Veckans Horoskop 8 maj – 14 maj

Veckans Horoskop är denna vecka skrivet i samarbete med Hansalbin Sältenberg, en ny röst på himlavalvet. Glöm inte att läsa horoskopet även för din ascendent, ditt stigande tecken! Läs mer om ascendenter här. Xoxo

Veckans Horoskop

Ps. Inför Scorpio Risings kommande förändringar så vill vi veta mer om vad ni gillar mest, och verkligen saknar, med astrobloggen! Här kan du svara på en enkät och göra din röst hörd, och hjälpa oss i rätt riktning i vårt arbete för bättre horoskop och astro åt alla. Tack! Xoxo

Väduren
21 mars – 20 april
En rolig och spännande vecka ligger framför dig, kära Vädur. Ditt hårda slit på jobbet eller i skolan ger dig äntligen den belöning som du är så välförtjänt av. Det blir nu dags att vila ut och börja ställa färre krav på dig själv. Vårens ankomst leder också positiva förändringar som får dig att känna dig bättre till mods med dig själv. Kanske är det dags att unna dig en välbehövlig resa eller utflykt som kompensation för allt slit? I slutet av veckan kan dina drömmar komma att gestaltas annorlunda än du tänkt dig. Om du vågar släppa taget och lita lite mer på dina drömmar kommer du kanske att komma till insikt om att du egentligen vill ha något annat än du har intalat dig själv. Lagom till helgen dyker det upp en potentiell flirt som får dig att se saker och ting i nytt ljus. Kanske är det denna någon som verkligen utgör dina drömmars sötnos? Go with the flow, du har inget att förlora!

Mest romantiska dagar: 8, 10, 11 & 12 maj
Lyssna på: Hot Sugar – The Seagull
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Veckan inleds med att du kommer till insikt om helt nya saker på kärleksfronten, vilket leder till att den här veckan kan bli en romantisk fullpott, kära Oxe! Låt känslorna flöda fritt. Det kan du verkligen vara välförtjänt av efter vårens känslomässiga bergochdalbana. Det verkar som om din potentiella sötnos finns mycket närmare än du kanske anar. En kärleksfull vecka i hemmiljö blir perfekt nu när vårsolen äntligen har tittat fram. Som om det inte vore nog med romantiken, bjuder veckan också på positiva nyheter på den ekonomiska fronten. Detta ska du så klart glädja dig över, men var också sparsam. Mot slutet av veckan finns det nämligen risk för att du kanske gör lite för stora ekonomiska utsvävningar eftersom du är så generös gentemot dina vänner. Så var ekonomiskt förnuftig och koncentrera dig på att vara frikostig med din kärlek istället, som du nu kan låta andra fullkomligt bada i.

Mest romantiska dagar: 9, 10 & 14 maj
Lyssna på: Alex G – Sarah 
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du strålar på jobbet eller i skolan, kära Tvilling, och den här veckan verkar du kapabel att åstadkomma det mesta och du verkar lära dig massvis av nya grejer, vilket entusiasmerar din omgivning och verkar stärka ditt självförtroende. Dessutom ger veckan dig en unik möjlighet att komma till insikt om hur du kan få ihop ditt dagliga slit med dina långsiktiga drömmar och längtan efter något större. Kanske är det en gammal bekant som du råkar träffa på som får polletten att trilla ner så du äntligen förstår vad det är du bör lägga din energi på? Överlag bör du satsa på att umgås med vänner och bekanta den här veckan, efter som din sociala förmåga just nu står på topp, vilket ju passar utmärkt i vårvärmen. Kanske bjuder helgen rent av på en oväntad flirt med någon ur din bekantskapskrets? I så fall är det en möjlighet du inte bör låta springa ifrån dig.

