Veckans Horoskop 12 juni – 18 juni

Missa inte Sommarastro 2017 – hela sommarens horoskop! Och glöm inte att läsa horoskopet även för din ascendent, ditt stigande tecken. Läs mer om ascendenter här. Xoxo

Veckans Horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
Långsamt lägger du förra veckans alla händelser bakom dig nu, kära Vädur, för du har en del saker kvar som du måste reda ut. Det här blir ingen enkel utmaning, och du tvivlar lätt på dig själv i början av veckan. Hämta stöd i den du litar allra mest på, men var förberedd på att det kan bli både en och två konfrontationer att hantera. Om du har svårt att hitta rätt ord i början av veckan, så vet du exakt vad du ska säga under helgen. Dessa konfrontationer involverar någon du jobbat eller pluggat ihop med, och där er resa är på väg att gå mot sitt slut. Det kan också innebära några sista restuppgifter innan sommaren kickar in. Under helgen blir det äntligen dags för utflykter, flirtar och nöjen igen, och någon väcker verkligen din lust att hitta på.

Mest romantiska dagar: 13 & 18 juni
Lyssna påGnucci – You Good I’m Good Let’s Be Great
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Det blir en blandad vecka, kära Oxe, där du kan behöva ta dig igenom ett par riktigt tuffa saker. Speciellt om du har ekonomiska frågetecken så är du tvungen att pusha på lite extra. Du kan ha frågor som måste få svar, eller är tvungen att tjata på någon som är skyldig dig pengar. Samtidigt inleder du veckan med att imponera på någon, eller lösa ett problem på jobbet eller i skolan, vilket i sig kommer med en belöning. Medan du fokuserar på din egen ekonomi kan någon i ditt sociala nätverk glida undan nu, och en vänskap som just nu inte fungerar så bra hamnar i viloläge. Oroa dig inte över detta, utan ta tillfället i akt att utforska vad det här innebär. Ni två kan lätt hitta tillbaka till varandra, men du kan behöva utrymmet för att lära känna dig själv bättre.

Mest romantiska dagar: 12, 16 & 17 juni
Lyssna påSZA feat. Kendrick Lamara – Doves In The Wind
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
En flirtig stämning inleder veckan, kära Tvilling, och ta vara på denna! Det blir nämligen en ganska tuff vecka i övrigt, där du verkligen måste stå på dig. Det är lite som att du möter din nemesis denna vecka, en utmaning du verkligen inte ser fram emot, men du har också redan klarat av den värsta biten. Några sista detaljer ska på plats nu, och när det är över så släpper denna spänning. Om det är jobb-, skola- eller framtidsfrågor som filas på nu, så kan du behöva svälja din stolthet en aning, och möta problemet så ärligt du bara kan. Du har samtidigt inget att skämmas eller oroa dig för, utan att allt som gäller är att du står på dig, och inte backar eller gör om misstag. Du har en stor hejaklack på din sida, och helgen visar detta med extra allt. En överraskning i din favoritsmak väntar.

Mest romantiska dagar: 13 & 18 juni
Lyssna påM.I.A. – P.O.W.A
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Många små saker ska på sin plats denna vecka, kära Kräfta, och även om det inte är några stora uppdrag du har framför dig, så är timingen och detaljerna avgörande nu. Om du har ett stort avslöjande att göra, så är det främst en person du är nervös inför hur hen ska ta emot nyheterna. Men det är dags att berätta nu, för det här kan inte vänta längre. Någon i ditt liv som inte är särskilt närvarande kan dra sig undan ytterligare i samband med detta, men ditt fokus behöver inte hamna där. Se istället till att ha det här viktiga samtalet med den som berörs lite extra, och se till att hen får all information hen behöver. I efterföljderna av det här öppnar sig en fantastisk möjlighet, vilket du ser mer av redan under helgen.

