KÄRLEKSASTRO JUNI

 
 
Väduren
För er Vädurar handlar juni om att landa i era relationer, antingen i en relation till en älskling eller i relation till sig själv och vad det är man faktiskt söker hos någon. Lösningar och nya förslag för hur ni ska leva kan bli avservärt bättre och ni börja bygga upp något mer varaktigt tillsammans. Dejtar du kan detta vara månaden då ni tar ett beslut om att gå vidare, bli ett par och dela med er utav varandras liv på ett mer vardagligt sätt. Är du singel kommer du söka dig till någon som kan erbjuda dig stabilitet och trygghet. Kanske kan det vara någon som är lite äldre och lever efter andra regler än du själv. Också en toppenmånad för att hitta dig eget värde, jobba med din självkänsla och lita på att du är bra som du är.
 
Oxen
Den här månaden har många bra erbjudande till dig kära Oxe. Venus i ditt eget tecken kommer göra dig attraktiv och charmig, räkna med ett flertal beundrare vid din sida. Har du en älskling kan du få extra många kärleksförklaringar och dessutom bli uppvaktad med kortare spontana resor eller evenemang. Du och din partner kommer prioritera att ha roligt ihop och leva livet. Dejtar du någon kanske du inte är så jättesugen på att binda upp dig. Du utforska gärna vad som finns och lovar inte bort dig i första taget. Som singel är det faktiskt en härlig tid där du ska ta vara på all uppmärkamhet du får och njuta av att ta dagen som den kommer. Spännande möten och heta blickar kan inträffa på flera fester och tillställningar.
 
Tvillingarna
Nu i juni får du chansen att en gång för alla rensa i ditt bagage, i det förflutna och göra dig av med gamla kärlekar eller ex som ligger på hög kära Tvilling. Du kan lätt bli sentimental eller måla upp en felaktig bild utav något som faktiskt inte var så bra för dig. Är du tillsammans med någon kan ni ha en romantisk tid, driva på framtida projekt och ta relationen till en mer stabil nivå. Men du ska vara hundra på att det är detta du vill. Du kan vela och känna att något är fel. Känns det inte bra, så är det inte bra. Att dejta runt just nu verkar inte ge dig det du söker så stanna hellre upp och ta dig en funderare på vad det är du verkligen vill ha. Inget förutom det absolut allra bästa ska du nöja dig med.
 
Kräftan
Nu vill du gärna känna dig fri och obunden kära Kräfta. Lever du ihop med någon vill du hitta på saker, helst tillsammans med andra vänner. Gå på evenemang och tillställningar, hänga med på varandras intressen eller diskutera grejer som ni vanligtvis inte gör. Du söker något mer i det ni har och vill utvecklas. Dejtar du runt är detta en bra tid för att få en inblick i vad det är du är ute efter. Den ena romansen kan avlösa den andra. Kanske har du också fallit för en vän eller kollega och vill utforska era möjligheter inför framtiden. Som singel vill du göra saker på ditt sätt. Ingen ska få komma emellan och lägga sig i ditt liv. Du visar upp både självförtroende och mod vilket dra många blickar till dig.
 
Lejonet
För er Lejon som har en relation är detta en superbra månad att göra verklighet utav era framtidsplaner. Ni vill båda satsa och bygga upp något varaktigt ihop. Ni kämpar för samma mål och diskutera hur ni ska lösa det. Va tydlig med hur du menar och vad det är du faktiskt vill. Dejtar du får du passa dig för att inte slösa bort din tid på någon som inte är värd det. Hemligheter eller kassa avsikter kan ligga bakom vissa beslut. Om du och din dejt inte har samma vision om den närmaste tiden kan det vara värt att ge upp redan nu. Du förtjänar att vara med någon som ansträngar sig lika mycket som du gör. Är du singel kan du dras till någon som på något sätt har satus och dessutom skämmer bort dig.
 
Jungfrun
Om du lever med din älskling kommer ni närmare varandra antingen via en resa eller att ni öppnar upp mer för varandra om åsikter och värderingar. Olika syner på saker kan få er båda två att tänka om eller se nya perspektiv på livet som blir en stark krydda. Romantiken mellan er går i gång när ni är aktiva, t ex på fester eller umgås med andra vänner. Dejtar du kan du falla pladak för någon som bor en bit bort eller att du träffar någon när du är ute och reser. Detta sätter såklart i gång något hos dig och kan förändra hur du väljer att fortsätta din framtid. Som singel är detta en bra period för att trivas, flirta och göra galna saker. Träffa så mycket folk du kan och fatta inga förhastade beslut, lev livet! 
 
