Veckans Horoskop 19 juni – 25 juni

Missa inte Sommarastro 2017 – hela sommarens horoskop! Och glöm inte att läsa horoskopet även för din ascendent, ditt stigande tecken. Läs mer om ascendenter här. Xoxo

Veckans Horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
En mysig vecka väntar, kära Vädur, där du satsar på att bo in dig på en ny plats, leta nytt boende eller är redo för att göra om en hel del där du redan bor. Ett nytt boende som dyker upp nu visar sig vara mycket bättre än du kunnat föreställa dig. Om du umgås med familj nu, så har du alla planeter på din sida för att det ska bli riktigt mysigt, bra och helt i din smak. Men veckan är också full av små lysande överraskningar. Spridda skurar av goda nyheter gör dig pirrig i kroppen – något du hoppats på ger äntligen med sig. En flirt tar viktiga steg framåt, men du kan också få glada nyheter om ett projekt du är redo att ge dig i kast med. Se bara upp för att söndagen kan bli tuff, när en konflikt blossar upp på hemmaplan där känslorna går heta.

Mest romantiska dagar: 19 & 20 juni
Lyssna på: Kollage – Uknowhowwedo
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Saker börjar plötsligt röra på sig denna vecka, kära Oxe, saker som du väntat på. Äntligen är det dags att göra en resa, påbörja ett projekt eller verkligen få fart på en flirt. Om du har en sötnos i sikte så kan en hjälp bli ovärderlig i att peppa dig eller till och med presentera dig för denna gullis. Nu vaknar din pepp på livet, och får dig att göra spontana upptåg som du gärna drar med andra på. Små äventyr väcker också längtan efter större äventyr nu, och du smider gärna planer för en längre resa nu. Helgen blir en kavalkad av lek och mys med de du gillar bäst, men se upp för att planera in för mycket samtidigt. Planera in en väldigt lugn söndag, för där någonstans tar din energi slut och det är dags för en paus. Många är på dåligt humör denna veckans sista dag, så se upp för att hamna i konflikt med någon som egentligen bara är en bekant.

Mest romantiska dagar: 20, 21 & 24 juni
Lyssna på: Lorentz – Glad För Mig
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du inleder veckan med goda nyheter kring jobb och framtid, kära Tvilling, där du får enormt stöd av vänner och din omgivning. Det behöver inte vara en stor win du gör, men efter en ganska tuff förra vecka så är goda nyheter mer än välkomna. Nu har du chansen att löneförhandla eller hitta en ny inkomst, och i slutet av veckan kommer dina ekonomiska förutsättningar vara i ett helt nytt läge. Du har också chansen att gå igenom din budget vad gäller investeringar och besparingar nu, och dra ned på onödiga utgifter. Se upp för att en konflikt kring pengar, eller plötslig svartsjuka, kan virvla upp under helgen, speciellt på söndagen. Det bästa är att ligga lågt nu, och inte låna ut pengar till någon du inte litar på till 100%

Mest romantiska dagar: 19 & 20 juni
Lyssna på: Dim Out – Standards
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du har en fantastisk vecka framför dig, kära Kräfta, där saker öppnar sig på helt nya sätt. Insikter, framtidsmöjligheter, pepp på nya äventyr – allt kan hända nu. I början av veckan får du strålande nyheter från vänner som öppnar upp nya vägar och ger massor av inspiration, samtidigt som frågetecken kring jobb och skola reder ut sig. Helgen blir magisk, på alla sätt, speciellt när du och en sötnos, eller bästis, får chansen att verkligen spendera lite kvalitetstid ihop. Men irritation kan också växa nu, och i slutet av helgen svämmar den över och du låter någon i din familj eller direkta närhet veta vad du känner. Det här är dock en viktig konflikt, där du får reda ut en hel del saker som du burit på en lång tid. Oroa dig inte, utan låt din röst höras nu.