Mest romantiska dagar: 12, 16 & 17 juni
Lyssna påJhené Aiko – While We’re Young
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Veckan inleds med ett härligt häng med några av dina favoriter, kära Lejon, och du åker gärna iväg någonstans för att se något nytt. Se bara upp för att vara lite för generös mot dig själv och hamna efter i dina besparingar. En romantisk relation fortsätter att stå väldigt mycket i fokus, och här fortsätter känslorna att vara väldigt starka. Ni två kan precis ha tagit ett stort eller viktigt steg tillsammans, och det är inte helt lätt att hitta hur ni ska landa i det här. En vän kan också, på gott och ont, bli inblandad i vad som pågår mellan er, och kommer både med nödvändiga sanningar och uppenbara förslag, vilket kan bli svårt att navigera i. Försök att skapa lite distans och hitta nya perspektiv på situationen under helgen, för du har stirrat länge på samma sak nu. Någon med större erfarenhet eller som känner dig riktigt väl kommer till undsättning under helgen.

Mest romantiska dagar: 13 & 18 juni
Lyssna påMary J. Blige feat. A$AP Rocky – Love Yourself (Remix)
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Det blir mycket snack och fix på jobb och framtid denna vecka, kära Jungfru, och samtidigt som tankarna är där så är du mer upptagen med vad som händer på hemmaplan, och hur du ska ordna ditt privatliv kring din nya eller förändrade jobbsituation. Någon i din familj kan vara lite extra tjatig nu, och vilja prata om exakt allt det som du inte vill prata om på ett tag… Men våga svara på de allra mest pressande frågorna, för de hjälper dig hitta en balans i all stress och förvirring som riskerar uppstå nu, inte minst mellan dig och en partner, även om detta är tillfälligt. Det kommer också goda nyheter nu, och de är ofta kopplade till framtid, jobb, pengar eller besparingar, men du kan också ha tur om du (fortfarande) letar efter nytt boende eller har funderingar kring hur och med vilka du egentligen vill bo.

Mest romantiska dagar: 12, 16 & 17 juni
Lyssna på: Lhasa De Sela – De Cara A La Pared
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Många Vågar är ute och reser nu, eller har precis kommit tillbaka från en intensiv tripp, och det här kan skaka om i känslorna en hel del. Du har med dig en hel del inspiration och idéer från förra veckan och äventyren den bjöd på, men det är svårt att få andras liv att liksom fästa vid ditt, kära Våg. Du kan verkligen behöva kliva utanför din comfort zone för att hitta samma känsla som den som vaknade på en annan plats eller i sällskap nu, men den finns runt hörnet så om det här är en förändring du verkligen få in i ditt liv – ta tag it det! Du kan absolut uppgradera din sommarvardag med lite mer spänning nu, och på så sätt utmana dig själv också. Någon som står dig nära hjälper till att krydda till saker under helgen, när en ordentlig överraskning påminner dig om varför du ville att saker skulle bli lite annorlunda. En fin möjlighet öppnar sig, inte minst romantiskt sett.

Mest romantiska dagar: 13 & 18 juni
Lyssna påMajor Lazer feat. PARTYNEXTDOOR & Nicki Minaj – Run Up
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Det uppstår en del slitningar för dig denna vecka, kära Skorpion, där du är tvungen att välja mellan att ha just nu, eller att ha sen. Det går inte att båda äta kakan och ha den kvar, hur gärna du än vill nu, och ett beslut måste tas. Det här kan handla om pengar, men också om att du i en relation måste släppa på kontrollen en aning. Svartsjuka och avundsjuka flammar lätt upp nu, och om du får känslan av att en sötnos, partner eller bästis liksom väljer bort dig nu, så kan det väcka ovanligt starka känslor. Det kan också uppstå något lika intensivt men motsatt, nämligen att du upplever en så stark trygghet att allting plötsligt är helt okej i en relation som varit ansträngd. Om det blir konstig stämning i en parrelation, är det genom fysisk närhet i kombination med mängder av snack som tar er ut på andra sidan nu.

