Veckans Horoskop 26 juni – 2 juli

Det här bli sista Veckans Horoskop från Scorpio Rising. Läs mer här. Missa inte Sommarastro 2017 – hela sommarens horoskop! Och glöm inte att läsa horoskopet även för din ascendent, ditt stigande tecken. Läs mer om ascendenter här. Xoxo

Veckans Horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
Någon i din närmaste omgivning, familj eller som du bor med, gör dig medveten om något du verkligen längtat efter, kära Vädur, och den här veckan är du redo att kämpa för detta. Det kan ta lite tid att hitta rätt i känslan, och framför allt i hur du kan kommunicera den tillbaka till din omgivning. Du kan bli förvånad över vilka runt omkring dig som inte förstår din tanke eller vilja, men haka inte upp dig på andras åsikter eller förvirring. Du har ett nytt delmål i sikte, och det slåss du för nu, även om det leder till mindre konflikter. Många Vädurar avslutar veckan med att söka ett jobb, få besked om en utbildning, ha ett viktig snack om pengar med en chef eller med att ta en annan form av beslut som gäller din framtid. Din drivkraft är stark nu.

Mest romantiska dagar: 26 & 30 juni, 1 juli
Lyssna på: Jonas Benyoub – Youm Wara Youm
Mer omVäduren
Vädurens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Oxen
21 april – 21 maj
Det blir en lågintensiv vecka, kära Oxe, där du söker en balans mellan dina behov och din längtan, och den praktiska framtid du lever i. Förhoppningar, drömmar och övertygelser sammanfogas med saker som pengar, jobb och planer du har sedan tidigare. Det blir inte helt enkelt att hålla ordning i vad som borde få största prioritet för dig, och du kan komma till insikt att dessa frågor ligger mycket närmare varandra än du trott. Till exempel kan du utgå från att en resa är omöjlig att göra för dig, tills det visar sig att det i princip är tvärtom. Någon som står dig väldigt nära hjälper dig att se detta samband, även när du inte får ihop pusselbitarna. Kontakt med någon som du knappt känner, ser upp till eller precis lärt känna pushar dig till att se större sammanhang nu.

Mest romantiska dagar: 26, 28 & 30 juni, 2 juli
Lyssna på: Astrid S – Vi Er Perfekt Men Verden Er Ikke Det
Mer omOxen
Oxens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Det funderas och snackas mycket om pengar denna vecka, kära Tvilling, och även om du har många utgifter så hittar du också sätt att förstå, lösa och reda ut din ekonomiska situation nu. I en romantisk och fysiskt nära relation kan det uppstå en del förvirrade vibrationer, där ni samtidigt är närmare och intimare med varandra är någonsin, och ändå hamnar i förvirrade och onödiga konflikter kring förhoppningar och svartsjuka. Försök att inte blanda ihop dina frågetecken kring framtid eller din väg i livet, med att en sötnos måste stå vid din sida vid varje steg. Denna någon kan peppa och hjälpa, men just nu är det du som styr skutan och dessutom är den enda som kan få ordning i läget som det är. Mycket, men inte allt, går att prata om nu.

Mest romantiska dagar: 26 & 30 juni, 1 juli
Lyssna påPetit Biscuit – Sunset Lover (Manatee Commune Remix)
Mer omTvillingarna
Tvillingarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du vet vad du vill, kära Kräfta, och du backar inte för att satsa nu. Det kan vara en romans, ett projekt, en resa – oavsett vilket så ger du allt för att nå fram till ditt mål nu. Någon i din familj eller direkta närhet kan ha svårt att förstå vad som pågår, men om det är någon du behöver fokusera på så är det den person som är viktigast för dig, och denna person får all din uppmärksamhet. Hen har hjälpt dig nå en insikt, eller precis gjort entré i ditt liv och förändrat allt. Om kärleken är det som dominerar i ditt liv nu, så är det bara att hänge dig totalt till den. Denna sötnos eller partner har mycket att ge – och du med. Tillsammans når ni en helt egen nivå, och speciellt under helgen kan magiska band mellan er knytas. Detta gäller även bästisar eller någon du samarbetar med. Din inre resa går via någon annan nu.

