Horoskop vecka 22

 
 
Väduren
Den här veckan handlar om att vara social, nätverka och träffa personer som får dig på bra humör kära Vädur. Eftersom det ser ut att kunna finnas någon konflikt med i bilden är det ännu viktigare att du inte går in i den, tar åt dig eller säger saker du kommer få ångra. Se hellre till att fixa vardagen med glädje och få den inspiration du söker. Det är bra flyt nu om du vill satsa lite mer på dina sociala medier kanaler eller sprida ditt budskap, folk är gärna med och dela dina åsikter.
 
Oxen
Den här veckan får du vara försiktig med hur du väljer att spendera dina pengar kära Oxe. Lägg hellre ett krut på att ordna en stabil och trygg bas än att trycka gasen i botten på shoppingrundan. Nu har du möjligheten att göra en långsiktig plan och faktiskt också spara ihop till något du länge velat ha. Sätt upp tydliga mål och vad det är du drömmer om så blir det enklare. Ha inte för bråttom med inköp, du kan hellre avvakta och göra riktiga fynd och kap längre fram.
 
Tvillingarna
Använd nu den här kraftiga energin som mars har att erbjuda dig kära Tvilling. Du måste ut och söka dig till dom situationer du vill vara i. Ditt självförtroende lyser igenom och du är absolut den personen folk vill hänga med. Välj noga vilka människor du har runt om kring dig så att du verkligen får den respons du vill ha. Det är dags att dra i trådar, mingla och komma någon vart med det som du vill allra mest. Va aktiv och hör dig för, rundan hörnet kan något oväntat inträffa.
 
Kräftan
Det här veckan ska du se till dina egna behov först kära Kräfta. Sätt ner foten och visa tydligt vad som är dina uppgifter och vilka som absolut inte är det. Det hjälper inte dig att vara för snäll och ta på dig mer än vad som är rimligt. Du ska släppa så mycket ansvar som du kan och istället fokusera på det du mår bra utav och som ger dig kraft istället för tvärtom. Det kan kännas obekvämt att inte vara andra människor tillags men du förlorar på det i slutet.
 
Lejonet
Du får ut mest utav den här veckan när du ser till helheten eller hur viktigt det kan vara att samarbeta med andra kära Lejon. Du kan få lära dig flera saker om dig själv och också om din omvärld. Något du kan lägga fokus på är dina mer lånngsiktiga drömmar och vilka personer du tror skulle kunna vara en hjälp på vägen. Finns det något projekt som du önskar göra tillsammans med någon? Fråga! Utmärkt tid för att driva saker ihop och lyckas med det!
 
Jungfrun
Den här veckan kan det vara värt att slita lite extra kära Jungfru. Särskilt om du länge haft planer på att lyckas med ett projekt, en anställning eller något annat som kräver din tid. Om du istället känner att du är på helt fel spår kan detta vara en vändpunkt. Ta för dig och ta kontakt med människor som du vet kan hjälpa dig upp på nya höjder. Va driven själv och visa ditt intresse, släng iväg ett CV och berätta för viktiga personer vad det är du söker.
 
Vågen
Nu får du vara extra uppmärksam på den guidning som Universum har att erbjuda dig kära Våg. Dags att ta för dig och visa dina visioner och idéer på riktigt. Det kan finnas flera möten längs vägen som kan ta dig långt om du väl är öppen för möjligheten. Att hoppa på ett större projekt eller börja engagera dig mer i någon egen verksamhet kan locka och där du dessutom kommer få ut mer livskvalité och glädje. Tänk stort och vad du faktiskt vill göra.
 
Skorpionen
Du gör bäst i att se över din ekonomiska situation kära Skorpion. Om du har svårt att få ihop en budget är detta ett bra läge nu att förhandla fram bättre villkor inom olika områden. Ska du börja se över att investera lite? Ta gärna kontakt med din bank och se över alla dina möjligheter till ökad inkomst. Nu kan det finnas chanser för dig att inleda något mer varaktigt med ett företag, antingen via en anställning men också ett tillfälle att bygga något ihop från grunden.
 
Skytten
Om du känner dig frusterad och inte får med dig människor på din linje kan det vara läge att se över ditt egna mål kära Skytt. Oändliga diskussioner är inte lösningen utan att hellre tänka om, titta på andra möjligheter och istället ha folk runt dig som arbetar åt samma håll. Det kommer kännas betydligt lättare när du sluta kämpa emot. Att samarbeta är en viktig bit i ditt liv just nu och också där du kan hitta motivation till att fortsätta göra det du brinner för.  
 
Stenbocken
Den här veckan kan det vara dags att öppet prata med människor runt dig, på arbetet eller i hemmet, om olika lösningar på problem kära Stenbock. Istället för att stressa och göra allt själv behöver du avlastning och någon som förstår dig och dina behov. Rensa tankarna och gör saker som får dig att må bra är superviktigt just nu. Att ha bra rutiner, inte lägga jobb på hög utan få undan så mycket som möjligt med hjälp av din omgivning, sen kan du koppla av.
 
Vattumannen
Nu kan du göra stora förändringar i ditt liv och allt handlar om din egen inställning kära Vattuman. Vad tycker du om att göra? Hur kan du bli mer kreativ på arbetet eller i skolan? Vilka utmaningar är du redo för? Du får lätt allas ögon på dig och kan glänsa i solen! Ta vara på den här tiden och våga visa upp dina talanger, dina intressen eller om du är sugen på att starta upp en hobbyverksamhet. Det är nu livet leker och du har flow i allt som du har passion för.
 
Fiskarna
Detta är en bra vecka för att brainstorma idéer kring att kunna vara mer flexibel i ditt liv kära Fisk. Kanske är det dags att börja arbeta lite mera hemifrån? Se över vilka möjligheter som finns. Inred en hörna där du kan arbeta ostört så att du får mer kvalité i det du gör. Du kan vilja satsa mer på ditt hem nu, göra förändringar som innebär att du kommer trivas bättre och få mer lugn och ro. Ägna dig åt dig själv under den här tiden, gör egna hemmabehandlingar och njut av ditt sällskap.
 
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..