Det svåraste inlägget <3

Mina finaste, älskade läsare. För fem år sedan satt jag på ett tåg genom Sverige och googlade spontant ”astrolog + jobb”. Det ledde mig in på en galen resa i astrologi, tillsammans med er, som har förändrat mitt liv. Innan jag säger något mer vill jag säga, oavsett om du läst bloggen sedan första dagen mitt i sommaren 2012, eller precis hittat hit: tack. Tack för att ni engagerat er, delat med er, följt mig som jag följt er, och för alla fina ord som värmt mitt ömma hjärta. Det är inte lätt för mig att fortsätta detta inlägg.

Horoskop

Universum works in mysterious ways, och för mig har planeterna målat upp en speciell väg. Under våren har en rad händelser, personliga såväl som professionella, gjort det allt tydligare att det är dags för en förändring. Det har varit en turbulent tid, och jag är hemskt ledsen att jag inte kunnat dela med mig av det här slutgiltiga beskedet tidigare, men det kom till mig först under helgen. Det har blivit tydligt, som sagt av en rad anledningar, att jag behöver en paus. En paus från astrologin, men också en paus i livet, för att ge mig själv chansen att fundera över vad nästa steg blir. När juni är slut så stänger därför kapitlet Scorpio Rising på VeckoRevyn ner, med en oklar men inte desto mindre spännande framtid. Jag kommer alltid att vara astrolog – min chart tycks föreslå det – men i vilken kapacitet återstår att se.

Misströsta inte! Vi har haft otroligt fina tider ihop, men förändring är den enda konstant vi verkligen kan räkna med. På samma sätt som planeterna är i ständig rörelse, och möts i oändliga och unika mönster, på samma sätt som en fullmåne avslutar något, så betyder ett avslut aldrig att någonting är borta. Det byter bara form, blir ett minne, hittar en ny väg. Jag har älskat att få vara Scorpio Rising med er, och jag kommer för alltid värna om den roll, om än minimal, jag fått ta i era liv. Och om du känner dig träffad så pratar jag om dig! För även om ni inte alla kommenterar, mailar eller kommer fram på stan, så ser jag er i läsartrafiken, jag ser hur många och starka ni är, ni som funderar på livet och er plats i universum. Jag hoppas att ni aldrig slutar utforska er nyfikenhet, och även när de mest cyniska tråkmånsarna snackar strunt om ”flum som astrologi” – behåll er stolthet i att ni i alla fall håller blicken öppen för andra sätt att prata om livet.

Det har varit en otrolig ära att få blogga om astrologi åt er, och fram till sista juni hittar ni mig här, där jag varit de senaste fem åren. Sen får vi se. Men tills dess. Tack. Och Xoxo

Ps. Om ni vill hålla er uppdaterade med vad som kommer hända med Scorpio Rising i framtiden, följ mig på facebook eller instagram

 1. Vad tråkigt men hoppas så klart att du hittar en ännu bättre väg😊jag har följt sedan start och har på senaste inte kommenterat så mycket men alltid läst. Dina guider har hjälpt mycket i jakten på kärlek och i kärlekssorg. Tack för den här tiden. Den har varit mycket uppskattad. Kram

 2. Kommer en ha möjlighet att läsa guider och sådant du gjort tidigare även efter sista juni? Har följt denna blogg, mer eller mindre, sedan hösten 2012 – vad snabbt tiden gått!!! Tack!

 3. Gud vad jag kommer sakna din astroblogg! Den har betytt förvånansvärt mycket för mig och fått mig att bli intresserad av astrologi på riktigt, och det har varit så inspirerande att se någon arbeta med det på ett seriöst sätt. Det känns jätte trist men jag är glad för din skull ; utveckling och omväxling är nödvändigt! All lycka till dig ❤

 4. Våran favorit Astrolog och bästa Scorpio rising!! Jag har alltid varit så fascinerad av astrologi, ända sedan jag upptäckte mammas gamla astroböcker i bokhyllan! Jag har följt din blogg sedan start och från att inte förstå någonting på en astrokarta till att kunna all fakta och även fått läsa en hel del vänners kartor, förstår jag nu och samtidigt lär mig mer och mer för varje dag! En fascination och förälskelse utan slut.

  Du har öppnat mitt astro intresse enormt för att kunna utvecklas på egen hand och du är en fantastisk skribent och astrolog! Tack för all kunskap och nyfikenhet på livet du gett. Jag önskar dig all lycka i vad som än väntar dig! All kärlek!

