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Ditt sociala behov blir som återställt denna vecka, kära Tvilling, när du plötsligt inte kan låta bli att ringa alla du känner för att boka in fika, middag och fest. Du är verkligen i farten denna vecka, utan att det blir vare sig drama eller intrig eller strul, vilket är skönt för omväxlings skull. Att mitten av veckan kommer med lysande nyheter vad gäller jobb och framtid gör allting lite lättare, och dessa nyheter är mycket mer fördelaktiga än du anat eller hoppats, även om du har både anat och hoppats. Under helgen sprakar det till lite extra mellan dig och en sötnos, och du får en försmak av en relation som kan bli något mycket, mycket mer. Det kan också vara en väldigt speciell vänskap som är på väg att formas, och den känslan är minst lika pirrig, om inte mer.

Mest romantiska dagar: 2, 3 & 7 maj
Lyssna på: Scooter Island feat. JUNGLEPUSSY – #NOTYOURS
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Saker på jobbet blir betydligt tydligare denna vecka, kära Kräfta, och du ser till att saker det är på sin plats. Du kan dessutom bli ordentligt belönad för ett initiativ du har tagit på jobbet eller skolan nu, och om det inte kommer direkt i cash så kommer det i löften om framtida belöningar. En flirt under mitten av veckan sätter fart på drömmar och idéer, och chansen är att det är något stort på gång mellan er två. Sötnosen du träffar nu pushar dig att testa något nytt – utan att veta att du alltid velat testa just detta. Helgen blir en mysig hemmahelg, där du får saker gjorda och kan lägga gamla projekt åt sidan, såväl som bara mysa med den du gillar bäst och som får dig att skratta som mest.

Mest romantiska dagar: 4, 5 & 6 maj
Lyssna på: The Trp – Lavender
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Planer kring en resa eller en utbildning börjar äntligen röra sig framåt, kära Lejon, och du kan nu boka biljetter eller tacka ja till erbjudanden utan att behöva oroa dig – du har redan stött på alla tänkbara problem för att nå dit du är nu. Alla planeter pushar dig att våga testa något nytt och acceptera denna möjlighet nu, så omfamna den plan du initierat och fullfölj den. Du får dessutom goda nyheter vad gäller dina besparingar i mitten av veckan, eller kring kommande och blivande besparingar. Helgen bjuder på massor av tillfällen för flirtande såväl som äventyr och spontana resor. Följ inspirationen nu, våga flirta med någon som du precis träffat, eller bara sett på avstånd, eller gör något som du längtat hela vintern på att få göra.

Mest romantiska dagar: 2, 3 & 7 maj
Lyssna på: Shamir – On The Regular
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En ekonomisk fråga får äntligen sin lösning, kära Jungfru, när du inleder veckan med att ställa rätt frågor till rätt personer. Du tar tag i problem som tidigare känts omöjliga att lösa, men som du vet att ingen annan kommer hjälpa dig med. Det är ett viktigt initiativ, som kommer visa sig högst lönsamt. Det strålar till i en relation i mitten av veckan, när du ser en ny, fantastisk sida hos din sötnos eller bästis, vilket får dig att se helt nya möjligheter även i er relation. Helgen fortsätter att bjuda på positiva nyheter kring din ekonomi, men ger dig också chansen att bjuda dig själv på något riktigt lyxigt som du längtat efter.

Mest romantiska dagar: 4, 5 & 6 maj
Lyssna påBjörk – Crystalline (Omar Souleyman Remix)
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Kommunikationen mellan dig och en sötnos eller bästis blir otroligt mycket bättre denna vecka, kära Våg, efter att ha varit lite känslig eller förvirrad ett tag. Denna relation får istället sin dubbla fart framåt nu, och ni peppar, inspirerar och stöttar varandra att fatta modiga beslut. Du känner dig starkare än vanligt, och andra ser dig som sin klippa nu. Dessutom får du saker gjorda som andra verkar se som knepiga och svåra, men som känns helt självklara för dig att lösa. Om du funderat på att göra en förändring i dina vanor så uppstår ett gyllene tillfälle nu. Helgen bjuder på en magisk försmak om något ännu större som komma skall mellan dig och någon som står dig otroligt nära nu, romantiskt eller på något annat sätt.