Vågen
Under den här perioden kommer ni Vågar som lever i en relation att utvecklas och fatta betydelsefulla beslut för framtiden. Ni kan engagera er i gemensamma mål som ligger nära hjärtat och dessutom nå varandra på ett djupare plan än tidigare. Du vill mycket och dina känslor är intensiva. Om du dejtar någon kan det dyka upp svartsjuka och kanske är du inte beredd på vad personen får dig att känna. Känslosamt och hett är vad den här tiden erbjuder dig. Du som är singel längtar efter något hållbart och efter någon som vill åt samma håll. Du kan uppleva passion och även kärlek vid första ögonkastet. Va uppriktig med hur du känner, håll dig själv högt och visa ditt värde.
 
Skorpionen
Juni kommer hjälpa dig att få klarhet i din relation och sortera ut vad det är du behöver och vill ha kära Skorpion. Nu kan du prata öppet med din älskling om önskemål och känna att det går alldeles utmärkt att diskutera saker och komma med lösningar. Ni hittar alternativa vägar om det drar åt olika håll. Även en bra tid för att dra relationen längre, kanske flytta ihop eller börja planera större saker inför framtiden. Har du dejtat ett tag kan det äntligen vara på tiden att gå ut med vad ni har, bekräfta och visa er kärlek öppet. Saker verkar falla på plats mycket enklare och du njuter av romantiska stunder. Som singel är detta en superbra tid för att träffa någon med verklig potential, en själsfrände!
 
Skytten
Juni blir en bra månad för er Skyttar som har en relation att göra upp en gemensam livsplan. Peppa varandra när det kommer till träning och kost. Vara effektiva och röja upp i röran så att ni får ut allt skit som ni inte längre behöver. Ni mår bra av att skala av och hitta ett enklare sätt att leva. Det finns mycket passion och hetta runt er just nu och ni kan vara galna i varandra. Om du dejtar finns det massor med potential för att träffa någon som livar upp det i sängkammaren. Få utlopp för dina behov utan krav och ta saker för vad de är. Häng inte upp dig utan följ hellre din passion och gör det du alltid suktat efter. Som singel kan det bli en intensiv period med mycket engångsligg!
 
Stenbocken
Detta är en underbar tid för er Stenbockar när det kommer till kärlekslivet. Har du en relation kan den få en rejäl nytändning där du anstränger dig lite extra för att piffa till det i sovrummet. Din älskling dras till dig och ger dig uppskattning för den du är. Ni hittar lösningar på hur ni ska rodda vardagen och det kommer underlätta på flera områden. Dejtar du kommer du ha fullt upp nu! Du hamnar i rampljuset och just nu är det dig som alla verkar vilja vara med. Du behöver för din egen skull styra upp tydligt vad det är du söker och inte lockas av glitter och glamour. Vem vill du ha på riktigt? Nu har du chansen att faktiskt träffa någon som du skulle kunna inleda en seriös relation med.
 
Vattumannen
Om du har en älskling kommer du under juni nu att släppa loss alla känslor du burit på kära Vattuman. Detta blir en känslosam period där du visar dig sårbar och öppnar upp. Det finns ett behov från ditt håll att också ta hand om dig själv, unna dig saker som får dig att må bra. Har du dejtat ett tag kan det nu bli aktuellt att presentera din älskling för din familj eller vänner. Ni tar ett seriösare kliv helt enkelt. Som singel kan det faktiskt kännas aningens segt dessvärre. Du kan gå och älta gammalt skit som ligger med i bagaget. Fram med dom känslorna och fråga dig själv om det är värt att hålla kvar? Att sitta fast och inte istället se vad som kan vänta dig om du väljer att släppa taget? Ansträng dig och ta hjälp utav någon i din närhet.
 
Fiskarna
Detta blir en rolig och spännande tid på året kära Fisk. Du som lever med någon kommer vara ständigt på väg, en kortare resa, en konsert eller fest i grannskapet, alltid är det något nytt och kul. Mellan er finns det passion och en extrem lust som om ni vore nykära. Dejtar du får du vara försiktig med svartsjukescener eftersom det lätt kan uppstå en del drama. Du är eftertraktad och på hugget, orädd för att säga vad du vill ha och visar gärna dina krafter. Som singel är det verkligen bara att njuta nu. Kanske har du fått ett intresse för någon som du känner och inte vet hur du ska bete dig. Va ärlig och uppriktig, spela med öppna kort om du vill vinna någons hjärta. Härlig juni!
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..