Mest romantiska dagar: 26, 28 & 30 juni, 2 juli
Lyssna påMack Beats. Grillat & Grändy & Gina Dirawi – Som Om Världen Var Vår
Mer omKräftan
Kräftans årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
En utmaning väntar dig denna vecka, kära Lejon, där en uppgift eller ett projekt som du kanske inte direkt längtar efter kräver att du visar vad du går för. Det här handlar inte minst om ett snack du behöver ta med någon gällande något som påverkar din vardag. Allt från en konfrontation med en familjemedlem till en chef eller efterspel från en konflikt som redan inträffat kan bubbla upp. Det blir inte svårt att få igång dig i dessa frågor, för du har mycket att säga. Om någon konfronterar dig, så kan detta bli din moment där du verkligen spiller sanningen om vad du tänker och tycker. Var inte rädd för andras reaktioner, utan stå för vad du känner. Andras reaktioner är inte det som bör spela roll nu, utan det att du får utveckla hur du ser på saker.

Mest romantiska dagar: 26 & 30 juni, 1 juli
Lyssna på: Golden Vessel feat. Elkkle & Mallrat – Shoulders
Mer omLejonet
Lejonets årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En nyvunnen vänskap eller övertygelse revolutionerar din tillvaro nu, kära Jungfru, där du bestämmer dig för att satsa på ett projekt, något kreativt, för att kunna uttrycka dina nya tankar, känslor och insikter. Du har med dig en romantisk medvind i ryggen, men det är i din syn på omvärlden, vänskap och solidaritet som verkligen styr. Kärlek är ett stort begrepp denna vecka, och är långt ifrån begränsad till bara en sötnos. Du är som nykär i världen, eller i en bästis, såväl som även en sötnos, och låter dessa starka känslor ta med dig på en egen resa. Om du har känslor för någon som inte vet om det, är helgen det perfekta tillfället för att bekänna färg. Alla sorters nära relationer vinner på ärlighet nu – mer än vanligt. Ni vibar på samma nivå, och dina känslor är starka nog för att hålla lugnet på plats.

Mest romantiska dagar: 26, 28 & 30 juni, 2 juli
Lyssna påKanye West – Can’t Tell Me Nothing
Mer omJungfrun
Jungfruns årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vågen
23 september – 22 oktober
Allting handlar om framtid och hem denna vecka, kära Våg, och du står mitt i att ta några viktiga beslut, om inte praktiska sådana så gäller de ofta din inställning. Du liksom kalibrerar och räknar om i vad du behöver för utmaningar, längtar efter att ägna dig åt, hur du vill bo och vilka sorts relationer du vill investera i. Om du har ett stort beslut att delge din familj, eller en chef, så är det i slutet av veckan som du är redo att släppa denna bomb. I bakgrunden för dessa beslut ligger ekonomiska anledningar, men du inser också vilka begränsningar du har satt upp för dig själv och är trött på nu. Många Vågar letar efter helt nya jobb och mål nu, och om du inte hittar rätt i var du är på väg, så sök dig till de som är kring dig allra mest och vet hur du fungerar. De har ovärderliga råd nu.

