Horoskop vecka 24

 
 
Väduren
Nu kan det vara bra läge att fullfölja det som du har påbörjat kära Vädur. Det kan lätt uppstå en känsla av att inte komma vidare så länge du skjuter upp saker eller drar på dig någon – det ordnar sig – attityd. Du har lätt för att lägga fokus på lite allt möjligt och självklart vill du ha tid över för vänner och festligheter. Det finns gott om tillfällen att roa sig, umgås eller dra på en kortare resa. Glöm bara inte bort att du får svårt att koppla av så länge skrivbordet står dig upp i halsen.
 
Oxen
Den här veckan kan bli en ögonöppnare för dig när det kommer till din ekonomi kära Oxe. Du kan behöva hitta nya sätt att ”spara” pengar på eller ta dig till en rådgivare på banken för att lägga upp en plan. Pengar kommer enklare att kunna flöda till dig om du börjar ifrån där du är just nu och fokusera på vart du vill nå. Det är aldrig försent att investera eller satsa på något lockande projekt. Möjligheterna finns och du är beredd att offra en hel del för att komma dit du vill.
 
Tvillingarna
Det är nu du ska lägga fokus och krut på projekt som höjer din lön eller ger dig ett välförtjänt ryckte kära Tvilling. Om du inte trivs på ditt jobb eller kommer i kläm av något skäl är det viktigt att du inte tar den energin med dig eller gör en grej utav det. Satsa istället på mer kreativa saker, dina talanger och andra roligheter som får dig att utvecklas och vidga dina vyer. För att få ihop din budget är det bra om du prioriterar vad som är viktigt och vad du faktiskt kan vara utan.
 
Kräftan
Nu är det läge för dig att göra dina mål tydliga och ta dom i den riktningen du vill kära Kräfta. Du kommer ha enklare för att uttrycka dig själv och dina idéer nu och människor runt dig kommer inte kunna säga nej. Se till att ingen försöker dra nytta utav dig på ett fult sätt eller ta åt sig äran för något som du har varit med och byggt upp. Gör saker i din egen takt och ha fokus på det som får dig motiverad att jobba lite hårdare för att sedan kunna ägna dig åt annat.
 
Lejonet
Det här är en utmärkt vecka för dig om du känner för att prova lite nya metoder gällande teknik och nätverk kära Lejon. Anmäl dig till en kurs tillsammans med en vän eller gör något ihop med andra som vill hålla på med samma saker som du. Du tjänar verkligen på att dra i nya kontakter och hålla dig uppdaterad om vad som ligger i tiden. Särskilt om detta är något du ägnar dig åt mer än som bara intresse. Få full koll på vilka möjligheter du faktiskt har!
 
Jungfrun
Den här veckan kan du verkligen få en överblick gällande vad du prioritera, vad du vill uppnå och hur du ska ta dig dit kära Jungfru. Det är viktigt för dig att känna en balans, särskilt på den ekonomiska fronten och du får ihop budgeten riktigt bra när du brainstormar idéer, helst med andra. Du kan dra fördelar utav att så många runt om kring dig vill backa upp och hjälpa till om dom kan. Håll dig framme och kör ditt race nu, du har motiivationen så gör allt för att behålla den.
 
Vågen
Just nu är du inne i en fas i livet där du vill få ut så mycket som möjligt av tillvaron kära Våg. Du är mer riskbenägen och villig att prova dina vingar. Bra tid för att dra igång en buisness eller nå ut med en redan befintlig till större delar utav världen. Känner du att du saknar vissa kunskaper är det dessutom en utmärkt tid för att slå dig ner i skolbänken, gå en kurs eller på annat sätt hämta hem den information du tycker saknas för att vara mer proffsig.
 
Skorpionen
Nu är det viktigt för dig att känna att det finns en mening med det du gör kära Skorpion. Kan det vara dags att ta tag i några av dina planer och börja se större möjligheter i framtiden? Du kan arbeta på ett projekt som kan innebära förändingar för dig och där du får vara med och bestämma över din tid själv. Satsa på dina egenskaper och kompetenser, gör något utav det! Ju mer du tittar på vilka alternativ som faktiskt finns ju mer sporrad kommer du att bli.
 
Skytten
Den här veckan ska du satsa på att umgås med dina vänner, ge varandra inspiration och hitta nya vägar att knyta kontakter på. Du behöver hitta en bra balans i dig själv och det gör du allra bäst med back up från din omgivning kära Skytt. Du är en utmärkt medlare just nu och du lyckas säga saker på ett sätt som får vem som helst att falla för dina förslag. Fundera lite över dina egna resurser och eventuellt hitta en kompanjon att samarbeta med.
 
Stenbocken
Den här veckan kan det dyka upp en hel del frågor som rör din karriär eller ditt dagliga arbete kära Stenbock. Du kan få den ena idéen efter den andra och vilja dra i gång större projekt på en gång. Det finns människor runt dig som har inflytande och en påverkan som du kan dra fördel utav. Har du ett affärsförslag eller en plan för framtiden kan det vara på tiden att presentera den. Va öppen för att bolla tankar och hitta andra lösningar, så länge det gynnar dig.
 
Vattumannen
Veckan erbjuder dig att dra i gång med din stora passion kära Vattuman. Nu har du lusten och orken att jobba dig igenom tunga bitar för att också kunna se ett färdigt resultat. Du får medvind i ryggen och du öppnar upp för nya vinklar och nya tankesätt som är väl värt för dig just nu. Att prova andra vägar och metoder för att lyckas eller att ta kontakt med en coach kan vara avgörande. Ta hand om dig själv när det blir för mycket och tillåt dig att hämta energi.
 
Fiskarna
Den här veckan är det bra om du uttrycker dig själv och dina innersta behov tydligt kära Fisk. Du kan behöva prata med någon nära eller själv vara ett stöd för någon annan. Att ventilera och få en överblick kan vara något du strävar efter. Här finns också gott om energi över till att göra sådant som du enbart tycker är roligt. Gå på restauranger, hänga på barer eller dansa loss en kväll. Släppa andra tankar och ägna dig åt det som gör livet lite roligare.
 
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..