Mest romantiska dagar: 8, 10, 11 & 12 maj
Lyssna på: Biz Markie – Just A Friend
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Det ser ut att bli en mycket lovande vecka för dig, kära Kräfta, med goda nyheter såväl i kärleken som på jobbet eller i skolan. Veckan inleds med kärleksfull intensitet tillsammans med din sötnos. Det verkar som om majsolen lockar fram din allra gladaste och piggaste sida, vilket gläder så väl vänner som din romantiska flirt! Därefter väntar förändringar på jobb- eller skolfronten, vilket inte kan innebära annat än positiva nyheter efter dina senaste veckors tungsinta slit. Mot slutet av veckan får du möjlighet att vidga dina vyer och komma till nya insikter. Lita på din förmåga att förverkliga dina drömmar och nå dina mål på jobbfronten. Det verkar som om hemmet just nu är den bästa platsen för att hämta kraft inför de förändringar som står framför dig. Så även om du just nu är kärleksfull och social, försök koncentrera din energi på de som står dig nära, såväl fysiskt som själsligt!

Mest romantiska dagar: 9, 10 & 14 maj
Lyssna på: CHE – PLAY
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Den här veckan verkar du inte riktigt veta vart du ska bli av, kära Lejon. Med all din eldiga energi vill du så klart röra på dig och kanske resa iväg någonstans, men samtidigt verkar det paradoxalt nog som om du också vill vara hemma. Kanske är det sistnämnda ändå det bästa alternativet, eftersom det ser ut som om det är i hemmet som din kreativitet just nu flödar. Om du väljer att tillbringa mycket tid i din närmiljö den här veckan verkar du också som kan komma med nya fantastiska idéer som spiller av sig på jobbet eller i skolan. Dessutom gör det också att du får möjlighet att fundera på hur du ska få ihop allt du vill göra med dina ekonomiska begränsningar. Även om du som Lejon så klart både vill och kan allt, kanske du ändå mår bra av en stunds eftertanke emellanåt. Fokusera på den ofantliga energi som du har inom dig, och veckan kommer att erbjuda en möjlighet att ladda upp inför sommaren.

Mest romantiska dagar: 8, 10, 11 & 12 maj
Lyssna påMichel Dida – Gucci Song
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
I början av den här veckan står din kommunikativa förmåga på sin absoluta topp, kära Jungfru, och du lyckas bättre än någonsin med att sätta ord på dina tankar och känslor. Kanske funderar du också unna dig en resa någonstans, eller uppleva något nytt genom exempelvis ett teater- eller biobesök? Det låter i så fall som en utmärkt idé, eftersom veckan bjuder på goda nyheter på den ekonomiska fronten, vilket ju är välbehövligt efter en lite väl sparsam period under den senaste tiden. Mot slutet av veckan kan det bli lite svårt för sig som hårt arbetande Jungfru att få tiden att räcka för både din sötnos och jobbet eller skolan, kanske för att du fortfarande är lite ekonomiskt orolig. Försök dämpa din oro i sådana fall, ekonomiskt går det just nu bra för dig och du har möjlighet att prioritera sådant i livet som gör dig glad. Släpp taget lite grann och tillåt dig njuta mer av det goda i livet!

Mest romantiska dagar: 9, 10 & 14 maj
Lyssna på: Salute feat. Liv Dawson – Light Up
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
För dig, kära Våg, ser det ut som om det just nu fullkomligt bubblar på kärleksfronten! Även om det kanske inte är en så stor grej för en i alla väder så kärleksfull person som du, så bjuder början av veckan ändå på en oväntad nyhet angående just kärlek. Oavsett vad nyheten gäller har du inget att frukta, eftersom du just nu befinner dig i ditt kärleksmässiga esse, så det är bara att köra på! Dessutom ser veckan verkligen mycket lovande ut på det ekonomiska planet, kanske i form av en löneförhöjning eller extrainkomst, vilket skänker dig en ökad trygghetskänsla. Mot slutet av veckan blir du kanske lite osäker på hur du liksom ska få ihop all den kärlek du just nu känner med dina framtidsplaner. Svaret på dina frågor, kära Våg, blir här att lyssna inåt och våga lita på att dina drömmar bär dig. Med din enorma sociala kompetens behöver du aldrig vara orolig för att få ihop kärlekspirr och vardagsliv.

