Veckans Horoskop 5 juni – 11 juni

Veckans Horoskop är denna vecka skrivet i samarbete med Hansalbin Sältenberg, en ny röst på himlavalvet. Missa inte Sommarastro 2017 – hela sommarens horoskop! Och glöm inte att läsa horoskopet även för din ascendent, ditt stigande tecken. Läs mer om ascendenter här. Xoxo

Veckans Horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
Veckan inleds med att du känner ökad stabilitet och tillit till sig själv, kära Vädur, något som kan vara välbehövligt för den dundrande energiknippe som du oftast är. Om du har haft ekonomiska svårigheter på sista tiden är det möjligt att du även från och med den här veckan börjar se en ljusning. Den ökade inre balansen och harmonin varar dock inte så länge för en så eldig person som dig och mot slutet av veckan vill du kompensera lugnet från veckans första dagar med nya påhitt och aktiviteter. Fredagen ser ut att bli en särdeles spännande dag, när du längtar ut efter äventyr, vill upptäcka nya saker och vidga dina vyer. Kanske en spontan weekend-resa vore på sin plats? Om du har haft en del funderingar på kärleksfronten kan helgen också bli en möjlighet för dig att vända saker och ting till rätta med din sötnos. Se dock upp med ditt svängiga humör, så att du inte sårar någon som står dig nära.

Mest romantiska dagar: 5, 6, 8, 9 & 10 juni
Lyssna på: Alexis Weak – Min Låt
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Det här ser ut att bli din vecka, kära Oxe, och kärleksmässigt kan veckan bli en riktig hit. I början av veckan blommar du ut på ett sätt som du sällan tillåter dig själv att göra, din attraktionskraft är på topp, det riktigt lyser om dig och folk faller pladask! Tillåt dig själv att njuta, du som alltid sliter så mycket. Apropå slit så lossnar det för dig mot slutet av veckan också på jobbet eller i skolan. Kanske har du den senaste tiden inte riktigt veta hur du ska gå vidare med vad du än har för dig. Men nu klarnar möjliga framtidsvägar upp sig för dig, så det är bara och köra. Dessutom fortsätter fredagen och helgen mycket gynnsamt för dig på kärleksfronten. Har du inte redan någon sötnos är det här ett utmärkt tillfälle att flörta loss. Eftersom det är så få som kan motstå din charm just nu, kan det hela komma att bli riktigt intensivt och spännande.

Mest romantiska dagar: 5, 6, 7 & 11 juni
Lyssna på: Joyce Wrice – Good Morning (j.robb remix)
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Även om ingen kan påstå att du någonsin brukar ha svårt för att uttrycka dig, kära Tvilling, så verkar du just nu gå crazy när det gäller att få kontakt med andra människor! Det finns knappast någon som inte lägger märke till dig den här veckan, vilket du kan komma att erfara till helgen. Ekonomiskt är dock den här veckan kanske inte precis någon hit, så försök hålla igen lite med utgifterna, även om det är svårt för någon som dig som alltid vill hitta på så många fiffiga upptåg. Men om du istället fokuserar lite grann på ditt känsloliv kan du finna oväntad passion som blommar ut på fredagen. Kanske är det någon liten sötnos som du har gått och tänkt på länge som du visar vara sig en riktig fullträff. Helgen har mycket stor romantisk potential, även på lång sikt. Var bara ditt vanliga charmiga jag, så är möjligheterna större än du kanske anar.

Mest romantiska dagar: 5, 6, 8, 9 & 10 juni
Lyssna på: Bilayshia – Married To The Game (Remix)
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Den här veckan börjar energin fullkomligt spruta ur dig, kära Kräfta, du som så ofta annars är ganska lugn och brukar gå lite försiktigt fram genom livet. Men nu och för en tid framöver är det alltså rejält med fart i dig, vilket är fantastiskt att se. Vara bara uppmärksam så att du inte trampar på någon längs vägen när du nu ilar fram i allt du tar tag i! I synnerhet på jobbet eller i skolan verkar det hända massor av grejer just nu och mot slutet av veckan verkar du stå på topp här, vilket inte minst hänger samman med dina långsiktiga drömmar och din allra djupaste längtan. Den positiva kraft som du nu finner i jobbet eller i skolan handlar också om att du nu känner dig tryggare i ditt hem och med de som står dig närmast, något som alltid är av yttersta vikt för en så hemkär person som du. Tack vare den stabila grund du har lyckats bygga upp under de senaste månaderna kan du nu ta nya viktiga steg i livet.