 5. Gud vad vemodigt att höra! Jag är inne här varje dag och läser och det har hjälpt mig mycket i livet, speciellt i min hjärtesorg. Må gott och njut av livet, ta hand om dig!

 6. Vad ledsamt, du och din blogg har varit ett stort stöd för mig under de senaste 28 månaderna. Tack!
  Jag hoppas allt går din väg och att vägen blir bra och gynnsam för dig ❤
  Kram

 7. Blir uppriktigt ledsen över att läsa detta :( Innan jag hittade din blogg trodde jag inte på astrologi, såg det bara som ”en rolig grej”. Men dina horoskop stämmer alltid, vilket har gjort mig mer intresserad av astrologi – men framförallt har dina inlägg funkat som pepp, uppmuntran och bekräftelse på att det jag märker av i mitt eget lilla universum är på riktigt. Jag hoppas verkligen att vi får se mer av dig i något annat sammanhang, och jag önskar dig all lycka i framtiden! <3

 8. Åh neeeeej vad tråkigt!! 💔💔💔 Jag har läst dina astron sen början och de är verkligen de bästa som finns att hitta! Hoppas du dyker upp som astroskribent igen i framtiden – du har åtminstone en garanterad läsare här! Lycka till och tack! 💕🔮✨

 9. Tack för allt, Scorpio. Det har uppskattas otroligt mycket, allt du har gjort. Jag har alltid älskat att läsa dina inlägg och väl därefter återigen tacka dig för allt ditt arbete och din tid. Jätte kul att läsa allt! Bäst av lycka i allt du än tar dig an.

 10. Så himla tråkigt jag har följt dig nästan sedan starten. Älskar att ungefär samtidigt som jag hittade astrologin så hittade jag just din blogg, och att du de senaste fem året förgyllt mitt liv med diverse horoskop och guider. Om du har tid och lust, hojta när du är i Sthlm!! Kramar!

 11. Hej!
  Jag har precis läst ditt senaste inlägg. Det var några år sedan jag hittade din blogg och har sedan dess läst igenom allt du har skrivit, följt varje uppdatering och din blogg blev min dagliga rutin. Med spänning har jag sett fram emot vad veckan har att erbjuda, månadens kärlekshoroskop, vår/sommar/höst/vinter horoskopet och årshoroskopen. Jag har läst alla guider och lärt mig mycket och det har fått mig att söka mer kunskap om astrologi vart jag än kan hitta den. Jag har studerat min natal chart i detalj, liksom andras, jag har fått en annan förståelse för mig själv och för världen, ja för universum till och med.
  Det är med sorg jag läser detta inlägg och det kommer kännas tomt utan din blogg i min vardag. Jag förstår givetvis att du inte alltid kommer finnas där, du måste se vart ditt liv leder dig härnäst. Jag vill tacka dig, för all tid och energi du har lagt ner på detta, och delat det med oss alla. Tacka dig för den platsen du har haft i mitt liv, för all kunskap du gett mig, för all tid jag med spänning har läst dina inlägg. För den tryggheten du gett mig när jag inte förstår mina egna känslor men sedan inser att det är mycket aktivitet på himlavalvet, och inser att det kommer en ny dag och saker blir bättre.
  Även om inte du känner mig känns det som att jag tar farväl av en vän, en stöttepelare, en del av mitt liv. Jag vill tacka dig för tiden jag haft med dig, för den har varit otrolig, lärorik, insiktsfull och fantastisk. Jag har delat din blogg med vänner, som sen blev en rutin att läsa veckans horoskop tillsammans, trots deras skeptiska syn på astrologi från början. Jag är säker på att du har haft en stor inverkan på mångas liv, inte bara mitt. Och jag önskar dig all lycka i framtiden med ditt liv. Jag kan bara hoppas på att jag någon gång kan få ta del av dina nya projekt med samma entusiasm och glädje som din blogg.
  Tack, tack, tack!!!
  <3

 12. Jag blev genuint ledsen när jag läste detta inlägg, men förstår dig såklart att du vill gå vidare och göra något annat. Jag älskar din blogg och kommer alltid att älska din blogg! Den har gett mig så mycket. Tankar, insikter, hopp… Jag kommer att sakna bloggen så fruktansvärt mycket, du anar inte. Tack för den här tiden och tack för allt du har gett oss läsare! Kram!