Mest romantiska dagar: 8, 10, 11 & 12 maj
Lyssna på: Ja Rule feat. Ashanti – Mesmerize
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Nu är det verkligen din prime time, kära Skorpion. Efter vårens tuffa period blommar du nu ut och det fullkomligt lyser det om dig! Kanske är det också en sötnos i din närhet som får dig att må extra bra just nu, vilket gör att du nu också blir bättre än vanligt på att verkligen våga uttrycka dina djuplodande känslor. Som om detta inte vore nog bjuder veckan också på positiva nyheter på jobbfronten, vilket kanske inbringar en extra slant. Detta är i så fall välbehövligt, eftersom du i slutet av veckan blir fundersam på hur du ska få ihop alla dina drömmar och din kreativa energi med din ekonomiska verklighet. Men din längtan verkar just nu kunna ta dig längre än du kan ana, så plånboken utgör knappast en begränsning, tvärtom kan det vara så att det är dina drömmar som leder till ekonomisk förbättring. Våren är här och det är din tur nu!

Mest romantiska dagar: 9, 10 & 14 maj
Lyssna på: A$AP Rocky – LSD
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Visserligen är du en ständigt sökande person, kära Skytte, men just den här veckan verkar dina drömmar vara extra intensiva och högtflygande. Det verkar inte finnas någon gräns för dina fantasier! Detta är verkligen inget att skämmas över, eftersom veckan bjuder på mycket positiva nyheter på så väl kärleks- som pengafronten. Så det är bara att våga vara lika fri och drömmande som du ju alltid är, och det kommer att gå dig väl den här veckan. Eftersom ditt kärleksliv är extra intensivt just nu kan du mot helgen känna dig lite villrådig när det gäller att prioritera mellan din sötnos och att vara hemma. En bra idé är då att umgås i ett större gäng med flera vänner, kanske bjuda in massa folk på fest, eftersom så många vill vara dig nära just nu när du vågar öppna upp din känslomässiga sida. Träffa de du tycker om, fortsätt fantisera och njut av livet!

Mest romantiska dagar: 8, 10, 11 & 12 maj
Lyssna på: Juelz Santana feat. Cam’ron – You Oughta Know
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Vilken fantastisk vecka detta blir, kära Stenbock! När du som alltid brukar vara så ansvarstagande och ordentlig nu vågar släppa taget om dig själv lite grann så fullkomligt sprudlar din kreativitet och livslust! Den här veckan är du social som få, du är kärleksfull och uppfylld av en berusande frihetskänsla. Kanske är det nyheterna på hemmafronten som gör att du är vid så gott mod? Frågan är bara hur du ska hinna med allt, nu när du är så ivrig och energisk. Mot slutet av veckan är du på topp på jobbet eller i skolan, det är bara att gratulera! Det här är verkligen en vecka som du har gjort dig välförtjänt av, efter allt slit under våren. Kanske blir veckan också en nyttig lärdom för dig när du inser att du inte alltid behöver vara så duktig, utan kan unna dig att njuta av livets goda. Det är ju så här livet ska vara!

Mest romantiska dagar: 9, 10 & 14 maj
Lyssna påRJD2 – 1976
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Veckan inleds med mycket fokus på jobbet eller i skolan, vilket du verkar trivas med. Men kom också ihåg att släppa fram dina drömmar, kära Vattuman, du som ju alltid annars är så visionär. Annars är risken att du i slutet av veckan inser att du prioriterar arbete och ekonomi framför dina nära relationer, vilket kan ställa till problem. Det är lätt hänt att du har lite för många bollar i luften just nu, vilket gör du känner dig ekonomiskt lite skakig. Ge dig själv därför också möjlighet att vila och ta det lugnt hemma, det kan till och med en så äventyrlig själ som du behöva emellanåt. Alternativt kan det vara bra att umgås med vänner eller stifta nya bekantskaper, vilket i sin tur gör att du kommer till insikt om dina innersta drömmar. Låt dig inte uppslukas alltför mycket av jobbet bara. Kom ihåg att ditt uppdrag i världen är att komma med nya idéer, och för det behöver du tid för eftertanke.