Mest romantiska dagar: 5, 6, 7 & 11 juni
Lyssna på: Kiefer – aaaaa
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Att du besitter osedvanligt stor social kompetens är det knappast någon som betvivlar, kära Lejon, men den här veckan slår du nästan knut på dig själv i din sociala briljans! Massvis av folk flockas omkring dig i början och du pratar med människor som aldrig förr. Mot slutet av veckan finns det dock en speciell person som tycks fånga din uppmärksamhet extra mycket, kanske någon som du drömt om under en längre tid. I så fall är det här verkligen rätt tid att slå till, nu när människor tycks gilla dig ännu mer än vanligt. Den energi du besitter kan du också använda till att börja nya projekt, eftersom du just nu längtar efter att lära dig nya saker efter en längre tids funderingar på vad du ska hitta på för något. Kanske kan du den här veckan börja dra igång ett projekt som du kan hålla på med under nu under sommaren?

Mest romantiska dagar: 5, 6, 8, 9 & 10 juni
Lyssna påCiara feat. Petey Pablo – Goodies
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Veckan inleds med att du kommer underfund med och bättre lyckas formulera för dig själv hur du ser på din egen plats i världen, något som har upptagit dina tankar mycket under de senaste veckorna. Dessutom tycks det också den här veckan börja lossna för dig på den ekonomiska fronten, efter en längre tids sparsamhet. Om du har gått ett tag och funderat på att göra en välbehövlig investering, kan det nu passa bra att göra det. Dina funderingar kring din plats i världen och samhället leder – paradoxalt nog – till att du nu blommar ut också i relation till din familj och de som du har allra närmast. Det kan också vara bra att ta tag i saker i ditt hem, som du har låtit bli att göra. Även om det kanske låter lite tråkigt, kan det visa sig att genom att tillbringa lite mer tid hemma får du också tid att fundera över din framtid, kära Jungfru.

Mest romantiska dagar: 5, 6, 7 & 11 juni
Lyssna på: Destiny’s Child – Bootylicious
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Du som alltid är så mån om att göra andra människor glada, kära Våg, börjar den här veckan känna en stegrande självsäkerhet och ett växande mod inombords som leder dig att ta för dig mer av vad livet har att erbjuda. Det liksom bubblar inom dig, sommarsolen ler sitt vackraste leende mot dig och plötsligt börjar saker och ting i ditt liv falla på plats. Mot slutet av veckan stegras den här pirriga känslan ännu mer och du får energi nog för att erövra en hel värld! Kanske funderar du på att börja lära dig något nytt eller reflekterar över vilken utbildningsväg du ska välja i livet. Eller så bestämmer du dig för att göra en spontan utflykt till en plats där det finns mycket för dig att upptäcka just nu. Oavsett vilket så bjuder veckan på vidgade vyer, vilket i sin tur återverkar positivt på ditt stärkta självförtroende. Använd dina vingar och flyg!

Mest romantiska dagar: 5, 6, 8, 9 & 10 juni
Lyssna på: Gabrielle – September
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du som alltid lever ett så känslomässigt intensivt liv, kära Skorpion, får den här veckan känna ökad trygghet och att du liksom bottnar i dig själv på ett annat sätt än på länge. Inte minst har det att göra med den romantik på hög nivå som du upplever i slutet av veckan, vilket självklart passar en person med sådan säregen fallenhet för passion som dig. Kopplingen mellan ökad grundtrygghet och romantik får dig dessutom att ta tag i dina drömmar, som har fått stå lite grann på stand-by under de senaste månaderna. Äntligen har du lust att ta tag i det där du innerst inne drömmer om men kanske har varit fundersam på om du verkligen ska våga. Den här veckan öppnar upp sina varma armar mot dig, låter dig känna dig såväl älskad som drömsk, precis så som du vill ha det. Slappna av, vila i livets härlighet och njut!

