Veckans Horoskop 22 maj – 28 maj

Väduren
21 mars – 20 april
En fin vecka väntar, kära Vädur, där du mer än gärna startar ett projekt, drar iväg på ett äventyr eller introducerar en ny person till ditt liv i en bredare bemärkelse. Romantiken duggar tätt denna vecka, så det finns chans till romans lite överallt för dig nu. Se bara upp för att det i början av veckan kan bli konstig stämning på jobbet, när du hoppas på lite mer generositet än vad som är möjligt. Det här kan bli en anledning för dig att börja se dig om och fundera över alternativ. Förutom att helgen blir en mysig helhetsupplevelse för dig, så ger söndagen dig en möjlighet att se nya möjligheter för att använda dina kunskaper och talanger för att bygga det liv du vill ha.

Veckans Horoskop

Mest romantiska dagar: 22, 23, 25, 26 & 27 maj
Lyssna påMajor Lazer feat. Ezra Koenig – Jessica
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Du har chansen att verkligen göra en hel del bra affärer denna vecka, kära Oxe, där din ekonomiska situation får en nystart och kan förändras helt. Du är i ett gyllene läge för att till exempel snacka dig till en högre lön nu, så våga stå på dig. Du kan lätt känna dig liten eller motarbetad på något djupare plan, men försök att fokusera på vad som sägs och händer, istället för hur det känns. Många känslor spretar nu, speciellt om du får för dig att dina planer och drömmar inte är realistiska. En generös helg kommer med mysigt häng och många tillfällen för dig att få snacka av dig och bearbeta de saker du inte varit så nöjd med – dina vänner är snabba på att få dig att se glaset som halvfullt istället nu.

Mest romantiska dagar: 24, 27 & 28 maj
Lyssna påFela Kuti – Trouble Sleep Yanga Wake AM
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
En lysande vecka väntar, kära Tvilling, där du är i ditt esse. Du påbörjar ett drömprojekt, är full av kreativitet och har inga problem att dra till dig vare sig vänner eller sötnosar nu. Det kan bli väldigt känslig stämning mellan dig och en vän i slutet av veckan, och detta kan bli ett problem om pengar är inblandade, men även om det råder någon slags svartsjuka, avundsjuka eller annat kontrollerande drag över relationen. Du upplever lätt att någon medvetet står i din väg nu. Men förutom detta, så har du en riktigt fin helg framför dig, där du förutom romantik och mys med de du gillar bäst kan se fram emot goda nyheter vad gäller jobb och framtid.

Mest romantiska dagar: 22, 23, 25, 26 & 27 maj
Lyssna påKehlani – Undercover (salute Remix)
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du tar ett viktigt beslut denna vecka, kära Kräfta, eller blir överraskad av att någon annan tagit ett positivt beslut åt dig. Det som rört sig lite i hemlighet kommer nu fram i ljuset. Det här betyder att det på ett personligt plan är en väldigt utvecklande vecka som ligger framför dig, där du kan göra förändringar du längtat efter länge, kanske till och med helt omedvetet, men där saker äntligen står klara nu. Se upp för att det kan bli känsligt läge mellan dig och en kollega eller studiekamrat, när ni har helt olika ambitionsnivåer, i slutet av veckan. Helgen sprakar av social aktivitet, och en eventuell resa eller möte med någon från en annan bakgrund. Lyssna på andra, de delar med sig av mängder av inspiration och energi nu.

Mest romantiska dagar: 24, 27 & 28 maj
Lyssna på: Kwaye – Little Ones
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du törstar efter social stimulans denna vecka, kära Lejon, och den är på väg. Nya individer eller grupper av personer som du på en gång känner dig dragen till sätter igång din lust att göra, och du är gärna den som styr upp något festligt nu. Tacka också ja till inbjudningar inför helgen, för dessa festligheter kommer med många möjligheter. Veckans utmaning kommer strax innan helgen, när en besvikelse slår till. En förhoppning du haft verkar inte gå igenom, och det ser ut som att du istället för att få en efterlängtad paus, blir tvungen att på något sätt jobba eller vara duktig istället. Deppa inte, det finns festligheter nog för att glömma detta snart. En ny framtidsmöjlighet presenterar sig under helgen, och rent ekonomiskt ser det här väldigt lovande ut nu.

Mest romantiska dagar: 22, 23, 25, 26 & 27 maj
Lyssna påbaba stiltz – Can’t Help It
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En helt ny framtid väntar, kära Jungfru, när du denna vecka får en klarare bild av vad som väntar dig framöver. Ett nytt jobb, en utbildning, ett nytt projekt som du mer än gärna vill ha – den här veckan får din framtid en tydligare kontur, och hjälper dig att slappna av, inte minst vad gäller frågor kring ekonomi. En insikt om vad du vill göra är minst lika viktig att fånga tag i nu, om du känner dig vilsen, och ger sig till känna i slutet av veckan. Det kan strula lite i en relation i slutet av veckan, men helgen ger dig chansen att reda ut vad som hände. Om du befinner dig i en otydlig romantisk relation där reglerna inte är tydligt definierade, kan ni tvingas till att ha det snacket nu.