Mest romantiska dagar: 8, 10, 11 & 12 maj
Lyssna påVampire Weekend feat. Danny Brown, Heems & Despot – Step (Remix)
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Veckan inleds med goda ekonomiska nyheter som resultat av ditt hårda arbete, kära Fisk, vilket omedelbart får dig att vilja planera resor med vänner. Du drömmer om att vidga dina vyer, lära dig nya saker och förstå mer om världen vi lever i. Överlag känns det som om dina vänner står mycket i fokus den här veckan, inte minst för att du, som ofta är så känslig, kanske känner dig lite osäker på hur det egentligen är fatt för dig där hemma. Vilken tur att du då har dina vänner, som du kan känna dig trygg hos. Mot slutet av veckan intensifieras din lust att se dig omkring ännu mer, vilket din goda ekonomiska situation ger möjlighet till. Gör vad du kan för att se dig omkring lite mer, gå ut, gör något roligt och njut av livet, så ska du se att orosmolnen på hemmafronten snart skingras! 

Mest romantiska dagar: 9, 10 & 14 maj
Lyssna på: Slim Calhoun feat. Andre 3000 – It’s Ok
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Ps. Inför Scorpio Risings kommande förändringar så vill vi veta mer om vad ni gillar mest, och verkligen saknar, med astrobloggen! Här kan du svara på en enkät och göra din röst hörd, och hjälpa oss i rätt riktning i vårt arbete för bättre horoskop och astro åt alla. Tack! Xoxo

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

 1. Hej
  Det går inte rangordna valen på fråga ”Rangordna vad du gillar mest och vad du gillar minst på bloggen *”.
  Mvh
  Charlie

 2. Texten om stenbocken, känslan som texten gav är precis så jag känner mig idag. Hade ett samtal med min chef (utvecklingssamtal-style) och det gick så bra. Var nervös innan men vi satt och babblade på i uppåt en timma, både om jobb-relaterat och annat. Hon var bara nöjd med mig och dessutom kom vi fram till något som lättade mitt hjärta så mycket. Har senaste tiden haft några otroligt jobbiga dippar pga. jobbet, det har varit långa dagar, tungt stressigt arbete och det blir efter ett tag för mycket. Jag har varit så trött att jag bara gråtit och det är inte likt mig. Jag som alltid går och tänker ”jag borde klara av detta, alla andra gör ju det, det är inte synd om mig, jag måste bara jobba på” i äkta stenbock-anda… 😒Uttryckte detta och vips så hade vi kommit fram till att jag får lov att plocka bort några dagar här och där om det blir för mycket, något jag trodde var ute ur bilden. Det var tydligen helt okej. Dagar där jag får lov att andas, göra saker som gör mig glad, ta hand om mig själv. En så liten men sån otrolig grej för mig och mitt mående! Denna veckan har börjat bra.

 3. Jag är född 21 juli och lejonets astro är helt sjukt spot on denna vecka! Känner i princip ALDRIG igen mig i kräftan när de gäller veckohoroskopen, lite oftare i lejon men långt ifrån alltid..
  Käraktärsmässigt känner jag igen mig i båda, väldigt starkt.
  Har ascendent i skorpionen som sällan har ingenkänningsfaktor på veckoastro men jag kan absolut relatera till karaktärsmässigt att de är så jag/folk upplever mig i sociala situationer osv..
  Tycker jag är en salig blandning av alla möjliga stjärntecken på nåt vis och svårt att se vilken jag ska kunna relatera till..🤔 Skulle gärna vilja ha en specifik astro reading om de är möjligt?;D

  1. Hej Linnea!
   Du kan maila mig på scorpiorisingvr (gmail.com) gällande din personliga chart. Just nu är väntetiden lång, men maila så återkommer jag! Xoxo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..