 13. Åh jag kommer verkligen sakna dig! Den här bloggen har verkligen betytt mycket för mig och jag undrar vilken astroblogg jag ska följa nu. Så sorgligt. Men förstår dig. Sker mycket liknande förändringar i mitt liv och ofta måste gammalt ge plats för nytt. Önskar dig all lycka i framtiden och hoppas att du dyker upp nån annanstans snart! Tack! :)

 14. åh vad trist att du slutar, har läst och följt din astroblogg länge nu. Önskar dig all lycka till i framtiden. Tack för allt jobb du lagt ner! ♥ uppskattas enormt.

 15. Tack för all vägledning du och stjärnorna har gett mig genom de senaste 3 åren!!! <3
  Jag kommer absolut att sakna dig. Dina inlägg – kärlekshoroskopet, veckans horoskop, lärdom om ascendenter, måntecken, midheaven, sommarastro… ja… du har verkligen den bästa astrobloggen. Dina inlägg har varit veckans höjdpunkter för mig. Och hjälpt mig. TACK! Jag hoppas du kommer tillbaka. <3

 16. ÅH NEJ! Vad ledsen jag blir. Så himla tråkigt. Din blogg har varit den absolut bästa jag någonsin har följt och den har betytt mycket för mig. Det kommer bli såååå tomt utan den. Kommer sakna den enormt mycket.

  Ingen rockar som du. Fantastisk är du och jag önskar dig all lycka. Kram

 17. Har hängt på din astroblogg i snart två år då mitt intresse började för astrologi. Mitt liv då var kämpigt av livets olika prövningar. Denna denna blogg gav mig hopp om att saker och ting är föränderligt och att det är det ständigt och jämt. Nu har det sedan en tid tillbaka börjat ljusna på min himmel och tack vare denna blogg har jag kunnat hålla hoppet vid liv att det skulle komma en förändring. Stort tack till dig Scorpio för dessa två år och jag är övertygad om att jag i framtiden kommer att få följa dig i ett annat sammanhang. Lycka till med dina nya planer vad det nu än är du kommer att göra.😘

 18. Som en trogen läsare i alla år blev jag otroligt ledsen! Älskar hur du skriver, sluta aldrig skriva. Ta hand om dig.

 19. Tack för en alldeles härlig blogg, har följt dig under flera års tid och alltid sett fram emot speciellt veckans horoskop och helgastro. Har även uppskattat hur du strukturerat upp texterna och kategorierna, du har verkligen en förmåga att engagera läsarna. Hoppas att du hittar något nytt sätt att fortsätta skriva och föra vidare ditt budskap, vi är många som kommer sakna dig! Önskar dig allt gott i framtiden och hoppas få läsa dina astrologitexter även i framtiden ♥

 20. Nej men vad tråkigt!! Har läst din blogg länge och kommer sakna att gå in på bloggen om morgnarna men förstår att man ibland hittar nya vägar i livet ☺️Önskar dig lycka till!!

 21. Nu som jag börjar skriva vet jag inte riktigt vad jag ska säga så jag bara skriver från hjärtat så ser vi vad det blir. Jag fick ett sting i hjärtat när du skrev att allt är föränderligt, för det är sant, och jag känner med dig i den process du befinner dig i. De svåraste besluten brukar leda till den största utvecklingen. Jag har en tår i ögat för det känns som att ta farväl av en vän en inte vet när en ska se igen. Jag har läst dina texter sedan..jag minns inte när jag började, men minst sedan 2013. Du har lärt mig så mycket. Du har fått mig att lägga så många pusselbitar i mig själv och mina relationer på plats. Dessa insikter har gjort mig till en bättre människa. De har väglett mig genom att både ha gett mig hopp när jag känt mig vilse, och tillrättavisat mig när jag varit bångstyrig. Astrologin som du beskrivit den blev ett verktyg för att starta min medvetna, spirituella utveckling, och de kunskaper du gett mig har möjliggjort för mig att även hjälpa andra ibland. Jag kan inte fatta att någon kan förneka detta verktyg att förstå världen med. Ditt sätt att skriva är så enkelt, begripligt och lättsamt. En tar det till hjärtat. Sluta aldrig skriva, du har en gåva. Snälla, när du vet vad du ska göra sen, se till att synas ordentligt i det offentliga så att vi kan hitta dig igen <3 all kärlek och lycka till

 22. Åh det känns som att hjärtat går sönder lite av att läsa det här. ❤
  Älskar din blogg så mycket och det känns som att du är den där kloka vännen man alltid kan vända sig till. Det kommer bli så tomt att inte ha dig kvar på det sättet.
  Önskar dig allt gott i framtiden och tack för den här tiden!