Mest romantiska dagar: 12, 16 & 17 juni
Lyssna på: Vince Staples – Rain Come Down
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Veckan börjar med en stor dos av mys och häng med några du tycker riktigt mycket om, kära Skytt, och många presenterar nu en sötnos för en bästis eller liknande. Det här kan kännas lite som en prövning i sig, att visa upp någon för andra, men så länge du inte kastar in din familj eller gör det för intimt, så kan detta möte bli riktigt fint. Du kan också få kontakt med en sötnos genom vänner nu. Men det är i relation till någon annan som du agerar och hanterar saker nu, och du får öva en hel del på ditt tålamod, eller för första gången känna dig som att det är du som ens har ett sånt. Helgen blir lekfull och ger dig chansen till ett unikt äventyr med denna sötnos, bästis eller partner. Ta den, och våga i samma veva berätta hur du känner för hen – oavsett om det är första eller tusende gången.

Mest romantiska dagar: 13 & 18 juni
Lyssna på: Toro y Moi – Girl Like You
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du verkar inte få helt ledigt än, kära Stenbock, eller om du precis tagit semester, så tar det sin tid att hitta rätt i semester-vardagen. Goda nyheter kring jobb och framtid inleder veckan, och du kan lätt känna det som att du måste göra massa saker på en gång – trots att sommaren redan lagt sitt sömniga filter på allt som ska fixas och göras. Du får kämpa lite i motvind för att få saker gjorda, och kan bli tvungen att ställa in något roligare, men samtidigt är det en otrolig lättnad för dig att få ordna med saker som du länge undrat över. Mys med familj eller i lugn och ro i ditt eget hem under helgen ger dig chans att ladda batterierna ordentligt, och få ordning även i tankarna. Undvik att stressa upp dig för mycket nu.

Mest romantiska dagar: 12, 16 & 17 juni
Lyssna på: Lorde – Sober
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
En härlig sommarvecka väntar, kära Vattuman, där en romans mår väldigt, väldigt bra. Nu får du också ordentliga indikationer på att denna sötnos vill mer med dig, och ni två planerar gärna en resa ihop, eller drömmer ihop en framtid tillsammans. Det är också en intensiv vänskaps-vecka, speciellt om det är dags för sötnosen och vännerna att träffas under lite mer intensiva former. Det kan också vara dags att träffa någon du oroat dig lite över hur det ska bli att träffa, och det här kan bli en utdragen historia under några dagar där det pratas fram och tillbaka om saker som är känsliga för er båda. Helgen bjuder på den typ av upptåg som får ditt hjärta att ticka lite extra. Ta gärna med de som ditt hjärta tickar lite extra för också, för en ultimat upplösning på veckan.

Mest romantiska dagar: 13 & 18 juni
Lyssna på: KAYTRANADA feat. SYD – YOU’RE THE ONE
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Det händer mycket hemma denna vecka, kära Fisk, och det kan vara både i din familj, eller i ditt eget hem som det blir lite extra action. Kanske hittar du hem efter att ha varit överallt men inte där, eller så återförenas du med familj och blandar den mysiga känslan av igenkänning med eventuellt stressande frågor om framtiden. Det här är ett känsligt område för dig just nu, men försök att våga prata om det en aning ändå. Det kan hjälpa outforskade känslor att bubbla upp, vilka kan hjälpa dig senare. Ekonomiskt sett får du hjälp från alla möjliga håll och på alla möjliga sätt nu, inte minst från familj eller någon som står dig nära, men framtidssnacken följer denna trend hack i häl. Låt det inte stressa dig, utan ge dig själv tillåtelse att inte vara helt säker – eller om du är helt säker, låt ingen annan snacka ner dig utan riktigt bra anledningar.

Mest romantiska dagar: 12, 16 & 17 juni
Lyssna påKaah – JUNGL
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..