Mest romantiska dagar: 26 & 30 juni, 1 juli
Lyssna påBobby Biz Trippie Redd feat. Bobby Biz & Major Zoe – ALL The Way Home
Mer omVågen
Vågens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du suktar, längtar och liksom kräver inspiration från världen nu, kära Skorpion, och den kommer till dig. Längtan efter att resa och träffa nya människor är inte ny, men din känsla nu är att dessa saker verkligen måste kännas, att du vill göra en ordentlig förändring i ditt liv som du behöver en extra push utifrån för att nå. Sök efter inspiration, våga testa vingarna och undersök vilka kreativa vägar du kan ta. Nya element i ditt liv, nya tankar, personer och idéer, är det som håller igång dig och peppar nu, och det blir svårt att hitta motivation i att bara fråga dig själv. Du behöver vända dig utåt nu. En romans kan hetta till ordentligt när du börjar öppna för detta, och kan leda till en helt ny plats. När du väl är framme frågar du genast dig själv varför du inte tagit dig hit tidigare. Det är mer än värt ansträngningen.

Mest romantiska dagar: 26, 28 & 30 juni, 2 juli
Lyssna på: Cezinado – Vi Er Perfekt Men Verden Er Ikke Det 
Mer omSkorpionen
Skorpionens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Skytten
22 november – 21 december
Du kan göra mer med det du har än du anar, kära Skytt, så se över vad du har nu. Pengar är en sak du funderar mycket på nu, men missa inte att också fundera över djupare behov, såsom närhet, trygghet eller en chans att verkligen få utveckla dig själv tillsammans med någon annan. Det är inte alltför ofta du stannar upp och verkligen gör en inventering i vad som pågår i ditt liv, men nu verkar ditt liv pusha dig för att göra det här med ordentlig kraft. Någon i din närhet eller i familj kan stå för denna push, men se upp för att dela med dig för mycket av dina tankar med vänner som har för många egna planer för att orka engagera sig även i dina. Speciellt som du nu inte drar några tydliga gränser mellan praktiskt och abstrakt. Allt är lika viktigt samtidigt nu.

Mest romantiska dagar: 26 & 30 juni, 1 juli
Lyssna på: Martin Masarov & Nicoline – Fuckgirl
Mer omSkytten
Skyttens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Stenbocken
22 december – 19 januari
En relation tar med dig på en intensiv dans, en resa inom dig själv, denna vecka, kära Stenbock, och du håller inte tillbaka. Den laddning och spänning som råder mellan er är också till för er, så låt detta drama utveckla sig själv, och våga utforska vad som pågår. Det kan vara i ett samarbete, i en vänskap eller i en kärleksrelation som saker visar sig från sin mest avslöjande sida, och även om det känns läskigt så är du mer än förberedd och redo för att stå på dig, storm eller inte. Troligast är att en otroligt fin relation växer fram nu, där drivkraft och lust är en självklar komponent. I er kommunikation växer det fram något mer, och det är detta mervärde som du verkligen längtat efter. Våga visa exakt vad du känner nu, och släpp inte en relation där du känner att något magiskt gror. Din magkänsla visar vägen nu.

Mest romantiska dagar: 26, 28 & 30 juni, 2 juli
Lyssna på: Petter feat. Lilla Namo – King
Mer omStenbocken
Stenbockens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Vattumannen
20 januari – 18 februari
En rad viktiga insikter gör det tydligt att du behöver göra en del förändringar nu, kära Vattuman, och det här är inte minst kopplat till ekonomi. Men behovet kommer inifrån, och påverkar hur du lever ditt liv på ett mer praktiskt plan. Du kan inse att du behöver kommunicera tydligare, visa vad du vill oftare, eller bryta vanor som inte ger dig något, utan bara tar. Om du har en vana i ditt liv som du upplever håller dig tillbaka, så är det dags att dumpa denna nu. Våga prata öppet om vad du går igenom, inte för andras skull, utan för att få formulera högt vad det viktigaste för dig är. Andra kanske inte ens reagerar, bryr sig eller tar till sig av det du säger, men att du får uttrycka längtan, förhoppningar eller rädslor gör något större med dig. Följ dina insikter hela vägen nu.