 23. Tack för fyra spännande och insiktsfulla år! Det känns som ett annat liv sen jag började läsa din blogg. I och med upptäckten av astrologi har mitt liv fått en helvändning. Du har hjälpt mig att hjälpa mig själv, förstå mig själv. Det känns tråkigt att den här trygga punkten försvinner men det gäller att vara öppen för förändring. Det kanske är först då man kan känna vad man vill och behöver. Lycka till i framtiden och hoppas vi ses igen!

 24. Vilken vändpunkt för oss läsare med, man har tagit föregivet att du som en nära vän man aldrig träffat, alltid finns där för oss, uppdaterar rutinvis med veckans, helgens eller kärllekshiroskop där man kunde försöka få klarttecken i sitt liv, en trygg punkt man ständigt vände sig till.
  Väldigt tråkigt för oss, du är så talangfull och intuitiv, man kände sån trovärdighet och hopp i allt du skrivit. Så passionerad och ambitiös. Nu stängs denna lilla flyktväg man vände sig till när man var lycklig, ledsen, arg eller nyfiken på sina olika situationer i livet och sökte svaren, hintar eller tröst. Så bra och inspirerande är du Scorpio Rising! Önskar dig bara det bästa och ett nytt fantastiskt kapitel i ditt liv där du kan blomstra ännu mer. Ha en super fin sommar framför dig och framtiden ser finfin ut! ❤️
  Asc ♒️ Sol ♉️ Mån♏️

 25. Neeeeej!! :'( Har älskat denna blogg från start och läser den mer eller mindre varje dag. Kommer sakna både dig och bloggen. Lycka till med allt i fortsättningen! <3

 26. Detta är den enda astrologi jag läser, var ska man nu läsa? Började läsa här när jag började gymnasiet, och nu har jag precis tagit studenten. I samband med att min gymnasietid tar slut tar denna del i mitt liv också slut. Som ett tecken på en ny början. För oss båda. Fint, och läskigt. Tack, och lycka till.

 27. Önskar dig stort lycka till i framtiden och hoppas att få ta del av dig och dina tankar kring astrologi i ett liknande eller ett helt annat sammanhang!
  Har följt dig och de andra bloggarna sedan start, och har tillsammans med er utvecklat min kunskap och erfarenhet av astrologi. Ibland kan man tveka, lätt hänt när så många tvivlar, men varje gång så hittar jag tillbaka till astrologin för den lyckas alltid överbevisa mig i sin oförklarliga tillförlitlighet. Genom den vet jag saker på förväg om andra människor jag inte borde känna till, det är lika spännande och hissnande varje gång. Det har varit väldigt spännande att se hur intresset ökat enormt under dessa år och att fler och fler vänder sig till den reflektion och vägledning astrologi erbjuder. Mycket tack vare just dig och dina välformulerade, underhållande och träffsäkra inlägg!

 28. Tack för en riktigt bra blogg som tagit astrologin på allvar. Jag har hittat mycket få texter på svenska som tar upp astron så respektfullt, avslappnat och seriöst samtidigt som du har gjort. Jag har letat många svar i den här bloggen och många gånger hittat dom inom mig – med bloggen och astron som länk. Minns när jag hittade hit första gången och blev så lycklig – äntligen fanns det någon som beskrev astron på ett lättförståeligt, ärligt och modernt sätt! På ett sätt som en kunde relatera till med gif:ar, igenkänning och stora som små kategorier i livet. Det har varit fint att få följa ditt liv också, i den mån den varit med. Jag hoppas att nästa kapitel i ditt liv tar dig till härliga nya utmaningar. Tack för tiden och allt läsmaterial! <3

 29. 1000-TACK för dina fantastiskt bra och stämmande horoskop.Jag har följt Dig varje dag varje vecka. För det mesta av det som drabbat Väduren har jag mötts av. Lycklig och Glad för Din skull men ledsen för att jag inte får följa Dig varje dag . vecka…. Kommer att sakna Dina inlägg och horoskop.
  Så ännu ett STORT TACK och LYCKA TILL fina Du. <3
  Kram
  Marianne

