Horoskop vecka 26

 
 
Väduren
 Den här veckan kan öppna upp för helt nya förutsättningar och vända blad i ditt liv kära Vädur. Nu ska du göra en intats för dig själv, dina innersta önskemål och omge dig med människor som har betydelse för dig. Någon som står dig väldigt nära, en släkting eller vän kan få en speciell plats och uppmärksamhet för något som du behöver ta itu med. Lita på din magkänsla och på din potential till att själv lyckas forma det liv du vill leva och under vilka villkor.
 
Oxen
Nu har du tillfället att få andra perspektiv på något som du kan ha funderat över kära Oxe. I samtal med andra människor kan det bli en aha-upplevelse och du kan hitta inspiration och motivation till något projekt som stått stilla. Det blir allt viktigare för dig att vara i samma nätverk som personer med samma inriktning och där det finns ett naturligt utbyte av idéer. Du är kvick i tanken nu, lättlärd och suger åt dig information som en liten svamp, ta vara på det!
 
Tvillingarna
Den här veckan erbjuder dig en bra grund för att kunna bygga upp ditt liv, i praktiken och göra verklighet utav dina drömmar kära Tvilling. Du kan få helt nya insikter om din livsriktning, oavsett om det gäller jobb, studier eller andra viktiga val. Du hittar ”hem” och får lusten att kämpa för dina mål. Det blir tydligt för dig vad du måste göra för att förändra eller komma vidare. Nu finns det en chans att du tar stora kliv framåt och med en orädd attityd kommer du långt!
 
Kräftan
Nu kommer en tid då du enklare kan få en klarhet i vart du är på väg och vad du vill uppnå kära Kräfta. Dina egna mål och dina hjärteprojekt är det som drar i gång och som får dig inspirerad och motiverad. Du har helt klart medvind i ryggen och när än du behöver en hjälpande hand kommer du att få det. Det är nu du ska ta saken i egna händer och forma livet i den riktning som du själv önskar. Dina krafter är starka och det finns inget som kan stoppa dig!
 
Lejonet
Den här veckan kan du känna att energin inte är på topp, att du gärna drar dig undan och umgås med vänner som inte kräver så mycket utav dig kära Lejon. Du behöver återhämtning, lägga dig tidigt, gärna meditera och ha ett större fokus på ditt inre liv. Det händer saker på insidan, du utvecklas och mognar samtidigt som du också blickar tillbaka, titta på situationer och hur du kan agera annorlunda i framtiden. Slappa och njut av att ta det lugnt.
 
Jungfrun
Nu kan du få nya idéer och själv vara den som är med och utveckla system, teknik eller annat som rör hur vi enklare kan dela och nätverka i världen kära Jungfru. Det kan vara på din arbetsplats, i skolan, grupptillhörighet eller på sociala medier. Detta gör du bäst tillsammans med andra, då du får chansen att bolla dina tankar, nya inputs och perspektiv på saken. Ingenting kan bli för konstigt eller svårt, allt är möjligt och så länge du inte sitter och trycker på alla förslag själv kan detta bli en succé.
 
Vågen
Den här veckan kan du kavla upp ärmarna och aktivt jobba mot dina större mål kära Våg. Se till att vara där det händer, gå på aw:n, möten, nätverka och se till att ha koll på din bransch. Du behöver dessutom ha stenkoll på vilken riktning du själv vill ta och vad det är du vill uppnå. Nu blir du enklare sedd för dina talanger och egenheter så fokusera på att göra ett seriöst och gott intryck. Du vet aldrig vem det är du pratar med eller har chansen att träffa på i vimlet så va professionell.
 
Skorpionen
Veckan levererar positiva och glada nyheter till dig kära Skorpion. Nu är det din tur att dra på semester, upptäcka världen och ge dig ut på äventyr. Exotiska platser och människor tilltalar dig och du vill lära dig allt om andra kulturer och levnadssätt. Bästa tidpunkten på året för en resa som blir givande på flera plan, där också din spirituella sida får utvecklas, formas och göra dig till en bättre variant av dig själv. Spontana utflykter blir väldigt givande.
 
Skytten
Den här veckan kan vara början på ett större personligt genombrott kära Skytt. Du har fokus på ditt inre liv, djupdykning i frågor som rör meningen med livet och kanske vad det är som du ska uppnå för att känna glädje och inspiration. En tid då du helst drar dig undan, söker svar i böcker eller via kanaler på sociala medier med inriktning på personlig utveckling, alternativa metoder och även andlighet, healing, liksom mystiken blir en del av vardagen.
 
Stenbocken
Den här veckan kan vara början på ett nytt samarbete med någon professionell partner eller med en ny relation kära Stenbock. Om du har en älskling kan ni nu ta större kliv framåt och utveckla det ni har till något mycket mer. Med en partner in crime är det viktigt att ni kompletterar varandra och att det finns ett win-win. Du kan teckna ett avtal med en stor kund om du t ex driver eget eller få bättre villkor utav din chef, chansen att växa och utvecklas, du är redo!
 
Vattumannen
Nu vill du ändra vanor och få mer livskvalité kära Vattuman. En bra grej kan vara att köra med schema, effektivisera och hitta ett sätt som funkar för dig. Du behöver komma in i bättre rutiner och lyssna på vad det är din kropp vill ha. Om du känner att tiden inte räcker till allt du vill göra kan du också titta på hur du spiller energi och vad du kan göra åt det. Vad tar från dig och vad skulle du kunna förändra för att istället få mer energi i ditt liv?
 
Fiskarna
Den här veckan tjänar du på att tala och göra saker från ditt hjärta kära Fisk. Du kommer kanske bli förvånad över vilket resultat du kan få och vad människor är beredda att ge när dom känner ett öppet hjärta. Det är en lekfull tid, du ska ha roligt och ta saker för vad de är. Lägg tankarna åt sidan och fokusera istället på den njutning du kan få. Passion är på temat, oavsett om det är med din älskling, någon för en natt eller för ett intresse, den finns där!
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
LOADING..