Action!

 
 
Imorgon kommer vår krigare Mars att befinna sig på samma grader som kommunikatören Merkurius i Kräftans tecken. Detta kan falla ut på olika sätt såklart, också beroende på i vilket hus det infaller för var och en av oss men en sak är säkert, det kan bli action utav det. Tänk några vändor innan du uttrycker dig till någon eller att du inte låter saker gå till en gräns så att det rinner över. Merkurius som också står för att resa, att ta sig fram, där kan det uppstå lite problematik. Take it easy. Utsätt dig inte för onödiga konflikter eller drama. Snart blåser vi ändå vidare till nästa steg. Kräftan styr ju hemmet, familjen, djupare känslor, gamla minnen så detta kan finnas med i bilden.
 
//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..