Mest romantiska dagar: 5, 6, 7 & 11 juni
Lyssna på: esta. – I Might
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Det här blir verkligen en het vecka för dig, kära Skytt, som älskar äventyr! Trots de svårigheter du har fått genomgå under den senaste tiden och mitt under de prövningar du ännu genomlider blir den här veckan en rejäl ego-boost för dig. Du tycks återigen vara i ditt sociala essä efter en tids stiltje på vänfronten och folk vill vara i din närhet. Passa på att gå på fest, ordna en själv, eller häng med vänner och nya bekantskaper på stranden. Dina romantiska känslor tycks blomstra, vilket kan leda till het hett möte med en sötnos mot slutet av veckan. Som om inte allt detta vore nog tycks det även gå bra för dig på jobbet eller i skolan, där du nu känner dig bättre till mods än på länge. Så det är bara att köra. Under den här veckan har du möjlighet att suga åt sig massvis av energi som kommer att vara under månader framöver.

Mest romantiska dagar: 5, 6, 8, 9 & 10 juni
Lyssna på: NoMBe – Signs
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
För dig, kära Stenbock, som ständigt och jämnt är så hårt arbetande, blir den här veckan ett ypperligt tillfälle att lyfta blicken från vardagens slit och börja fundera mer på framtiden. Det är inte det att det inte skulle gå bra på jobbet eller i skolan, tvärtom är du på topp där just nu. Men just av den anledningen vågar du också fundera lite extra på dina drömmar och vad du egentligen längtar efter. Om du under de senaste månaderna har funderat mycket på vad som egentligen ska vara din plats i världen kan det här bli veckan när du får svar på dina frågor. Vem vet, en ny möjlighet kanske står för dörren, mycket snarare än du hade vågat hoppas på? Ditt drömska tillstånd innebär att du har lett att ge av dig själv till de du tycker om, se bara upp så att du inte brusar upp mot någon du håller kär om denna person inte helt ännu förstår dina framtidsdrömmar.

Mest romantiska dagar: 5, 6, 7 & 11 juni
Lyssna på: Tove Styrke – Say My Name
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Om du under den senaste tiden, kära Vattuman, kan känt behov av att isolera dig en smula från omvärlden för att fundera över viktiga existentiella frågor, är det nu dags att lämna reflexionsstadiet och börja agera. Du känner en tilltagande lust att ge dig ut i världen, vilket givetvis smittar av sig på din omgivning. Du som vanligtvis tycker om att observera sociala sammanhang märker nu plötsligt att du är en bättre social begåvning än du kanske trodde. Det hänger ihop med att du nu börjar känna dig mer trygg i din hemmiljö än på längre och dessutom hur den skapande energin inom dig börjar tillta i styrka. I skolan eller på jobbet kan det under veckan gå lite upp och ned och kanske bli en aning tvära kast, men du tycks ändå vara vid gott mot så länge du omger dig med massvis av folk som du gillar.

Mest romantiska dagar: 5, 6, 8, 9 & 10 juni
Lyssna påHkeem & Temur – Fy Faen (Jireel & Cherrie Remix)
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Du känner dig just nu bättre till mods hemma och med din familj än på länge, vilket ger en känslig Fisk som dig välbehövlig stabilitet. Den trygga bas du just nu står på leder till att du under veckan börjar våga sikta mot stjärnorna och framtiden. Kanske får du plötsligt en insikt om vad det egentligen är du ska ägna dig åt i ditt liv. Mot slutet av veckan får du också en idé om hur din ekonomiska situation skulle kunna förbättras, vilket ytterligare leder till att du vågar planera för den framtid du vet att du egentligen vill ha, trots den tvekan och oro du har hyst under den senaste tiden. Ett tips här är att våga prata mer med andra hur i vilka banor dina tankar just nu går, eftersom din kommunikativa förmåga når nya höjder under den här veckan, vilket gör att fler i din närhet börjar förstå dig bättre än på länge.

Mest romantiska dagar: 5, 6, 7 & 11 juni
Lyssna på: Mwuana – Se Dig
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..