Mest romantiska dagar: 2, 3 & 7 maj
Lyssna på: Princess Nokia – Brujas
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Det blir lättare att få saker gjorda denna vecka, kära Skorpion, framför allt tråkiga vardagsuppgifter som du skjutit framför dig eller inte fått gjort av någon annan anledning. Du lyckas lösa frågor som har med jobb och framtid att göra, vilket gör att du äntligen kan slappna av och stressa ner på detta område. Istället kan du ägna dig åt något som hör våren till betydligt mycket mer, nämligen att njuta av en lust att socialisera och flirta. En varm romantisk medvind som tar tag i dig i mitten av veckan. Njut av denna, speciellt om den följs åt av sociala upptåg. En insikt om vad du måste göra för att må ännu lite bättre kommer under helgen – ta vara på den.

Mest romantiska dagar: 4, 5 & 6 maj
Lyssna på: Ana Tijoux – 1977
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Det blir äntligen ordning i ditt kärleksliv, kära Skytt, när kommunikationen mellan dig och en sötnos äntligen blir tydligare. Du kan ha haft svårt att nå fram till denna person, men nu när ni äntligen hittar varandra så vibar ni på mer än samma nivå – den lekfulla och lustfyllda energin är tillbaka. Om du jobbar med ett kreativt projekt så har du massor av lust att skapa nu, och helgen bjuder dessutom på ett gyllene tillfälle att träffa fler som är intresserade av samma saker som du – eller att presenteras inför någon som är viktig för din sötnos. Se också fram emot att prata med en släkting i veckan, som har goda nyheter för dig.

Mest romantiska dagar: 2, 3 & 7 maj
Lyssna påThe Pharcyde – Passin’ Me By
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Om det varit konstig stämning på hemmaplan så är det som att den magiskt bara lyfter nu, kära Stenbock, och strul i hemmet som varit mer praktiskt inriktat släpper det också. Skönt, för du har en hel del annat att tänka på och njuta av denna vecka, inte minst att den kommer med en hel del chanser till romans, men dessutom öppnar den upp för spännande framtidsmöjligheter. Ett projekt du arbetat med imponerar på någon som kan hjälpa dig att ta ett nytt viktigt steg. Dina vänner och din familj står på din sida och hjälper dig fatta rätt beslut, såväl som för att fira en framgång.

Mest romantiska dagar: 4, 5 & 6 maj
Lyssna på: FARR – Down
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Din lust att socialisera återvänder efter en lite dvala, kära Vattuman, och du börjar till och med fundera på vilka små utflykter du kan roa dig med under den närmsta framtiden. En bästis eller sötnos och du får en mysig stund ihop i början av veckan, där ni gärna gör såna här planer tillsammans. Helgen är perfekt för äventyr, och en flirtig stämning ligger i luften hela veckan. Du kan också få positiva nyheter vad gäller dina inkomster i mitten av veckan, och det här kan sätta ordentlig fart på en sparplan du har. Och det kommer mer av den varan längre in i månaden.

Mest romantiska dagar: 2, 3 & 7 maj
Lyssna påSouls Of Mischief – 93 ‘Til Infinity
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Förvirring kring en ekonomisk fråga reder äntligen ut sig, kära Fisk, och du får svaren du väntat på. Om du väntat på dessa pengar för att investera i ditt hem på något sätt är det absolut läge att göra det nu. En väldigt härlig flirt eller romantiskt initiativ gör dig darrig i knäna i mitten av veckan, och den här personen verkar veta exakt hur hen ska få dig på fall. Du kan också få bekräftelse på att du är på väg att nå ett stort, personligt mål som du kämpat för länge. Fira, och låt det få kosta lite. Din sparsamma läggning gör att du har råd att lyxa lite extra nu.

Mest romantiska dagar: 4, 5 & 6 maj
Lyssna påRockettothesky – Grizzly Man
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..