Horoskop vecka 23

 
 
Väduren
Den här veckan har du allt att vinna på att komma i kontakt med människor som kompletterar dig och dina idéer kära Vädur. Öppna upp för träffar och sociala tillställningar. Ta initiativ till att nätverka och bolla förslag med inspirerande personer. Du vill framåt och du vill göra din röst hörd. Här finns det nu också gott om tid över för att umgås med vänner, syskon och släktingar som kan har mer att erbjuda än vad du kanske tror. Ha ett öppet sinne och njut av tillvaron!
 
Oxen
Nu är det bra om gör upp en lista över vad som är viktigt för dig och vad det är du ska prioritera kära Oxe. Du kan lätt ta på dig mycket jobb och ansvar men samtidigt är detta en tid då du ska njuta lite mer och koppla av. Hitta en bra balans mellan att vara fokuserad på arbetsuppgifter och att kunna tänka bort det över t ex en massage. För att må allra bäst behöver du vara tydlig mot dig själv och din omgivning vart dina gränser går, spräng inte dom för andras skull!
 
Tvillingarna
Detta är en underbar tid för dig att satsa på dig själv och dina personliga projekt kära Tvilling. Nu har du en chans att tänka över vem du vill vara och vilken attityd du ska ha mot andra. Bra tid om du vill förändra något i ditt yttre, klädstil, frisyr eller annat. Du blir mer medveten om hur andra ser på dig och vem du vill vara i andras ögon. Satsa på att göra det som betyder allra mest för dig och lita på dig själv, att du är på rätt väg. Stanna upp om något inte känns bra.
 
Kräftan
Den här veckan kan saker gå i rasande fart runt omkring dig och kanske hänger du inte riktigt med kära Kräfta. Du vill mycket men samtidigt har du ett lugn inom dig och försöker varva ner. Va extra uppmärksam på dina nattliga drömmar eftersom du kan få budskap och vägledning som du kan ha stor glädje utav. Tillåt dig att bara vara och plocka gärna fram din kreativa sida. Oavsett vad du gör kan du alltid bli mer kreativ och få utlopp för din energi.
 
Lejonet
Det kan vara utmanande för dig att hitta ett bra sätt att varva ner på just nu kära Lejon. Istället blir det fokus på vänner och tillställningar, ut och ha roligt! I bakhuvudet kan det vara bra att fundera på vilka planer och drömmar du har. Går du mot ett mål som kanske inte längre är intressant för dig? Vad har förändrats i ditt liv som gör att du vill något helt annat? Du kan behöva få mer klarhet i vart du är på väg för att känna att du har drivet och viljan att stå ut!
 
Jungfrun
En intressant och spännande vecka kan vänta dig med nya möten och roliga tillställningar kära Jungfu. Du har ett stort fokus på ditt arbete och du är extremt målmedveten. Vill du klättra och göra karrär visar du just nu på uthållighet och kämparglöd. Det finns stor chans att du träffar på människor som på något vis kan agera som en coach för dig på vägen. Va redo med ditt visitkort och tydlig med vart du vill så kan vad som helst hända när du minst anar det.
 
Vågen
När den här veckan tar fart kan du bli imponerad utav dig själv och vad världen har att erbjuda dig kära Våg. Det kan dyka upp saker som får dig att tänka om och tänka nytt, satsa och tro på dig själv. Du kan helt plötsligt bli medveten om hur gränslöst allt kan vara och vad du kan göra med all inspiration du har fått. Nu finns det ingen mening att vara försiktig utan istället ha tron på att allt löser sig så länge du följer ditt hjärtas väg och det som du är menad för.
 
Skorpionen
Under den här veckan kommer du kunna dig som hemma kära Skorpion. Dags för dig att dyka ner i ämnen som intresserar dig och där du kan hämta energi och inspiration. Det finns stora möjligheter att hitta en bra grund för alla bitar som betyder särskilt mycket t ex ekonomi, starka känslor och dina inre drifter. Du kan hitta en bra balans och ett fokus på att göra vad du kan får att underlätta för dig själv inför framtiden. Din vilja kommer du långt med.
 
Skytten
Den här veckan ger dig möjligheten att se ditt liv ur ett annat perspektiv kära Skytt. Du kan bli mer nyfiken på vad du istället skulle kunna göra om du känner att du sitter fast och vill framåt. Detta är en tid att fundera och inte agera särskilt mycket. Hitta viktiga personer i ditt liv och ta emot råd och tips. Du får ut mest utav att vara med dina vänner eller kärlek och det är samtidigt där du hämtar kraft för att komma vidare. Njut av att gå på fester och ha roligt!
 
Stenbocken
Nu mår du bäst utav att få vara ute och röra på dig kära Stenbock. Se till att du får tid över till att t ex gå en promenad eller cykla en runda. Du kan hitta ett nytt sätt att träna på som bygger upp din kropp och ger dig ny energi. Se till att inte heller ha rörigt runt omkring dig. Styr upp ditt hem eller kontor och organisera allt. Du är bra på att hitta smarta lösningar så använd dig utav din egen list. Fokusera även på mer hållbara system och att göra en insats för världen.
 
Vattumannen
Den här veckan är upplyftande och får dig definitivt att vilja leva ut dina känslor och kreativitet kära Vattuman. Du är mer målmedveten att ge uttryck för vem du är och vad du brinner för. Nu är det en bra tid att faktiskt tala från ditt hjärta och berätta vad du känner. Du kan prova det i alla situationer och se vilket resultat du får. Det kan bli en nästan magisk upplevelse när du inser vad det gör både med dig själv och andra när du släpper på garden och visar dig.
 
Fiskarna
Veckan kan kännas något nostalgisk och du kan vilja umgås mycket med din familj eller med människor som har betytt något under din uppväxt kära Fisk. Du delar gärna minnen och går tillbaka i arkivet för att hitta guldbitarna. Se till att träffa och umgås med nära och kära, bjud hem folk till dig för att gemensamt laga en middag eller liknande. Här finns också ett behov av att ta hand om sig själv och sina känslor. Ägna dig åt att komma i kapp med egenvård t ex.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..