Mest romantiska dagar: 26 & 30 juni, 1 juli
Lyssna på: esta. – Mask Awfff
Mer omVattumannen
Vattumannens årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
En romantisk relation bubblar och gror, kära Fisk, och inte minst är denna sötnos någon som betyder mycket för dig även som medmänniska nu. Ni två bygger något som är väldigt starkt nu, och detta kan även gälla en bästis som du har som en crush på. Om du inte haft en sötnos eller känsla av romantisk kärlek i ditt liv på länge, så är det nu du öppnar upp för att fånga en sådan. Uttryck din längtan, prata med vänner om kärlek, prata om vad du hoppas på från en relation, eller låt andra hjälpa dig att se på vad kärlek kan vara. Andra har mycket att lära dig nu, om du är öppen för att höra vad de säger. Även om du inte håller med dem, så ser de sidor av dig som du lätt missar. Helgen blir en romantisk showdown av rang, där saker händer snabbt, intensivt och med omvälvande resultat. Släpp in kärleken nu.

Mest romantiska dagar: 26, 28 & 30 juni, 2 juli
Lyssna på: Drake, Jorja Smith & Black Coffee – Get It Together
Mer omFiskarna
Fiskarnas årshoroskop 2017 / Månadens kärlekshoroskop

 

Missa inte Årshoroskop 2017 – allt om året! Xoxo

Alla årshoroskop för 2017:
VädurenOxenTvillingarna
KräftanLejonetJungfrun
VågenSkorpionenSkytten
Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Mer av Scorpio Rising:
Alla karaktärsastron – så är ditt stjärntecken!
Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken!
Månadens Kärlekshoroskop
Så funkar astrologi
Populära horoskop: alla astro-, sex- &kärleksguider
facebook.com/scorpiorisings
instagram.com/scorpiorisings

 1. Tusen takk for din blogg! Jeg vet ikke om jeg tror på astrologi, men erfarer at dine horoskoper faktisk stemmer og at astroene er gode redskaper for å forstå, respektere og kommunisere med de menneskene jeg kjenner. Jeg har lest bloggen hver dag i om lag tre år, og kommer til å savne den stort! Ønsker deg alt det beste.

 2. Tack för dina fina horoskop!
  Jag kommer att sakna alla olika horoskop som oftast passar in så bra på mig! Och även beskrivningar på andra stjärntecken, mycket lärorikt…vi är alla olika! =)
  Lycka till i framtiden //Från en kär och tokig fisk

 3. Hej! Har följt din blogg under ca två år nu. I början tveksam till astrologi men har med tiden blivit mer öppen för det. Jag är säker på att det är tack vare att du skriver dina inlägg på ett sätt som berör och att dina astrologiska tolkningar verkar stämma så väl in. Jag tror att, utan att vara så kunnig eller insatt inom astrologi, du besitter en gåva och jag hoppas du håller fast vid den på något vis. Önskar dig all lycka till! Kommer att sakna din blogg som hjälpt mig genom ett par djupa familjekriser. Tack!

 4. Tack för alla fina horoskop! Började följa dig samtidigt som jag började plugga på universitetet, flyttade till ny stad, avslutade en relation.. Mycket har hänt de senaste 5 åren, ett par av åren har varit de värsta tiderna i mitt liv, men det har också funnits väldigt mycket fina stunder. I de bra stunderna men framför allt de tunga, så kändes det som att horoskopen gav vägledning och blev en trevlig söndagsrutin, så tack och lycka till! :)

 5. Stort Tack för alla bra tolkningar genom åren. Du har verkligen jobbat på bra med punktlig leverans av horoskop och tolkningar! Imponerande! Duktigt du är! Hoppas allt går bra och LYCKA TILL! Kommer sakna dig. Tack igen!

 6. Åh nu är det bara några dagar kvar som vi får gajdning i livet utav dig.
  Jag går in på sidan ibland flera ggr om dagen och ibland klickar jag i arkivet o återupplever.
  Det blir TOMT och man får hitta nya sätt att roa sig på.

  Jag önskar dig all lycka framåt och hoppas du uppnår alla dina drömmar.
  Tack för fina år.

  eva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..