Mest romantiska dagar: 20, 21 & 24 juni
Lyssna påJesediah – G.O.A.T.
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Stora saker är i görningen för dig, kära Lejon, men mycket av det som händer nu händer under ytan. Hemligheter som avslöjas, insikter som dimper ned som en blixt från klar himmel, och inte minst en intensiv längtan efter något mer. Tankar på att resa, göra något nytt, se något nytt, blandas med funderingar på saker du måste göra och den budget du har. Men denna vecka är det inte problem du vill lösa, utan bara göra planer utifrån det du längtar efter. Om du har jobbat hårt den senaste tiden får du också massor av cred för detta nu. Undvik att göra för mycket planer i slutet av helgen, speciellt planer på att göra en kort utflykt under söndagen, när allt du egentligen behöver är vila. Undvik konflikter nu, då du lätt dras in i saker som inte har med dig att göra.

Mest romantiska dagar: 19 & 20 juni
Lyssna påmidnight – Promethium
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En helt ny social sfär öppnar sig denna vecka, kära Jungfru, och det är bara att ta för dig. En speciell person i ditt liv öppnar dörren för nya grupper, idéer och intressen, och om du längtat efter att expandera ditt nätverk – eller bara efter att få gott om kvalitetstid med de som betyder mest för dig – så är det här din vecka. Ta vara på alla sociala möjligheter nu, tacka ja till inbjudningar och låt din lust att umgås, hänga och mysa styra. Men håll i plånboken, för du blir lätt lite extra generös och kan lätt bli förskräckt i slutet av månaden när du upptäcker hur mycket pengar som gått åt för allt det roliga. Se också upp för att hamna i en konflikt med en vän om pengar, för den kan bli ful riktigt snabbt nu.

Mest romantiska dagar: 20, 21 & 24 juni
Lyssna på: Jorja Smith – Imperfect Circle
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Mitt i sommaren får du nu chansen att styra upp din framtid, kära Våg, när en gyllene jobb- eller skolmöjlighet öppnar sig. Tillsammans med någon som står dig väldigt nära njuter du av att planera framtiden nu, och peppar massor för vad som väntar. Du har fått mängder av inspiration de senaste veckorna, och nu är det dags att använda dig av den – om så bara i dina drömmar och fantasier om vad som kan bli. Se bara upp med att försöka få saker att hända på en gång, speciellt under helgen. Du får lätt för dig att allt måste hända nu för att hända alls, vilket inte är helt sant. Om någon står i vägen för dina planer är det viktigt att du dealar med detta nu, men det kommer inte gå på en dag. Tålamod är värdefullt nu.

Mest romantiska dagar: 19 & 20 juni
Lyssna på: M.I.A. – Finally
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du är redo för ett helt nytt sorts äventyr, kära Skorpion, och förbereder dig för att göra något stort. En utbildning du sökt, ett uppdrag du fått, eller en lång resa du drömmer om – dessa planer och drömmar kan bli verklighet nu, och du kan tacka dig själv som gjort allt för att ta dig dit du är. Det är tack vare ditt hårda jobb, som du nu kan casha ut – oavsett om det är i form av pengar, pepp eller lust till något mer, något nytt. En romans får ordentligt med fin fart nu, inte minst om sötnosen är någon som du sett upp till eller trånat efter. Romantiken sprakar mellan er, speciellt om ni får lite tid tillsammans på en ny plats – gärna nära vatten. Men trots en underbar helg så kan du få lite för mycket av det goda – pusha inte dig själv mer än nödvändigt och ta en riktigt chill söndag. Du behöver vilan.

Mest romantiska dagar: 20, 21 & 24 juni
Lyssna påSamira Said feat. Cheb Mami – Youm Wara Youm
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Du har en fin vecka framför dig, kära Skytt, där du får mycket gjort. Du packar ihop måsten och krossar av punkter på att-göra-listan i rasande fart, och kan äntligen börja känna en ordentlig semesterkänsla. Inga tunga, stora uppgifter väntar, utan nu är det bara småsakerna som är kvar. En stor lättnad kommer i slutet av veckan, när du får tid att ägna dig åt saker som du älskar att göra. Din ekonomiska situation får en push för det bättre nu, speciellt vad gäller besparingar, investeringar eller en större affär. Du har chansen att spara en hel del nu, så ta hand om det du har. En fysiskt intim relation mår extra bra under helgen, där du och en sötnos kommer riktigt nära varandra. Se upp bara för att blanda ihop attraktion och vänskap, vilket kan bli riktigt explosivt och komplicerat i slutet av helgen…

