USE YOUR POWER

 
 
Just nu skriver jag intensivt på veckohoroskopen inför hela sommaren och även kärleksastrona. I mitten på juli drar semestertider i gång och då vill jag kunna slappa, lite i alla fall. Men fram tills dess har jag faktiskt även tider kvar för att ställa personliga horoskop! Relationshoroskop, framtidshoroskop eller vad man nu är sugen på att ta reda på mer om i livet. En bra grund för att få svar på större frågor helt enkelt. Ni som har intresse eller frågor kan maila mig: nathaliebram@hotmail.com
  1. Hej ! Jag vill veta vad kostar framtidshoroskop , är det en månad efter en månad Transiter och Progressioner . Kan man lägga till månförmörkelse och solförmörkelse i framtidshoroskop . Hoppas att få vsar av dig . Jag är intresserad . Tack !

  2. Hej fina du ! Vad fin du är ? Jag är nyfiken på personligt horoskop , vad kostar ? Kan man få förklaring i horoskopet om Kiron och lilith . Tack för underbar sida med fin och mjuk förklaring . Hälsningar Stefan

  3. Hejsan! Jag trillade in på din sida inte för länge sedan och tycker verkligen att det är en bra sida och du verkar duktig.

    Jag har börjat intressera mig för astrologin men är verkligen en nybörjare. Men det är otroligt intressant.

    Min fråga är har du möjlighet att se hur mitt födelsehiroskop ser ut i dina ögon, främst tänker jag på kärleken.

    Jag är född 19/7 ,13.32 i Eskilstuna.Hoppas att få svar av dig . Sanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..