Hur hanterar ni ilska?

 
 
Planeten Mars står för våran drivkraft, energi, hur vi står upp för oss själva, hur vi visar vår aggression, den står även för våra sexuella behov, överlevnadsinstinkt osv. Mars tar ca två år på sig att gå runt hela skaran av tecken och just nu är det Kräftan som fått besök. Det kan innebära att vi lägger mer fokus på våra innersta känslor, våra personliga liv och vår närmaste familj. Saker kan komma till ytan som länge legat undantryckt och det svåra med den här placeringen utav Mars kan vara att vi inte riktigt vet hur vi ska presentera det vi upplever. Mars trivs inte alls så bra i den här positionen och vi tenderar att hålla igen med vad vi känner. Det kan bubbla över och istället komma ut på fel sätt, explodera. Hellre vara öppen med det ni känner, era åsikter, önskemål än att ”skippa” en konflikt för att ”skydda” er själva eller någon annan. Konflikter är nödvändiga för förändringar och något vi borde lära oss att handskas med.
 
//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..