Mest romantiska dagar: 24, 27 & 28 maj
Lyssna påSylvia Striplin – You Can’t Turn Me Away
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Ett äventyr hägrar, kära Våg, och oavsett om du checkar in på flygplatsen, tackar ja till en utbildning eller äntligen får hålla om din distans-sötnos, så har du en spännande vecka full av ny lust framför dig. Ny lust att lära dig, se saker, uppleva något nytt och ompröva allt det du tänkt att du är stensäker på. Du är öppen för allt nu, och ser helst bara möjligheter. Det kan bli dålig stämning mellan dig och någon i din familj eller den du bor med i slutet av veckan, men det här handlar mer om att ni inte vet hur ni ska sätta upp gränser, än att något är fel på djupet. Våga prata om det. Det blir lätt en lång, utdragen konversation som slutar på en helt annan plats än den började.

Mest romantiska dagar: 22, 23, 25, 26 & 27 maj
Lyssna på: DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince – Summertime
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du får tillbaka förlorad inspiration nu, kära Skorpion, eller känner att andra äntligen ger gensvar på det du försökt pusha för. Äntligen ser andra på en viss sak i ditt liv på samma sätt som du, och det här hjälper dig att få det stöd du behöver. Du har också otroligt goda ekonomiska nyheter att njuta av nu, och ditt sparkonto är det som mår som allra bäst nu. En investering i dig själv och ett personligt mål lönar sig nu. Helgen blir nästan överdrivet romantisk och mysig, när du och en sötnos öppnar er för varandra, och hittar något gemensamt ni inte visste fanns – oavsett om ni precis träffades, eller om du varit med denna gullis så länge du kan minnas.

Mest romantiska dagar: 24, 27 & 28 maj
Lyssna på: Misun – Baby
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
En relation utvecklas med snabba steg nu, kära Skytt, och oavsett om det här gäller en sötnos, en bästis eller både och, så kan den här personen pusha dig till att ta ett nytt, viktigt steg nu. Kanske är detta steg helt enkelt att erkänna dina egentliga känslor för någon. En varning dock, många Skyttar kan ha oturen att inte bli bemött i de känslor du har nu, eller uppleva att någon inte inser allvaret av vad du känner, och du blir lätt sårad eller upplever dig bortstött om personen i fråga inte genast reagerar som du hoppats. Låt inte detta sätta för djupa spår. Det viktiga nu är att du vågar stå för att en annan person är såhär pass viktig för dig. Om ingen annan lyssnar så är någon i din familj redo att bearbeta situationen med dig, speciellt under helgen.

Mest romantiska dagar: 22, 23, 25, 26 & 27 maj
Lyssna påAzad – Ready (Sevnth Remix)
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du är i ditt mest produktiva jag denna vecka, kära Stenbock, och får saker gjorda som vore det ingenting. Du hjälper mer än gärna de som står dig nära att lösa problem också, eftersom du ser hur deras problem hänger ihop med dina. Det enda du bör undvika nu är att försöka hjälpa någon i din familj rent ekonomiskt, eller låna ut pengar till någon som står dig nära, men som du inte helt litar på. Det behöver inte vara pengar, utan kan också vara en tjänst, men se upp med att göra något för andra bara för att du känt dem länge. Om de svikit dig förr, kan de lätt göra det igen nu. Istället är det i nya relationer du hittar en fin balans där ni stöttar och peppar varandra. Helgen kommer med en lysande möjligheter för romantik.

Mest romantiska dagar: 24, 27 & 28 maj
Lyssna påIAMNOBODI – Revelation / Untitled
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Romantiken slår i taket denna helg, kära Vattuman, och du har chansen att träffa en ny sötnos såväl som att hitta en nytändning i relationen du är i. Om det är en kärlek på distans som råder i ditt liv, så kommer ni närmare varandra nu, fysiskt, mentalt eller både och. Se upp bara med att försöka tvinga fram känslor mellan dig och en flirt, om det finns tydliga problem från början. Om du har någon som uppvaktar dig men som du helt enkelt inte är intresserad av, så är det dags att vara ärlig. Förutom att helgen blir en festlig resa in i en romans, så kan du också få positiva nyheter gällande ekonomi från din familj nu.

Mest romantiska dagar: 22, 23, 25, 26 & 27 maj
Lyssna på: Lil’ Kim feat Lil Cease – Crush On You
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Låt oss börja med veckans svåraste utmaning, kära Fisk, eftersom den kommer att väcka en konflikt som vilat en stund. En situation som involverar de två komponenterna vänskap och pengar blåser upp igen, och det är troligt att du redan varit i denna konflikt förr. Gör vad du kan för att inte elda på detta ytterligare. Du har nämligen en fin vecka i övrigt att njuta av, där du blandar hemmamys och familjetid med att flirta, mysa, mingla med de du gillar bäst – speciellt om det finns ett romantiskt intresse inblandat. Du och en sötnos får en sprakande söndag ihop, där saker kan sägas som blir svåra att glömma…

Mest romantiska dagar: 24, 27 & 28 maj
Lyssna påNina Simone – Plain Gold Ring (Mop Mop Rework)
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

  1. Hej!
    Jag har en fråga gällande Fiskarnas veckohoroskop. När du i slutet skriver ””Du och en sötnos får en sprakande söndag ihop, där saker kan sägas som blir svåra att glömma…” – vad menas med det?? 😱 I positiv eller negativ bemärkelse? Hoppas på positiv, tycker ett räcker med konflikter och draman nu för Fiskarna (mig i allafall).

    Tack för en bra astroblogg 😊👍🏼

    Med vänlig hälsning,
    Orolig Fisk

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..