Helgastro 19 maj – 21 maj

Darlings! Denna helg kommer med en magisk aspekt mellan Uranus i Väduren och Saturnus i Skytten, så ovanlig att den inte kommer inträffa igen förrän år 2047. Detta möte kommer finna med oss på himlen ett bra tag, men är som starkast denna helg. Stabilitet möter kaos, trygghet möter innovation, teknik möter tradition – och hittar en väg som funkar. Ta vara på det som dyker upp denna helg, och ta hand om er! Xoxo

Helgastro, Horoskop, Scorpio Rising, Astrobloggen, Astrologi, Stjärntecken

Väduren får en idé som spinner vidare och blir något större, något mycket mer, nu. Ett förslag om en utflykt blir till planer på en resa, ett snack om någons jobb blir en insikt i vad du vill göra, och en fråga om någon vill ses någon gång blir en drömmig date. Den här helgen vill dig bara väl, så ta vara på varje liten stund av generositet, omtanke och stöttande. Någon som står dig väldigt nära, överraskar dig genom att känna dig bättre än dig själv, och visa att hen vet precis vad tycker om och behöver. Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Oxen tar tillfället i akt att satsa på något du verkligen tror på, och det här kan gälla en finansiell investering såväl som en emotionell sådan. Oavsett om det är att hjälpa någon annan att klara av något, eller att du själv bestämmer dig för att verkligen satsa på något, så är grogrunden för att börjar planera, prata runt lite och testa känslan. Du får tydliga tecken på att du är på rätt väg, när någon i din direkta vardag pekar ut något helt uppenbart som du missat, men som får allt att falla på plats. Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Tvillingarna får en magisk helg, där osäkerheter i en relation rätas ut en gång för alla. Denna person står dig otroligt nära, och ni når en punkt där det gäller att verkligen våga lita på varandra. Det här kan med stor sannolikhet gälla en bästis, eller den mer vänskapliga sidan i relationen mellan dig och din sötnos. Du kan bli överväldigad av hur mycket mys du får plats med nu, trots att tankarna lätt vandrar iväg till framtid och jobb. Det gör inget – se bara till att du hinner njuta också. Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Kräftan får chansen att göra ett ordentligt genombrott nu – träffa någon imponerande som gör dig helt starstruck, eller landa ett jobb som du trodde var omöjligt. Om du precis avslutat en lång och svår utmaning, så kommer belöningen i raasande fart nu. Beröm, komplimanger, applåder och anledning att fira fyller din helg – så se till att fira! Helst firar du med bara de närmaste, i en väldigt intim miljö, och bara njuter av hur bra du är. Kräftans årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Lejonet får en otroligt inspirerande helg, med längtan efter att ta dig till en plats du alltid drömt om, och en vilja och möjlighet att ta dig dit. Fysiskt eller mentalt – du laddar på med inspiration och kreativitet som aldrig förr, och om du kämpat hårt för att slå igenom så kommer chansen nu. Det här kan också gälla en romans som varit svår att få grepp om, eller där ni båda varit tvungna att resa eller haft svårt att ses. Nu får ni en gyllene chans att verkligen investera i varandra, och trotsa motgångarna. Lejonets årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Jungfrun har en lysande helg framför sig rent ekonomiskt, där en lång väntan är över. Goda nyheter, avkastning från investeringar, en oväntad bonus eller chansen att göra en riktigt bra deal, inte minst vad gäller till exempel boende, är starkt nu. Allting kretsar kring att få saker att gå ihop nu, och när det kommer till just ekonomi så är du den stora vinnaren denna helg. Du vågar till och med vara lite extra bjussig nu, rent materiellt, om du har mer än andra. Jungfruns årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Vågen bygger upp en stark relation nu, och du gör är verkligen redo att visa hur pass mycket allvar du menar med dina känslor eller intentioner inför denna person. Det må vara en nybliven flirt som du känner starkt för eller någon du jobbar nära ihop, om inte din bästis eller partner. Oavsett vem, så bär den här personen enligt dig på en nyckel till något som du verkligen, verkligen vill vara med om, och allt du behöver göra är att fråga och glida med. Den relation som växer för dig nu bär på en stabil och överraskande energi samtidigt. Vågens årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Skorpionen jobbar på ordentligt bra nu, och även om det är helg så kan du börja märka att den ekonomiska aspekten av ditt liv är starkare än på länge. Du kanske till och med känner att du för första gången på länge kan slappna av, och inte ständigt räkna ören och kronor. Istället kan du ta emot väl förtjänad inre pepp, en känsla av att du kan och förmår mer än du tror. Det är inte helgen där hela ditt yrkesliv revolutioneras, men stabiliteten i ditt liv är på väg att göra det. Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Skytten har en tydligare bild av var du faktiskt står nu, på ett väldigt brett plan, i livet. Det låter stort och flummigt, men denna helg ger universum dig en signal om att du är på rätt väg. Om du undvikit att konfrontera dig själv, eller en sötnos, så får du den här helgen chansen att komma i kontakt med några av dina egna bästa sidor. Andra njuter av ditt sällskap nu, så det är upp till dig att välja om du vill hänga eller ta tid för dig själv nu. Oavsett vilket så blir den här helgen otroligt fin och en av de mest stärkande helgerna på länge. Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Stenbocken tar en risk nu, i alla fall en risk enligt dig, och du gör något denna helg som andra kan ha svårt att greppa att just du gjort. Men din magkänsla är 100%ig nu, så det är bara att köra på. Allt som har att göra med stora beslut, att uppgradera eller uppdatera något, dig själv, ditt boende eller din livssituation överlag. Den känsla som kommer över dig nu av att saker är möjliga, kommer hålla i sig länge. Det här kan leda till stora förändringar både vad gäller var du bor, men också med vad och var du kommer jobba. Stenbockens årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Vattumannen undersöker en del galna idéer nu, och gör dig redo att faktiskt sjösätta dem. Du är mer än sugen på att skaka om lite i din egen trygghet, såväl som andras nu, utan att pusha för hårt. Du har faktiskt en idé du vill få igenom nu, och provocerar inte bara för provocerandet skull, även om du vanligtvis gärna gör just det. Istället vill du öppna andras ögon såväl som dina egna, för andra möjligheter. Och det är bara att köra. Andra lyssnar ovanligt noga nu. Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

Fiskarna får en insikt kring jobb och framtid som är svår att hålla ifrån dig nu, och som kan sätta igång en väldigt spännande utveckling för dig rent profesionellt. Samtidigt har du chansen att göra en riktigt bra affär nu, eller tacka ja till ett jobb med väldigt trevlig lön. Du har goda möjligheter att komma över bra med cash nu, men det gäller att du använder dig av din kreativitet för att nå dit. Våga lita på att det du gör är bra, och skicka ut det i världen. Det är mer än okej att stå ut lite extra nu. Fiskarnas årshoroskop 2017Månadens kärlekshoroskop

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

LOADING..