 30. Missade detta inlägg. :( Tråkigt för oss som följare. Stor tack och stort lycka till på din resa i livet. Dina inlägg har varit en tröst, massor med pepp, hopp inte minst och lite förälder också. Folk får tro vad de vill och att vara öppen för det som inte är konkret, hjälper en i livet snarare än motsatsen. Det finns mycket vi inte har en aning om. Så länge vi kan vi ödmjukhet gentemot varandra, har vi vunnit en hel del. All kärlek till dig! Kram

 31. Det här inlägget gjorde mig tårögd. Jag har följt dig, VARJE dag, sedan hösten 2012. Din blogg har förändrat mitt liv. Jag har lärt mig så mycket. Insett så mycket. Du har svarat på flera av mina kommentarer vilket hjälpt mig otroligt mycket. Jag kollar alltid din blogg på kvällen innan jag ska sova. Läser igenom kategorien ”horoskop”, kollar vänskapsastron, hur bra stjärntecknen passar med varandra. Jag hoppas inläggen kommer finnas kvar! Annars blir det till att screenshota mycket… Nej det här gjorde mig ledsen. Men så länge det är bäst för dig! Och ditt välmående. Är det bäst för alla. <3

  Du är en fantastisk människa och du har lärt mig så mycket! Du är en underbar astrolog som varit så träffsäker hur många gånger som helst som verkligen fått mig att tro på astrologi. Saker du skrivit i horoskopen ska hända, har hänt. Läskigt många gånger.

  Jag vet inte ens vad jag ska säga mer. Jag hoppas man kan få träffa dig någon gång! Din blogg har varit en resa för mig med, jag var 13 år när jag började läsa, tro mig jag har läst alla dina inlägg sedan dess, och idag är jag 17, fyller 18 om 3 månader. Bloggen kommer lämna ett stort tomrum, som jag inte vet vad jag ska fylla med längre. Så många kvällar jag spenderat här! Så mycket tid, och hopp, så mycket nöje och glädje! Jag är säker på att din blogg bara var startskottet till min astrologiska resa, och det är jag oerhört tacksam för. Jag kan väldigt mycket om astrologi idag som jag lärt mig genom åren här på astrobloggen men också från andra astro-sidor, och du har inspirerat mig till att vilja lära mig så mycket mer! Tack Sofia, tack för din lärorika blogg, som utvecklat ett av mina största intressen.

  Och det viktigaste av allt, så länge beslutet är bäst för dig, är det bäst för alla. Sänder så oerhört mycket kärlek och önskar dig all lycka här i livet. <3 <3 <3

  Kram till min favoritbloggerska, genom tiderna!

  / Elin H

 32. Jag har läst din blogg sen dag 1 och följt med hela vägen, tusen tack för det du bidragit med i mitt liv. Jag har också fått väldigt många svar via din blogg och det är jag så glad över :) önskar dig innerligt all lycka till i framtiden!

 33. Sofia, du är bäst! Fattar inte hur Veckorevyn kan släppa dig…. Du har en otrolig träffsäkerhet och du skriver din blogg ”från hjärta” – det är det som urskiljer dig från andra. Jag brukade ibland läsa horoskop, mest av slump – det var aldrig tilltalande pga alla horoskop är opersonliga och ”torra”. Tills jag en dag förra året, hamnade på din blogg… Wow, tänkte jag… det här något helt annat. Tro mig, nästan varje dag, varje söndag, varje början av ny månad läste jag dina inlägg för att jag visste – så ska ska det bli. Jag kommer SAKNA din blogg, dina fantastiska horoskop och den formen som du förmedlar dina horoskop. Lycka till Sofia!

 34. Åh neeeeeeej!!! Hur ska jag nu kunna dejta?! Dubbelkollar alltid allt i din blogg för skojs skull. Kommer att sakna dig otroligt! ❤

 35. MEN OMG NEJ!!!! Detta är det ENDA veckohoroskop jag läser för de brukar passa in så bra och förbereda mig på hur mke energi veckans händelser Kmr ta och va jag ska va bered på helt enkelt!!!! Hoppas din framtid blir bäst MEN VEM SKA HJÄLPA MIG PÅ SÖNDAGSKVÄLLARNA

 36. Har följt dig länge och det är synd att du slutar! Lycka till med allt och tack för allt ditt jobb som gjort att jag fått kul läsning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..