Mest romantiska dagar: 19 & 20 juni
Lyssna påLido feat. THEY. – Not Enough
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
En magisk vecka väntar, kära Stenbock, där någon i din närhet verkligen ställer upp för dig. En relation som inleds eller fördjupas nu blir riktigt stark, oavsett om den är romantisk, social eller om ni två samarbetar. Goda nyheter från din familj, från syskon, bekanta eller flirtar gör dig på väldigt fint humör i början av veckan, och du är otroligt generös mot andra nu – och andra är lika generösa tillbaka. Helgen bjuder på en intensiv chans till romans som du inte vill missa, och undvik att göra för många planer, då du troligen helst bara kommer vilja vara med den speciella person du gillar mest. Glöm inte heller bort jobb som måste göras, för risken finns att du skjuter upp saker till söndag utan att kalkylera för att din helg kommer vara så intensiv att det inte finns någon energi kvar vid helgens slut.

Mest romantiska dagar: 20, 21 & 24 juni
Lyssna påJordan Rakei – Sorceress
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du hittar en ny skön rytm att leva efter denna vecka, kära Vattuman. Tempot går ner, du har chansen att slappna av nu, och samtidigt njuta av en eller två äventyr som lyfter peppen för dig. Du bryter gärna en ovana nu, vilket inte minst kan innebära att du släpper stress, och hittar nya sätt att må bra eller få saker gjorda på. En ny träningsrutin kan hjälpa, men också bara det att bryta mönster – vad du gör, vilka du umgås med eller hur du lägger upp dina dagar – kan ge dig mängder av energi. Helgen blir extra härlig, och nyheter eller stöd från din familj gör att livet känns lättare och roligare. Se bara upp för att stora planer, inte minst om de handlar om en resa eller utbildning, inte går som de är menade i slutet av helgen, när planer du trodde var vattentäta visar sig vara alldeles för optimistiska… Låt dig inte bli nedslagen, det kommer nya chanser att göra detta på rätt sätt.

Mest romantiska dagar: 19 & 20 juni
Lyssna på: RAY BLK – 5050
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
En helt ljuvlig vecka väntar, kära Fisk, där kärlek och romantik står högst på schemat. Veckan börjar flirtigt, men det är ingenting emot hur den slutar. Du får också chansen att reda ut några ekonomiska frågor nu, få pengar tillbaka från något eller någon, eller ta ett tydliggörande snack med en chef om din lön. Men mest av allt är det här en vecka där känslor och kärlek styr, och där du hittar en lust att skapa, vara kreativ och omge dig med personer och saker som peppar dig. Helgen öppnar upp för alla möjliga sorters romantiska och magiska utsvävningar, och om du träffar på en sötnos nu är chansen stor att ditt hjärta blir stulet på stört. Omge dig också med vänner nu, för de vet exakt hur de ska peppa dig att satsa allt på kärleken. En liten varning dock. Med så mycket känslor i luften blir det lätt överslag, och saker kan spinna loss väl mycket i slutet av helgen. Undvik att pusha för att allt ska hända på en gång nu.

Mest romantiska dagar: 20, 21 & 24 juni
Lyssna påMajid Jordan feat. PARTYNEXTDOOR – One I Want
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

  1. På torsdag drar jag och kärleken till Kreta i 1 vecka så horoskopet verkar visa på en mysig och kärleksfull helg för oss utan stress. Perfekt :)

  2. One day you’ll want to tread cautiously around is
    Detta står i mitt sommarhoroskop. Hur ska jag tolka detta? Är det något som kommer hända som är avgörande just denna dagen? Blir lite orolig för
    hur jag ska hantera det?

    Capricorn
    August 15. At this time Venus will oppose Pluto in your sign. As a result, it’s possible that you’ll be more concerned with retaining all of the power in your relationship. If calling the shots is more vital to you than truly relating, you might receive a wakeup call.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..