Solen i Tvillingen – ENJOY!

 
 
Solen flyttar in i Tvillingarna på lördag, tjoho! Energin som Tvillingarna har kommer färga hela stämningen runt omkring oss, så jäkla härligt. Jag är själv född med solen i Tvillingen men hade gärna haft fler planeter där, vilket jag inte har. Vi blir bättre på att ha många bollar i luften, kommunikation blir allt viktigare och olika sätt att kommunicera på. Flirtigt och lekfullt är också temat för den här perioden. Att ta saker lite mer med ro. Nyfikenhet och öppenhet, intellektuellt utbyte och livliga diskussioner. Kortare resor eller att se sig omkring där man bor kan vara ett tips. Utforska och hitta nya människor eller platser. Komma till rätta med sina sociala medier och även lyfta sig själv lite mer. Motionen som blir aktuell här är joggning, springning, promenader eller typ spela tennis. Enkel mat, fräscha sallader, frukt och fisk. Det är våra lungor vi ska vara extra rädda om och inte påfrästa allt för mycket. Uppskatta de så sakerna i livet.
 
//N 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..